EPDK, 23-24 Temmuz tarihlerinde geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını motorin ve kırsal motorinde 3-4 kuruş artırdı. Buna göre, motorinin litresi 2,57 liradan 2,61 liraya, litre fiyatı 2,45 olan kırsal motorinin fiyatı ise 2,48 liraya yükseldi. Litresi 3,20 lira olan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatında değişikliğe gidilmedi.
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bu ne bicim piyasa dolar 1.80 ustune gidince merkez mudahale ediyor 1.50 nin altina gelince ses seda yok bunlar kucuk yatirimci dusmani bende paramin yuzde 10 unu daha ukraynaya getirdim burda yuksek kurdan bozdurup yatirdim hisse senedine dahada asagi niyetlenirse hepsini getirip bozduracam bunlar altinvurusa gidiyor.
Yorum
-
düşerken müdahale olmaz tabi..hükümetin borcu dolar...dolar çıktımı tl olarak borç artıyo..cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ne bicim piyasa dolar 1.80 ustune gidince merkez mudahale ediyor 1.50 nin altina gelince ses seda yok bunlar kucuk yatirimci dusmani bende paramin yuzde 10 unu daha ukraynaya getirdim burda yuksek kurdan bozdurup yatirdim hisse senedine dahada asagi niyetlenirse hepsini getirip bozduracam bunlar altinvurusa gidiyor.
ky yatırımcı kimsenin umrunda değil ki..
hatta dolar iyice düşünce türkiyenin borcunu düşürdük diye ilan yaparlar
Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
abi ihracatcı turşu olmuş zaten..ithal edersin malı satarsın millet 6 aylık çek verir..cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla canlari bilir eger ben bu dolari 1.45 gorursem acimam hepsini cikartirim yurtdisina kendileri calip kendileri oynasin .ihracatci bu doviz kuruyla neyi ihrac edecek sanki dunyanin en buyuk teknloji ihracatcisiyiz .
böyük sanayici öyle olsun der zart yasa çıkar böyle olsun der zurt kanun çıkar..
neyse siyasete girmiyimÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
İstanbul Sanayi Odası (ISO)'nın bugün yayınlanan 2008 yılı 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında ilk 10 içinde Koç Topluluğu'na bağlı Tüpraş, Ford Otomotiv, Tofaş, Arçelik ve Aygaz şirketleri yer aldı.
Koç Topluluğu 14 şirketi ile ciro, kâr, ihracat ve çalışan sayısı olarak Türkiye'nin en büyük sanayi grubu olma başarısını sürdürdü.Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
ekonomi yonetiminin su hareketlerini gorunce inanin icimdeki butun milliyetci duygular koreldi su an paramin %30 u ukraynada istermiyim param gavur elinde olsun .kucagimiza oturtacagimiz gorgy sagolsun bu yonetim sayesinde iyice semirdi .o zaman gorgyle bunlar devam etsinler.bizde masadan kalkariz baska masaya gideriz madem kartlar hileli.
Yorum
-
Bir devimiz daha Amerikalılar'a satılıyor
Türkiye'nin en önemli sanayi kuruluşlarından Cam Elyaf Sanayi A.Ş. ABD'lilere satılıyor. Geçen hafta fabrika yönetimiyle 2 kez görüşen ABD'lilerin fabrikayı satın almak için önemli mesafeler katettiği öğrenildi.
Şişe Cam Grubu'nun kuruluşlarından elyaf ve polyester üreticisi Cam Elyaf Sanayi A.Ş.'ye ABD'liler talip oldu. Gebze Çayırova'da faaliyet gösteren Türkiye'nin tek elyaf üreticisi Cam Elyaf tesislerini bir hafta içinde 2 defa ziyaret eden ABD'li sanayiciler, 1976 yılında üretime başlayan sanayi kuruluşunu almak için firma yöneticileri ile pazarlığa girişti.
Fabrikanın Genel Müdürü Ahmet Akıncı'nın da hazır bulunduğu görüşmelerde, ABD'liler 736 çalışanıyla yılda 66 bin ton elyaf, 25 bin ton polyester üreten tesisi almak için önemli mesafeler katetti.
Cam Elyaf yetkilileri ile sattığı ürünleri pazarlamak amacıyla temas kuran ve bir süre sonra tesislere talip olan Amerikalı sanayiciler, Cam Elyaf yöneticileri ile bugüne dek satışla ilgili 5'in üzerinde görüşme yaptı.
pek çok sanayi dalında kullanılır cam elyafı...şahsi fikrim çok çok çok yazık olur...
ayrıca şişecam elyaf fabrikasının ürün gamı ve kalitesi çok geniştir...bu konudan emin değilim ama dünya üzerinde şişecam ürün gamında üretim yapan firma ya hiç yoktur yada 1-2 tanedir...en önemli ayrıntıda bu bence...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
ne yazigi, turk insaninin bunlar iyi gunleri asgari ucretli cok sukurcu modern kolelik bekliyor memleketi, israilin taseronu olmayi bir torba komure fit olmayi dunyaya hukmeden ustun TURK kulturunu(arap kulturu degil simdilerde yasadigimiz) unuttugumuz gunler bekliyor .
Yorum
-
hocam vatandaş iyice fakirleştiriliyo zaten...cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekonomi yonetiminin su hareketlerini gorunce inanin icimdeki butun milliyetci duygular koreldi su an paramin %30 u ukraynada istermiyim param gavur elinde olsun .kucagimiza oturtacagimiz gorgy sagolsun bu yonetim sayesinde iyice semirdi .o zaman gorgyle bunlar devam etsinler.bizde masadan kalkariz baska masaya gideriz madem kartlar hileli.
son örnek benzin istasyonlarıdır...
istasyonlara sen sabit fiyattan satacaksın dediler.. sonra tavan fiyatı cıkardılar..
şuanda benzine zam bile gelse istasyonun marjı aynı..
aynısını eczanelere yapmaya çalıştılar..eczacılar dişli çıktı...
bak şeytan ayrıntıda gizli..
bize küçüklüğümüzden beri Türkiye zengin ülke imajı cizdiler...ama benim şahsi kanaatim türkiye zengin değil..doğu illerinin pek çoğunuda gezdim ben..kırsallarını da gördüm..
ve memleket bence daha da fakirleştiriliyor...
esnaf kesim çok düşük marjlarla iş yapıyor..% 20 marjla ticaretin hiç bi şekli tutunamaz abi..sadece çırpınmak oluyo..ama çare yok
çırpımaya devam
Yorum
-
abi insanlar mutlucancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yazigi, turk insaninin bunlar iyi gunleri asgari ucretli cok sukurcu modern kolelik bekliyor memleketi, israilin taseronu olmayi bir torba komure fit olmayi dunyaya hukmeden ustun TURK kulturunu(arap kulturu degil simdilerde yasadigimiz) unuttugumuz gunler bekliyor .
çok şükürcü bu da bi meziyet
ne zamanki yabancı Türkiye'de insanların karısına kızına bakar mutluluk orda son bulur...tarihe bak bütün isyanların temelinde bence bu neden vardır
Yorum
-
Yatırımcılar ikinci 6 ay için ne düşünüyor?
Deloitte Türkiye'nin yaptığı araştırma, yatırımcıların yılın ikinci yarısından umutlu olduklarını ve morallerin yerine gelmeye başladığını ortaya koydu.
Deloitte Türkiye geleneksel Girişim Sermayesi Güven Araştırması'nın altıncısını yayınladı.
Bir önceki araştırmadan hayli farklı sonuçlar veren "2009 İkinci Yarı Yıl Girişim Sermayesi Güven Araştırması", girişim sermayesi yatırımcılarının önümüzdeki 6 aydan umutlu olduklarını ortaya koydu.
Araştırmaya katılan yatırımcıların yüzde 24'ü önümüzdeki altı ay içinde ekonomide iyileşme beklediklerini belirttiler. Bir önceki araştırmada hiçbir katılımcı ekonomide iyileşme beklediğini belirtmemişti. Ekonominin kötüleşmesini bekleyenlerin oranı ise yüzde 17 oldu. Bir önceki araştırmada, gelecek altı ayda ekonomide kötüleşme bekleyenlerin oranı yüzde 79 olmuştu.
Yorum
-
gazetelerde turkiyede petrol var biz cikartamiyoruz gazi, ver milletin bilincaltina gazi kuZEY IRAKA bulasma sizde petrol var.bende 200 donum tarla var petrol,gaz olsa tulumbayla cikartirim gene cikartirim amma yok arkadas.biz fakir ulkeyiz dolarin 1.48 olacagi ulke degiliz bizim ihracat yapamamiz gerek sanal ekonomi eninde sonunda patlar .gorgiyi memleketten atmak icin tarihi firsat kacirdi bu memleket birde dunya bir kazik yedik .
Yorum
-
bide şu var abi...son 6 ay 1 senede ne olduda heryerden petrol fışkırmaya başladı
bunun haberleri yapılmaya başladı...
sondajsa aynı sondaj...
kel alaka bence...sanki biri tamam artık çıkartabilirsiniz dedi...tamamen muamma..Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
Yorum