kellimkellim la yenfa nur..sanırım..
Bir ben mi kaldım formasyonu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
en son takip ettiğimde askerdeydi galiba zaralı askerden öncede aynıydı bu topic..
pek bişey değişmemiş muhabbetler hala yüksek gerilim hattı..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kellimkellim la yenfa nur..sanırım..
Doğrudur
Anacığim bize söylerdi.(Para ve giysi istediğimde)
Benimki kulak dolgunluğu.
Sayande öğrendim doğrusunu
Tşk.
Yorum
-
fazla bilmeye çalışmak karışıklık getirir,emin degilim.araştırın..sanırımı o yüzden eklemiştim..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Sn Sinova...
Net yazacagim...
Kimsiniz kimlerdensiniz bilmem..
Sahsen su anki durumda kimliginiz beni ilgilendirmiyor...
Fakat yönetim olarak tavrimiz nettir... Herhangi bir topikte topik sahibini rencide edecek sekilde yada basit polemiklere girisecek derecede birebir yazilara karsiyiz...
Yazilanlara baktigimda bu isin birde gecmisi oldugu söz konusu sanirim... Ve bu ne beni ne de yönetimi ilgilendirmez...
Üzüm yemek isteyene kapimiz acik diyoruz... Bagciyla ugrasmaya gelene ise net tavrimizi koyuyoruz....
Bu konunun burada kapanmasi dileklerimle...
Ve lütfen... Özellikle belirtiyorum... Hata yapmadim hakaret etmedim tarzi aciklamalar olmasin... Buna gerek görmüyorum....
Yorum
-
Forumda huzuru bozmak isteyenler için söylüyorum...:EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Sinova...
Net yazacagim...
Kimsiniz kimlerdensiniz bilmem..
Sahsen su anki durumda kimliginiz beni ilgilendirmiyor...
Fakat yönetim olarak tavrimiz nettir... Herhangi bir topikte topik sahibini rencide edecek sekilde yada basit polemiklere girisecek derecede birebir yazilara karsiyiz...
Yazilanlara baktigimda bu isin birde gecmisi oldugu söz konusu sanirim... Ve bu ne beni ne de yönetimi ilgilendirmez...
Üzüm yemek isteyene kapimiz acik diyoruz... Bagciyla ugrasmaya gelene ise net tavrimizi koyuyoruz....
Bu konunun burada kapanmasi dileklerimle...
Ve lütfen... Özellikle belirtiyorum... Hata yapmadim hakaret etmedim tarzi aciklamalar olmasin... Buna gerek görmüyorum....
Sizin yerinizde olsam, EDY ile uğraşmammm...
Yorum
-
ben sizi tanımıyorum. Sizin isteğinize göre banlanacaksam zaten olay bitmiş. Forum kurallarına aykırı bir davranışım varsa yönetim gereğini yapar, kişilerin şahsi isteklerine göre değil. Ben görüşlerimi, eleştrilerimi yazacağım. Bunda forum kurallarına aykırı bir durum yok. Kimse gereksiz polemik yaratmasın.gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn sinova'yı taaaaaaa
eskilerden tanırım
en kısa zamanda ban'lamanız dileğiyle sn edy
hakediyor zat'ı halleri
Yorum
-
Bu tarz mesajlardan kaciniyoruz Sn Gurme....gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn sinova'yı taaaaaaa
eskilerden tanırım
en kısa zamanda ban'lamanız dileğiyle sn edy
hakediyor zat'ı halleri
Sonucta kisilerin sahislarin gecmisi beni yada bizi, yani yönetimi ilgilendirmez...
Keyborsa´daki katilimlarina yada forum kurallarini kabul edip bunlara ayak uydurmalari bizim icin esastir...
Bizim kurallarimiza saygi gösterene hakkettigi saygiyi veririz... Aksi taktirde bizde aksi islem yapariz...
Yorum
-
Bu konuda hemfikiriz Sn Sinova....sinova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben sizi tanımıyorum. Sizin isteğinize göre banlanacaksam zaten olay bitmiş. Forum kurallarına aykırı bir davranışım varsa yönetim gereğini yapar, kişilerin şahsi isteklerine göre değil.
Bu konuda ise simdiye dek sergilemis oldugunuz tavirlari tekrar gözden gecirmenizi istemekle karsi karsiyayim....sinova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBunda forum kurallarına aykırı bir durum yok. Kimse gereksiz polemik yaratmasın.
Daha önceki mesajimdada belirttim.... Bu konunun uzamasini arzulamam....
Ya varsiniz ya da yoksunuz......
Yorum
-
ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.4 den Vanet bakalım neler olacak
kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
Yorum