Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

zor bi gundu...aslinda 3 gundur zorluk icindeler....48 500 kale gibi....sanki longcu kapattiriyorlar habire....

bu zorlugun sebebi....3000 puvanlik marj....iki yonede esit sansi var su an....48 400 shortlarim duruyor emme...eger tekrar 48 900 e yonlenirse...ANINDA LONG OLURUM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BU BASLIK ACILALI 24 SAAT OLMADI....

su anda...keyborsanin en cok okunan topigi oldu....

demekki...tarzimi sevenler daha cokmus....

caty ve ben...tum guzel kardeslerime ilgileri ve katkilari nedeniyle tesekkur ediyoruz....

ezer gecerim demistim ve oyle oldu....ezdim ve gectim.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• suprad
        Yeni Üye
        • 03 Aralık 2008
        • 15

Bu topıgın baslııının

kuzu & ırakı & caty

olarak revıze edılmesını talep edıorm:d

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....

BORSALAR VE FED....

dow 8800 u buldugunda....petrol 70 dolar...parite ise 1.42 oldugunda....cin homurdanmaya baslayinca....AMERIKADA bono faizleri 1.5 oldugunda....BERNANKE zora girdi....cunki morkic faizleri bono ile korele ve hemen yukseldi....bu ev satislarini etkiledi....

ben hemen ilk shortumu actim...VE DEDIMKI...amerika dolari degerlendirmek ve bono faizlerini dusurmek mecburiyetinde....

ve dedigim oldu...dow u 8800 den 8080 e gomup...pariteyi 1.42 den 1.38 lere ve petrolu 70 den 60 a bastilar....bono faizleri 1 e dustu...ardindaki dedikodu...bernankenin faizleri artiracagi seklindeydi....

dow 8080 OBO boyun cizgisina indiginde...bernanke...extended bi periot icin faizleri artirmiyacagini testimonide soyleyince bilanco gaziyla....8080 dedn yeniden 8800 ustune geldik...petrol cikti...parite cikti...borsalar cikti....

FEKAT BU CIKIS TIRISKAYDI.....

SEBEB...NYSE de ilk cikista volumler 1500 ila 2500 arasindayken 5 gunnuk moving avarage da....bu cikista volume dusmustu...1000 civarindaydi milyon hisse adedi yani....agir bi momentum yoktu...VIX endeksi yuzde 20 lerdeydi....heavy volume larda bu yuzde 30 da olur....

bernanke....bugun ne dedi....

dediki...low intrest rates..."extended' bi period ucun korunabilir.....bu ise "price stability expectationla" ilgili...bu rakkam yuzde 2.5 civarinda su an...bu arttimi...faiz artirimi aninda gelir dedi....

oyleyse...FED kaynakli ve onun gudumunde bulunan...parite...petrol ve borsa endekslerinde....tasinilabilir degerler patlamiyan balonlar....

ucuz ve cok para politikasiyla yukseltilmis bu seviyeler....FED tarafindan surdurulebilir mi degil mi....eger surdurulebilirse isareti nedir....

kuzunun gozu...o isaretlerde...ipuclari oralarda...bono faizleri....low volume...low volatility....morkic faizleri ve ev fiyatlarindaki dusme veya duraksama....

DOLAYISIYLE....YENI BI EVREDEYIZ....
          .

parasal daralma isaretleri veriliyor...senetorlar bernankeye soruyor....

bernanke....helicopterle dagittigi paralari geri topluyor....bazilari odemeye basladi....odenen her 10 milyar dolar piyasadan cikiyor....

senator sertce soruyor....senin gorevin nedir diye....

cevapliyor...daha agzini acip fiscal polciy derken...senator azarliyor...o hukumetin gorevidir...SENIN GOREVIN NEDIR DIYOR....

kekeliyor....monetory polciy ve price stability diyor....

senetor diyorki....

agam isine don....faizler ve enflasyonla ugras...birak hukumet islerini....

bu baskilar artinca...BERNANKE...isine donecektir....iste o an bizim animizdir.....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

wells fargo...acikliyor...son ceyrekte morkic kredilerinde batiklar artti diye...

bunlari fed e teminat verip hepsi FED den para almisti....

TEMINATLAR AYVAYI YIYOR...NARI KIM YIYECEK BAKEM....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

SENETOR SORUYOR...

bu krize sebeb olan sistemik firma risklerini roll over edip duruyorsun agam diyor....

hani bunlari kokunden temizleyecektin...yeni kaos ne zaman diyor...

bernankenin top sakali titriyor.....bankrapcy...ile basliyor.....ha ha ha

Yorum

• BEDESTENLİ
                Aktif
                • 01 Haziran 2008
                • 276

BU BASLIK ACILALI 24 SAAT OLMADI....

su anda...keyborsanin en cok okunan topigi oldu....

demekki...tarzimi sevenler daha cokmus....

caty ve ben...tum guzel kardeslerime ilgileri ve katkilari nedeniyle tesekkur ediyoruz....

ezer gecerim demistim ve oyle oldu....ezdim ve gectim.

seeennnn!!!! varya seenn..

dağıtırsın bu alemi....

topiğin hayırlı ossun..
                Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

BEDESTENLİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  seeennnn!!!! varya seenn..

dağıtırsın bu alemi....

topiğin hayırlı ossun..
                  .

ha ha ha....saol bitanem....

kuzu bu...boru deellll.....bilgi kovar....

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

kuzum şu bilginden topsakal bernankeyede iki kelam laf ette dow daki amcalar azucuk satsın yoksa tefe koyacaklar bizi....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

BEDESTENLI....

karincayi getirip aslanin onune koyuyorlar....buna tapacaksin diyorlar....

aslan...karincaya bakiyooorrrr...onu getirene bakiyorrrr....kendine bakiyorrr....

ve....

OLUR DIYOR....HA HA HA

Yorum

• suprad
                        Yeni Üye
                        • 03 Aralık 2008
                        • 15

mrb hocam
                        hatirlarsnz beni anatrendden belki
                        olasi kiziniza damat adayiiiydim

dunku konusmalari ben de dinledim bloomberg den bahsediiorz galiba

dediinz bicok ayrintiya ragmen
                        arada ben sunnlari cikardim
                        gercek stabilizaton ve up icin

u have to wait for another few months
                        dedi amca

we bence piyasa bunun pesinden gitcek 2-3 ay 9400 e kadar

bu arada kuzu &iraki &caty

esprime bi yorum yapmadinz hala

bana gore bernankenin dun geceki sikistirilisinin piyasalara yansimasi 9400 den sonra gibi

iyi ki warsinz umarim yine esnek bir topic olur

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Suprad hosgeldin....nassin bakem...olursa verecem lem....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            kuzum şu bilginden topsakal bernankeyede iki kelam laf ette dow daki amcalar azucuk satsın yoksa tefe koyacaklar bizi....
                            .

9000 ine degdirmeliler....teknik icabi bu.....bekleyelim biraz....

Yorum

• suprad
                              Yeni Üye
                              • 03 Aralık 2008
                              • 15

Suprad hosgeldin....nassin bakem...olursa verecem lem....

iiyilik hocm
                              sozunuz soz ona gore

---bastiklari dolarlar daha kurumadi bile
                              daha geri cekicekler de.........

1 haftadir aldiklarini napcaklar dow da
                              bu isin kokusu anca 9400 de cikar gibi

Yorum

• qwedsa7410
                                Aktif
                                • 17 Mayıs 2009
                                • 28

yaw kısada kaldım ama içim rahat değil...dow da azıtmasa bari...yarın bakıcaz artkın..allahkerim
                                Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

Working...
                                X

Debug Information