Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Vade başından pastada long olan diğer kısım iyice azalmış.Short halen fazla.Bu pasta işini nasıl çözecez levent?
Adamlar acaba ky nin poz açtığı her noktadan ky nin pozunu örtmek için tersi poz mu açıyor da bunu başarıyor.Pastaya göre 1078 tane diğer long var.Kalan kısım ilk beşte.Eğer cidden ilk beşteyse bu pasta neden halen oyalanıyor piyasa.Neden daha hızlı ralli
de değiliz.Şeytan bunun nneresinde?
Bence aynen öyle pasta.. Kitabına uysun diye ağır ağır hareket ediyorlar..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Zirvenin 100 puan altındayız.Bence erken davrandınız.Ama yine de siz bilirsiniz.Bana göre beklenmedik anda gelmeli.Bak ben düşüyorum diye değilde.Mesela aynı saat için %1,5 yukarı ve aldığından dha fazlasını aynı saatte vermeli ki düşüş işareti anlayalım.
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
caty...seni olesin...adamlar bizi ters koseye atti gene....kaman batsin....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Zirvenin 100 puan altındayız.Bence erken davrandınız.Ama yine de siz bilirsiniz.Bana göre beklenmedik anda gelmeli.Bak ben düşüyorum diye değilde.Mesela aynı saat için %1,5 yukarı ve aldığından dha fazlasını aynı saatte vermeli ki düşüş işareti anlayalım.
Farkındayımda... Spot 30 indikatörler çok tepede.. ona istinaden kısaldım.. Seans açılışıyla birlikte verebilirler gibi geliyor..
bana sabaha kadar yorum yazdirirsan nasil kalkarim ya....gitti 400 puvan hesabina yazdim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
levent yapiyor....onu bi kosede kistirmak lazim....
Yorum