Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Buraya yazıyorum 45,500 geçemez diye..kendim vermiyorum..
Çene yapacam diye işlemi kaçırıyorum..Neyse sağlık olsun.. Oturmakta güzel stres olmuyor, en azından
46 kesin derim ama dow gapı sevmez. yinede 46 ya gidebilir spot kapanışı görmek lazım.
Bugün 46 olmaz..eğer bugün 46 olursa heykelini dikerim.
gel pazartesi veya salıda uzlaşalım..
Biraz dinlensin burda. Şu shortçular bi nefes alsın.Sonra bi daha shortlasın, ondan sonra gidelim. ;)
44.700 ortalama longlar ile,
hiç debelenmeden hafta sonuna giriyorum..
46 lara doğru kalkarsa,son saniye tepeyi yakalarsam pozisyon kapatırım..
yoksa,hiç bir şey yapmam..
bugünde bişe anlayamadık sayılır. şu not artırımına kafayı takmasam trade işine başlardım. oturmazdım yerimde.
ama vade sonu geliyor, ataklar birbirini izler. hatta vade sonuna 1-2 gün kala imf işi not arttırımı hepsi oluşabilir. boş durmayıp cinlik düşünenler vardır.
Vur kaç çok eski bir savaş sanatıdır. Bir zamanlar aşkta da kullanılmıştır. Günümüzde borsada kullanılmaktadır.
Cuma günü çok güzel trade fırsatları verdi ama kullanamadık.Pozisyonuma aşık olmamdan değil.Çenemin düşüklüğünden oldu.Sağlık olsun.Perşembe günü 45,500 den verdiklerimi 44,750 ortalama ile yerine koymuşum.
İMKB30 hisselerinin grafiklerine baktım.bir çoğu düzeltmesini belli bir fiyat aralığında, tabiri caizse yerinde sayarak yapmış ve yukarı kopmak için an kovalıyor gibi duruyor..
Vade sonunada 7 iş günü kaldığını düşünürsek.Aşağı zor gibi duruyor.Dolayısıyla short her zamanki gibi yine riskli.
45,500 ü 2 defa denedi ama geçemedi (perşembe günkü 45,500-45,700 arası bonustu).
3.veya 4. denemede geçerse 47-48 arası uzlaşırız.
Pazartesi veya salı durumuna göre, ben uzlaşmaya gidiyorum.
Bakalım döğüşmeden, uzlaşabilecekmiyiz..
Yorum