Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • qwedsa7410
    Aktif
    • 17 Mayıs 2009
    • 28

ABD konut piyasasındaki krizi tahmin eden altın borsası uzmanı Christopher Wood, altın fiyatlarının, gelecek yıla kadar dörde katlanacağını savundu. Christopher Wood, halen onsu 900 dolarlarda bulunan altının onsunun 3 bin 500 dolara ulaşacağı iddiasında bulundu.
    Wood'a göre, finansal sektördeki kırılganlıkları gören ve bunu bir daha yaşamak istemeyen yatırımcılar ''güvenli yatırım aracı'' olarak kabul edilen altına yatırımda bulunacak.
    Son 10 yıldaki altın fiyatlarını analiz ettiklerini kaydeden Wood, grafiklerin de altına yatırıma işaret ettiğini ifade etti.
    Altının onsu, uluslararası piyasalarda 935 dolardan işlem görüyor.
    Altının onsu, bu yılın başlarında 1000 doları test etmişti.
    AA
    Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• qwedsa7410
      Aktif
      • 17 Mayıs 2009
      • 28

48,275 den dün kısaldım bu arada.. öyle bekiyorum...
      yarın belki uzuna dönebilirim duruma göre..dow da fena durmuyo..sabah bakıcam artıkın bi caresine

Yorum

• cancan
        Aktif
        • 15 Mart 2009
        • 233

sayin qwedsa bu adamin dedigi dogru olabilir altin 3500 usd olabilir cok yuklu miktarda altin sevkiyati oldu turkiyeden yurtdisina dubai ve isvicreye buda joker bilgi...

Yorum

• qwedsa7410
          Aktif
          • 17 Mayıs 2009
          • 28

cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sayin qwedsa bu adamin dedigi dogru olabilir altin 3500 usd olabilir cok yuklu miktarda altin sevkiyati oldu turkiyeden yurtdisina dubai ve isvicreye buda joker bilgi...
          bencede doğru olabilir global haber yapınca dünyanın çeşitli ülkelerindeki insanlar altının fiyatını takibe başlıycak şimdikıpırdanma başlayınca saldıracakbakalım hep beraber görürüz..belki bizde kıyısından kenarından nasipleniriz..forumda altın analizi yapan topiklerde var aslında..takip etmek lazım işte

Yorum

• qwedsa7410
            Aktif
            • 17 Mayıs 2009
            • 28

dow eksi kapatsa tam süper olacak benim kısalara ya...

Yorum

• cancan
              Aktif
              • 15 Mart 2009
              • 233

dow yerin dibinede gitse 47700-47800 doneriz bizimle alakasi yok dow un akbanki yarin 8.0 yaparim inatlasmaya gerek yok en iyisi 47700-48000 araligi long olmak bizim piyasadan buyuk bir cokus beklemek su asamada cok mantiksiz altin vurus ne kadar gecikirse gorgy icin o kadar iyi dolar 1.48 daha bundan iyisi samda kayisi gorgy icin

Yorum

• qwedsa7410
                Aktif
                • 17 Mayıs 2009
                • 28

Tavan fiyat uygulaması ve ÖTV artışıyla gelirleri yüzde 35’ten fazla düşen akaryakıt sektöründen üç şirket, tavan fiyatı yargıya taşıdı..

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  dow eksi kapatsa tam süper olacak benim kısalara ya...
                  Yarın sabahta eksi açar inşallahhhhhhhh....
                  Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• qwedsa7410
                    Aktif
                    • 17 Mayıs 2009
                    • 28

cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    dow yerin dibinede gitse 47700-47800 doneriz bizimle alakasi yok dow un akbanki yarin 8.0 yaparim inatlasmaya gerek yok en iyisi 47700-48000 araligi long olmak bizim piyasadan buyuk bir cokus beklemek su asamada cok mantiksiz altin vurus ne kadar gecikirse gorgy icin o kadar iyi dolar 1.48 daha bundan iyisi samda kayisi gorgy icin
                    bakıcaz abi artık..olmadı uzuna dönücem..son uzunlardan kazandığımın %25 ini vericem gibi gözüküyo...

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

dow bugün yerin dibinede gitse yarın uygun yerlerden 350 şortları kapatıp long olmayı düşünüyorum....bunların niyeti cok yukarıları bu acıkca görülüyor.....

Yorum

• qwedsa7410
                        Aktif
                        • 17 Mayıs 2009
                        • 28

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Yarın sabahta eksi açar inşallahhhhhhhh....
                        sen en son uzun değilmiydin sayın cati

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sen en son uzun değilmiydin sayın cati
                          Yok yaww.. En son 48.450 den kısaldımdı..k24
                          Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• boş
                            Aktif
                            • 02 Aralık 2008
                            • 253

Değerli arkadaşlar,
                            Bıkmadınızmı daha, bu fiktif kendine has, hiçbir piyasayı takmayan, güya senet piyasasını hedge için kurulmuş, ama hiçte alakası olmayan bir şekilde, güzel ülkemize yakışmayan şekilde birkaç kurumun elinde oyuncak olmuş bi piyasadan umutlanmaya. Bırakın, çıkın bidahada uğramayın bu "afedersiniz" ne üdüğü belirsiz piyasaya kendi kendilerine çelik çomak oynasınlarda görsünler hanyayı konyayı. Para kazanmak istiyorsanızda hesabınızı hemen forex piyasasına kaydırın hiç olmazsa analiz yapabilir, fiyatları öngerebilir, boşuna şımarık birkaç kurumun oyuncağı olmaktan kurtulursunuz. Teknik analizin işlemediği, dalgaların işlemediği, adına VOB denen bu piyasanın oyuncularının namuslu hareket etmesi için birlik olup bir süre bu piyasayı protesto etmeyi öneriyorum. Bu adamlar bizleri salak yerine koymaktan usanmadılar, her açtığımız kısayı gördükçe kıs kıs gülmekten vazgeçmediler, neden bunların önünde oyuncak olmaya devam edelim, bi tane anlamlı neden gösteremezsiniz. Çünkü bu piyasa piyasa falan değil, gerçeği görün artık, uzak durun bu piyasadan. Kumarhanenin hası burası, burası asla yatırım arenası falan değil, resmen kumpas mekanizması için icat edilmiş, asli özellikleri manüple ederek değiştirilmiş bi piyasa. Kuzum hocam kızacak ama kısa falanda düşünmeyin boşuna, sakın ha bunlar adamı kendileri gibi ruh hastası yapar, dikkat edin arkadaşlar özellikle reklamlardan etkilenen küçük yatırımcı arkadaşlarıma söylüyorum, neymiş efendim senetleri hedge edecek bir yolmuş, bu laf burada kocaman bir yaaalan, çok dikkat edin çok, uzaktan takip edin.
                            syg

Yorum

• qwedsa7410
                              Aktif
                              • 17 Mayıs 2009
                              • 28

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Yok yaww.. En son 48.450 den kısaldımdı..k24
                              oh oh ohk16

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

cok şükür satıyorlar gibi gibi....sonunu getirebilirse yırttık....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information