Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BEDESTENLİ
    Aktif
    • 01 Haziran 2008
    • 276

Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• halojen
      Fibo Trader
      • 20 Mart 2009
      • 0

2-3 ay sonra bakar bakar güleriz bu manşete... eminim...

piyasalar tekerrürden ibarettir..

Yorum

• halojen
        Fibo Trader
        • 20 Mart 2009
        • 0

5 gündür 38.300 deneniyor... sabah seansı çok kritik... sistemde rahatsızlanmalar başladı..sabah yatay açılış ardından sert aşağı olursa büyük ihtimal sat sinyali oluşacak ... denk getirdiğim fiyattan full kısa pozisyon alırım o vakit...

Yorum

• kelmiker
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 554

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Değerli arkadaşlar,
          Bıkmadınızmı daha, bu fiktif kendine has, hiçbir piyasayı takmayan, güya senet piyasasını hedge için kurulmuş, ama hiçte alakası olmayan bir şekilde, güzel ülkemize yakışmayan şekilde birkaç kurumun elinde oyuncak olmuş bi piyasadan umutlanmaya. Bırakın, çıkın bidahada uğramayın bu "afedersiniz" ne üdüğü belirsiz piyasaya kendi kendilerine çelik çomak oynasınlarda görsünler hanyayı konyayı. Para kazanmak istiyorsanızda hesabınızı hemen forex piyasasına kaydırın hiç olmazsa analiz yapabilir, fiyatları öngerebilir, boşuna şımarık birkaç kurumun oyuncağı olmaktan kurtulursunuz. Teknik analizin işlemediği, dalgaların işlemediği, adına VOB denen bu piyasanın oyuncularının namuslu hareket etmesi için birlik olup bir süre bu piyasayı protesto etmeyi öneriyorum. Bu adamlar bizleri salak yerine koymaktan usanmadılar, her açtığımız kısayı gördükçe kıs kıs gülmekten vazgeçmediler, neden bunların önünde oyuncak olmaya devam edelim, bi tane anlamlı neden gösteremezsiniz. Çünkü bu piyasa piyasa falan değil, gerçeği görün artık, uzak durun bu piyasadan. Kumarhanenin hası burası, burası asla yatırım arenası falan değil, resmen kumpas mekanizması için icat edilmiş, asli özellikleri manüple ederek değiştirilmiş bi piyasa. Kuzum hocam kızacak ama kısa falanda düşünmeyin boşuna, sakın ha bunlar adamı kendileri gibi ruh hastası yapar, dikkat edin arkadaşlar özellikle reklamlardan etkilenen küçük yatırımcı arkadaşlarıma söylüyorum, neymiş efendim senetleri hedge edecek bir yolmuş, bu laf burada kocaman bir yaaalan, çok dikkat edin çok, uzaktan takip edin.
          syg

belkide fikrime çok yakın olduğu içindir, bilemiyorum ama, bu yazıya kuru kuru teşekkür bence haksızlık olur. nacizane fikrimdir ve beni bağlar

belkide 2 aydır yazmıyorum, çünkü boş arkadaşında dediği gibi oyuncak olmaktan usandım.

ama gelinen noktadan hareketle, artık bir ezber sona erdi. kimse teknik tecrübe ve grafikle para kazanamaz. çünkü internet diye bişey var, google diye bişey var. neredeyse burada herkesce bilinen forumları sürekli dolaşıyorum ama örneğin dolarda, örneğin grafikte işaret edilen şıçrama ve şelalelerde tutturan yok yada ben göremedim. küçük kazanımlara laf yok ama vurgun anlamında bir kazanım olmadı.

ha şu da bir gerçekki bu bir oyun ve oyunun amacı belli. tek yapılan bıktırma politikası. bunun için her yolun mübah sayıldığı bir ortamda herşeyi bir kenara bırakıp sadece şuna odaklanarak yatırımlara yön verilmeli "YILANIN EĞRİ BÜĞRÜ GİTMESİ, HEDEFE VARMASINA ENGEL DEĞİLDİR"

aslında en iyi para cebindeki paradır ama öylelerimiz vardırki 1 liralık olsun işlem yapmaz yada bir emtiada olmazsa duramaz. o zaman bu söze uygun araçlarla kendisini tatmin etmesi gerekir.

burada bir türlü varılamayan hedefler ve fiyatlar görülmeden oyunun bitmeyeceğini herkes bilerek hareket etmeli ve sabırla ters düşmeyen kanallarda işlem yapmalı.

tıpkı benim gibi.. ben 4 aydır dolar dayım ve bu trend boyunca portföyümün 1/3 ü eridi ama ben satmadıkça zarar yazmaz mantığıyla bekliyorum

yukarda yazılanlar forumların fikir özgürlüğünü uygun dille dile getirme platformu mantığından hareketle yazılmış olup sadece beni bağlamaktadır

Yorum

• qwedsa7410
            Aktif
            • 17 Mayıs 2009
            • 28

dolar berbat zaten son zamanlarda...ben biraktim dolarda işlem yapmayı
            Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• halojen
              Fibo Trader
              • 20 Mart 2009
              • 0

ayı piyasası henüz bitmedi.. piyasanın zorluğu bundan kaynaklanıyor... rahat para kazanma olanağı yok, 2007 öncesindeki gibi günler halen çok uzak.....

2007 ekim tepesinden sonra tamamen yeni yapılar izledik... ezberler bozuldu...

piyasa yataya geçince tekrar rahat trade imkanları doğacağına inanıyorum... ama şimdi değil...

mart-temmuz rallisi, 1 yıllık düşüşe verilen tepkidir... boğa piyasası başlangıcı kesinlikle olamaz....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Değerli arkadaşlar,
                Bıkmadınızmı daha, bu fiktif kendine has, hiçbir piyasayı takmayan, güya senet piyasasını hedge için kurulmuş, ama hiçte alakası olmayan bir şekilde, güzel ülkemize yakışmayan şekilde birkaç kurumun elinde oyuncak olmuş bi piyasadan umutlanmaya. Bırakın, çıkın bidahada uğramayın bu "afedersiniz" ne üdüğü belirsiz piyasaya kendi kendilerine çelik çomak oynasınlarda görsünler hanyayı konyayı. Para kazanmak istiyorsanızda hesabınızı hemen forex piyasasına kaydırın hiç olmazsa analiz yapabilir, fiyatları öngerebilir, boşuna şımarık birkaç kurumun oyuncağı olmaktan kurtulursunuz. Teknik analizin işlemediği, dalgaların işlemediği, adına VOB denen bu piyasanın oyuncularının namuslu hareket etmesi için birlik olup bir süre bu piyasayı protesto etmeyi öneriyorum. Bu adamlar bizleri salak yerine koymaktan usanmadılar, her açtığımız kısayı gördükçe kıs kıs gülmekten vazgeçmediler, neden bunların önünde oyuncak olmaya devam edelim, bi tane anlamlı neden gösteremezsiniz. Çünkü bu piyasa piyasa falan değil, gerçeği görün artık, uzak durun bu piyasadan. Kumarhanenin hası burası, burası asla yatırım arenası falan değil, resmen kumpas mekanizması için icat edilmiş, asli özellikleri manüple ederek değiştirilmiş bi piyasa. Kuzum hocam kızacak ama kısa falanda düşünmeyin boşuna, sakın ha bunlar adamı kendileri gibi ruh hastası yapar, dikkat edin arkadaşlar özellikle reklamlardan etkilenen küçük yatırımcı arkadaşlarıma söylüyorum, neymiş efendim senetleri hedge edecek bir yolmuş, bu laf burada kocaman bir yaaalan, çok dikkat edin çok, uzaktan takip edin.
                syg
                .

gercek bu....bizim borsa ve vob...dunyada tek....o denli farkli....

sevgili bos....

tum yazdiklarini imzaliyorum....bi farkla...bunnar bi gun oyle bi yikilacakki....

O YIKILISTA DUNYADA TEK OLACAK....

fur ve kacla idare ediyoruz....ama o gunu yakaladigimizda...BUNLARI SEN BILE ELIMDEN ALAMAZSIN....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kelmiker
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 554

bana göre bir şeyi iyi bilmek gerek , o da bu krizin sonuda seyri gibi hiç umulmayan birşeyle sonlanması ve bu son da, bu krizi yaratanların erimesi olacak. o yüzdende bu krizin bitiş tarihi hiçte kısa olmayacak. başa güreşenler, her turnuvada sonu belli maça çıkmaktan usandı ve artık dengeleri kendilerinin belirlediği bir turnuva istiyor. belkide 10 larca yıldır bugünü bekliyordu ve işte aradığı ortam bu.

ABD bundan önceki 10 larca krizi çıkardığı gibi bunuda çıkarıp bitirecekti ama hesaba interneti katmadı diye düşünüyorum. ve bu ezbercileri terse getireyim derken dengelerle olması gereknden çok fazla oynadı. bunun altından kalkmak için yaptıklarıyla kendini batırdığından bi haber. elbette her duruma uygun bir kozu mutlaka var ama tereyağından kıl çeker gibi para kazanmakta var, kan dökerek döktürerek kazanmakta.

zaten bu gidişe bakılırsa 2. şık daha yakın çünkü paraya devirdaim yaptırılamıyor. eskiden tek formülle hekesten istediğini alırken şimdi herkese ayrı formül uygulama yoluna gidiliyor ve bunu yaparken " BEN BU İŞTE USTAYIM" havasıyla davranılıyor

birşeyi daha unutmamak gerekirki; " EN BÜYÜK KAZALAR, BEN ARTIK USTAYIM DEDİĞİNDE YAPILAN KAZALARDIR "

HERKESE BOL KAZANÇLI VE SAĞLIKLI GÜNLER

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

BIZDEKI CIKISLAR....artik nefessiz...ardinda hacim yok...her cikis daha kisa....her yorgunluk....bi yillginlik haline donusmek uzere....sonlari yakin....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Rubber
                      Aktif
                      • 12 Mayıs 2009
                      • 0

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      BIZDEKI CIKISLAR....artik nefessiz...ardinda hacim yok...her cikis daha kisa....her yorgunluk....bi yillginlik haline donusmek uzere....sonlari yakin....
                      Valla beklemekten yorulduk ... ama sabrın sonu selamettir.. Oylum oylum.. oyacam.. hehe
                      Az ve Uz

Yorum

• Rubber
                        Aktif
                        • 12 Mayıs 2009
                        • 0

43500 lafları dolaşıyor ortalıkta..
                        Az ve Uz

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

görünene inanma kuzum,numara çekiyorlar o geçenlerde yaptıkları üç kağıt gibi. yaşar hocayı bile ikna ettiler masumluklarını.yoksam vatan evlatlarını kökten halletmek için uçuracaklar ve bu vatan evlatları40 yıl belini doğrultamıyacaklar.

Yorum

• halojen
                            Fibo Trader
                            • 20 Mart 2009
                            • 0

bu düşüş yada çöküşün sonunda krizin bitmesi için fırsat olacak... kullanılırsa bu eziyet biter ve 2-3 yıllık yatay süreç başlar.... aksi durumda ew'cilerin felaket senaryoları gerçek olur... bir 2-3 senelik daha düşüş gelirse çoğu ülkeyi silmek gerekir haritadan...

2009'un sonlarına doğru karar verilmiş olur muhtemelen..

Yorum

• BEDESTENLİ
                              Aktif
                              • 01 Haziran 2008
                              • 276

bizde....u 100 deki babilin kulesinde ki uçurumu...

oradan aşağı sarkmayı görmek ...

anında yerde oluruz...ve nefessiz..ölü numerosu bile yaptırmazlar...

bizim şortlarda yazar o zaman...banknottt...
                              Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

taktige bak...

2 haziranda....biz 45 850 iken...dow 8787 idi...dow 8800 kusurlara cikisini surdururken...onlar hala cikarken biz 41 600 e dustuk....

7 mayista....biz 43 875 de iken...dow 8577 oldu ve yataylasti....biz kut diye 40 050 ye indik...

HER IKISINDEDE....dow duserken biz her gun yuzde 3 ciktik....

ben her ikisindede para yaptim...6600 puvandi yapabildigim...

SIMDI BU KEZ....GENE BENZERI BI NUMORO PESINDE....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information