Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Svg ANIL gercegi itiraf etmek gerekirse dört aylik borsa tecrübemde en sahane trademi bugün yaptim... Sükür dedim....
Sahsen aslinda artik birak günlük islem yapmayi haftalik islem dahi yapmak istemiyorum... Forumla ilgilenmem gerekiyor cünkü... Ama böyle bulanik zamanlarda tek bir senede yatirim yapipta haftalarca beklemeyide gözüm kesmiyor....
anıl hocam banakalrda iş vakıf yapıkrd bunlar okadar eksi değil hatta nötr olan bile var..garip değilmi
bu arada zahnet olmazssa ipmat bakabilirmiyiz... taban yedik elde patldı gerçi maliyet 102 ama..teşekkürler
Hem belirsizlik öncesini, hem belirsizlik sürecini iyi yorumlayabilmek maharet ister. Teknik de o zaman bir anlam kazanır. Yoksa, mumun geleceği belli olduktan sonra yeterince yarar sağlamaz. Önceden ortamı, belirsizliği, grafikleri ve indikatörleri iyi yorumlayacaksın ve önceden endeks hakkında görüşünü belirteceksin ki, senden bir şeyler öğrenmeye çalışanlar da bir kazanım elde etsinler. Yoksa, sonunda soru işaretli kısa, muallak, net bir görüş ortaya koymayan cümlelerle bir yere varılmaz. Bak bu konuda bu sitede de yazan Babo'yu örnek al. İsabet derecesi muazzam. Hem de önceden, net ve başarılı görüşler ileri sürüyor. Cümlelerin sonunda soru işaretleri de yok.
Hem belirsizlik öncesini, hem belirsizlik sürecini iyi yorumlayabilmek maharet ister. Teknik de o zaman bir anlam kazanır. Yoksa, mumun geleceği belli olduktan sonra yeterince yarar sağlamaz. Önceden ortamı, belirsizliği, grafikleri ve indikatörleri iyi yorumlayacaksın ve önceden endeks hakkında görüşünü belirteceksin ki, senden bir şeyler öğrenmeye çalışanlar da bir kazanım elde etsinler. Yoksa, sonunda soru işaretli kısa, muallak, net bir görüş ortaya koymayan cümlelerle bir yere varılmaz. Bak bu konuda bu sitede de yazan Babo'yu örnek al. İsabet derecesi muazzam. Hem de önceden, net ve başarılı görüşler ileri sürüyor. Cümlelerin sonunda soru işaretleri de yok.
Yorum