Serbest bölge

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • HaciDimitri
    Demirbaş
    • 05 Haziran 2009
    • 0

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacım şimdi gördüm,
    yeni topiğin hayırlı olsun.Ön kendi topiğin.
    sonunda iş, kendi forumuna kadar gider heralde.
    hiç öyle bir niyetim yok. diğer topiğe sonradan gelince arkadaşlar biraz yadırgadılar. kendi topiğimizi oluşturalım dedim. herkes özgürce düşündüğünü yazsın istedim.
    Vur kaç çok eski bir savaş sanatıdır. Bir zamanlar aşkta da kullanılmıştır. Günümüzde borsada kullanılmaktadır.

Yorum

• leventaslan
      Katılımcı
      • 08 Haziran 2009
      • 166

Burası serbest bölge ya. Hacı Dimitri'nin izniyle,takıntım olan fenerle başlasam vede fikrini alsam diye düşündüm.Son haberle,yukarı trende başlarmıyız.Beşiktaşı madara ettik..Bu, borsada %kaç prim yaparki? :081:
      Not: Bu yaz çok süper transferle, çok süper geçecek beklentim, sadece benim fenerli takıntımdır.Yatırm tavsiyesi değildir.

VE TOPUZ ARTIK FENERLİ!

Yılan hikayesine dönen transfer kapışmasında zafer Fenerbahçe'nin oldu !.. Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza attı !.. Aziz Yıldırım Kayseri'ye giderek Mehmet Topuz'a imzayı attırdı. Böylelikle geçtiğimiz cuma Beşiktaş formasıyla basına poz veren Mehmet Topuz, 1 hafta sonra Fenerbahçe'ye imza atmış oldu.
      Beşiktaş için günlerdir kamp kurduğu Antalya'dan sabah saatlerinde ayrılıp Kayseri'ye dönen Mehmet Topuz, burada şehrin ileri gelenleriyle görüştü. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye imza atması için ikna edilince Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kayseri'ye gitti. Yöneticilerden Şekip Mosturoğlu ve Semih Özsoy da Başkan Yıldırım'a eşlik etti.

Saat 22.45'te Nihat Özdemir'e ait özel uçakla Sabiha Gökçen Havalanı'ndan Kayseri'ye hareket eden Aziz Yıldırım, burada Mehmet Topuz'a imzayı attırdı. Daha sonra Yıldırım, yöneticiler ve Topuz 01.20'de yine uçakla İstanbul'a hareket etti.

Mehmet Topuz için Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 7,5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği öne sürülüyor. Ayrıca Gökhan Emreciksin'in transfer haklarının da Kayserispor'a verildiği kaydediliyor. Bu arada Mehmet Topuz'un ise sarı lacivertli ekipten senelik 2,3 milyon Euro alacağı belirtildi.
      https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• marko
        Yasaklı
        • 05 Nisan 2009
        • 581

Hayırlı olsun ...

Yorum

• leventaslan
          Katılımcı
          • 08 Haziran 2009
          • 166

Hacım, günaydın.
          bu borsa döne döne ikili tepe yapacaktı..burası 2. tepe diyebilirmiyiz?
          Yada haftalık çizgi boylarına göre, yukarı yapacaksa bile 41.000-41.600 civarına bir gevşeme yaparak çıkışı başlatmak dahamı mantıklı olur.
          Hafta sonu gözüme uyku girmedi ama açılış güzel oldu.
          Hakkaten bu sefer yanılmanı çok istiyourm.

Yorum

• leventaslan
            Katılımcı
            • 08 Haziran 2009
            • 166

Birde bu Letonya olayını soracaktım.?

Yorum

• leventaslan
              Katılımcı
              • 08 Haziran 2009
              • 166

Üstad nerdesin, topiğine sahip çık..
              topiği geçtik, bizi yalnız bırakma .

Yorum

• HaciDimitri
                Demirbaş
                • 05 Haziran 2009
                • 0

kaybedenlerin kaprisleri bişeyler paylaşma hevesimi kırdı. şu kadarını söyleyim yarın birilerinin eli cebi fena halde yanacak.
                Vur kaç çok eski bir savaş sanatıdır. Bir zamanlar aşkta da kullanılmıştır. Günümüzde borsada kullanılmaktadır.

Yorum

• ceren v
                  Yeni üye
                  • 30 Mart 2009
                  • 6

HaciDimitri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kaybedenlerin kaprisleri bişeyler paylaşma hevesimi kırdı. şu kadarını söyleyim yarın birilerinin eli cebi fena halde yanacak.
                  haklısınız dow %1 in üstünde düşmüşken özellikle belli destekler aşağı geçilmişken ve A.K.P cumhuriyet bassavciligina suc duyurusunda bulunmuşken birilerinin canı yanacak

Yorum

• yagan
                    Aktif
                    • 23 Mayıs 2008
                    • 76

iyi de hocam burası sizin yeriniz.bizde ışığınızdan faydalanmak istiyoruz. e bizim günahımız ne?

Yorum

• Linda
                      Yeni Üye
                      • 13 Mart 2009
                      • 0

syn deniz bu kriz çözülür. amerika tarihte ne badireler atlatmış bunuda çözer. bu krizin tek ve temel sebebi bush idi. bush gittiğine göre sorunlar düzelir. reel piyasa geç bile düzelse finans piyasaları bunu önceden satın alır. burayı düşünemiyor çoğu yatırımcı. istiyorlarki piyasa düzelsin herşey güllük gülistanlık olsun ondan sonra alalım. iyide o zaman ben şortluyor olacam

W,V,L,U gibi düzelme öngörenler var. benim tek bildiğim piyasalar insanları şaşırtmaya devam edeceği, rakam veremiyorum ama dip görüldüğüne göre şaşırtma yukarı yönde olması muhtemeldir.

bu senaryo içerde bir siyasi kriz veya doğal afet durumunda rafa kalkar.

daha bu düşüşün amerika çok daha başlarında.
                      borsaları çıkmaya devam edebilir bence ama satın alma gücü olarak borsaları yeni diplere inecek...
                      bu bağlamda bizim de fazla çıkacak yolumuz kalmadı diye düşünüyorum (22k endeksten long olan biri yazıyor bu satırları) ve dönüş yeri yakalamaya çalışıyorum...
                      madem kriz bitti, altın onsu niye hala 900$+ ?
                      kriz bittiyse 2 sene içinde dow 12 binleri yukarı aşmalı bence...
                      ama aşamayacak...
                      niye mi? kaldıraç ile kriz bitmez de ondan...

gelelim şu grafiğe, bence sanayi üretimi buradan yeni bir dibe doğru inecek...
                      hem de garip ve ilginç bir sürpriz ile bu düşüş başlayabilir (Elliott prensipleri)...
                      makro ile trade etmediğimden, bu gibi göstergeleri dikkate almıyorum: hiçkimseye bunları dikkate almasını önermem...
                      kimsenin kapris yaptığı yok, alınma darılma...
                      olay pozisyonel yazı yazanların pozisyonlarına uygun olan değerlendirmeler beklemeleridir bence..
                      doğruyu söyleyeni 9 köyden kovulmadığı zaman adam oluruz derler...
                      ceren v Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      haklısınız dow %1 in üstünde düşmüşken özellikle belli destekler aşağı geçilmişken ve A.K.P cumhuriyet bassavciligina suc duyurusunda bulunmuşken birilerinin canı yanacak
                      geçilen destek ben sadece 1 tane gördüm, ikincisi kapı gibi duruyor, buharı bile yakınına işlemedi...
                      ben, niyeyse, yarın o kadar da eksi açmayabileceğimizi düşünüyorum..
                      şöyle ki: garan isctr xu100 xu010 x30yvade olarak kısa vadede yeni bir zirve göremez isek eğer, yeni diplere orta vadede bir iniş bekliyorum...
                      ancak, şayet yeni bir zirve görür isek ve&veya 40,050 civarında destek bulur da yukarı yeni zirveler görmeye gider isek, süpriz bir şekilde bu seneyi en çok artan borsa olarak tamamlama ve buna binaen de seneye en çok düşen(!) borsa adayı olabileceğimiz fikrini de doğrusu düşünmeden edemiyorum...
                      hangi ihtimal tutarsa artık...
                      Last edited by Linda; 16 Haziran 2009, 23:32. Sebep: son bölümde düzeltme yaptım...
                      al/sat/tut/boru değil, öz be öz alın terli kendi fikrimdir, fikirlerim her an değişebilir, yatırım tavsiyesi değildir!..
                      Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz!..
                      GS: Remember - it is easier to ride the trend then to bet against it.

Yorum

• HaciDimitri
                        Demirbaş
                        • 05 Haziran 2009
                        • 0

hatırlatayım bugün kopma günü olabilir. şimdi döner az sonra döner diye beklemeyin. hareket başlayınca atlayın trene.

Yorum

• leventaslan
                          Katılımcı
                          • 08 Haziran 2009
                          • 166

e hacım gel,
                          topiğini yalnız bırakma.

Yorum

• HaciDimitri
                            Demirbaş
                            • 05 Haziran 2009
                            • 0

dün ilk seans çığ gibi açığa satış vardı. hepsi havasını aldı. malumunuz benimde keyfim yerine geldi.

yapıkredi hem spotu alıyor hem vadeliyi. yapı kredi üzerinden piyasayı domine eden şahsı merak ediyorum. koç ailesi olabilirmi acaba diye düşünüyorum. malum yapı kredi koç grubuna ait.

Yorum

• HaciDimitri
                              Demirbaş
                              • 05 Haziran 2009
                              • 0

söylediğim olayın ayak sesleri gelmeye başladı. her an kara tren düdüğü öttürmeye başlayabilir.

Yorum

• ceren v
                                Yeni üye
                                • 30 Mart 2009
                                • 6

dün ilk seans çığ gibi açığa satış vardı. hepsi havasını aldı. malumunuz benimde keyfim yerine geldi.

yapıkredi hem spotu alıyor hem vadeliyi. yapı kredi üzerinden piyasayı domine eden şahsı merak ediyorum. koç ailesi olabilirmi acaba diye düşünüyorum. malum yapı kredi koç grubuna ait.
                                yapı kredı spotta tabelada bile yok vobdaysa kapama yapıyor domine hareketi göremiyorum siz nasıl gördünüz oda ilginç ayrıca koç grubu ve aileside hiç bir zaman kendi hisseleri dışında para girişi yapmaz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information