Serbest bölge

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • HaciDimitri
    Demirbaş
    • 05 Haziran 2009
    • 0

45.xxx lerden işlem geçerken üç dakika sonra 51.000 den işlem geçtiğini bilir vobcular.
    Vur kaç çok eski bir savaş sanatıdır. Bir zamanlar aşkta da kullanılmıştır. Günümüzde borsada kullanılmaktadır.

Yorum

• leventaslan
      Katılımcı
      • 08 Haziran 2009
      • 166

Ama çok şey öğrendim..
      bütün göstergeler satta, herkes sat türküsü söylüyor ve borsa ısrarla aşağı doğru habire gidip geri geliyorsa.Bunun tek bir anlamı var.
      Hepiniz shortlayın, hepinizi oyacam..
      mesaj bu...
      https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• leventaslan
        Katılımcı
        • 08 Haziran 2009
        • 166

HaciDimitri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        45.xxx lerden işlem geçerken üç dakika sonra 51.000 den işlem geçtiğini bilir vobcular.
        yani üç dakika önce, bir ev parası olanın..üç dakika sonra hiç bir şeyi yok anlamına geliyor bu..
        aman yarabbi..

Yorum

• leventaslan
          Katılımcı
          • 08 Haziran 2009
          • 166

Herkese iyi akşamlar dileyim..
          Herşey gönlünüzce olsun..yarın 48.000 olmamız dileği ile..

Yorum

• hpy
            Yeni Üye
            • 30 Mart 2009
            • 0

Hayırlı uğurlu olsun topiğin hacım.Seni gerçekten kutluyorum.Piyasayı iyi okudun ve yine piyasadan mükafatını aldın dostum.Bizimki geç oldu ama güç olmadı.Risk almayı bilemeseydim kazanç da olmayacaktı ama çok şükür full poz 44100 ortalama ile aranızdayım.Ona rağmen uzlaşmaya göre 1425 puan kardayım.Arada alamadığım 1000 puan var o da nazarımız olsun.
            Hamdım...Piştim...Yandım...
            Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• marakes
              Bağımlı
              • 15 Mayıs 2008
              • 0

sevgili hacı dimitri topik hayırlı olsun..ben de neden yazmıo kızdı heralde dünkü diyaloga diyodum kı bugun tesadufen ogrendım burda yazdgını..bol kazanclar cumleten..
              Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.

Yorum

• HaciDimitri
                Demirbaş
                • 05 Haziran 2009
                • 0

anadolu efesisi falan üfürdüler. endexi tutmak için kullanıldı onlar. işlem hacmi olmayan kağıtları aldılar. piyasayı okuyabilen bunları gördü. okuyamayan zamanla okumasını öğrenecek.
                Vur kaç çok eski bir savaş sanatıdır. Bir zamanlar aşkta da kullanılmıştır. Günümüzde borsada kullanılmaktadır.

Yorum

• marakes
                  Bağımlı
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 0

en ıyı satıcı vob da anadolu yatırm olmus 45050 den nerdyse 7000 kontratla..mery garan da 7 mılyonlotla kafa alıcı..işc de ıse trılyon eksı gun sonuna kadar gttı
                  Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.

Yorum

• HaciDimitri
                    Demirbaş
                    • 05 Haziran 2009
                    • 0

bazı yazılar okudum, daxtaki çıkışı görüp bundan dolayı piyasanın çıkacağını tahmin ediyor gibi. ben 3 gündür full longum, hisseleri bozup long yaptım. 3 gündür dax dow düşüyor.

son yaptığım uyarı ise saat tam 15:10 da. o saati aşağıda grafiklerde ok ile gösteriyorum. dax tam tabanda idi o küçük yeşil mum yoktu, ben yadıkta 17 dakika sonra oluştu o küçük mum, yani dax tam tabanda idi. bizim vob ise 43.200-43.250 den işlem görüyordu, grafikte yeşil yoktu. bilginize.

Yorum

• HaciDimitri
                      Demirbaş
                      • 05 Haziran 2009
                      • 0

bu çıkışın baş aktörü imf ama başka şeylerde var. bunu sadece imf ye bağlayan hata yapar. geçen hafta londrada bir makale yazılmıştı onun gereği yapılacaktır. bilginize.

Yorum

• HaciDimitri
                        Demirbaş
                        • 05 Haziran 2009
                        • 0

birazcık grafik okumayı bilen bunun henüz başlangıç olduğunu, 48.xxx lerin falan direnç olamayacağını düşünür. bende öyle düşünüyorum. nerede mola vereceğini merak ediyorum.

Yorum

• HaciDimitri
                          Demirbaş
                          • 05 Haziran 2009
                          • 0

py nin soygun yaptığı görüşü hakim olmuş piyasaya kazanamayanın her zaman bahanesi vardır. bu piyasada py de yoktur düşüncesindeyim. büyük yatırımcı küçük yatırımcı vardır.

büyük yatırımcı, küçük yatırımcınında teknik analiz yaptığını bilmiyormu. sadece çizgiler üzerinde çalışarak yatırım yaparsanız düşeceğiniz durum bellidir. kimse kusura bakmasın.

Yorum

• leventaslan
                            Katılımcı
                            • 08 Haziran 2009
                            • 166

Dün akşam açıklama yaptılar.
                            imf anlaşması yok diye..Şimdi sabahtan iyi bir shortçu saldırısı olurmu?
                            Dünkü zararları çıkaraım diye

Yorum

• HaciDimitri
                              Demirbaş
                              • 05 Haziran 2009
                              • 0

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Dün akşam açıklama yaptılar.
                              imf anlaşması yok diye..Şimdi sabahtan iyi bir shortçu saldırısı olurmu?
                              Dünkü zararları çıkaraım diye
                              hiç bişe olmaz, ama acele etmemek lazım. şöyle biraz izlemek lazım piyasayı.

Yorum

• leventaslan
                                Katılımcı
                                • 08 Haziran 2009
                                • 166

Endeks normal yerine geldi..
                                long kolluyorum..shortu kaçırmıştım.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information