Bir ben mi kaldım formasyonu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
Keşke, şimdi değil de, bir ışık gördüysen, şu 2 tavandan önce yazsaydın da yararlansaydık.ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
sana mı yazacaktımsinova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKeşke, şimdi değil de, bir ışık gördüysen, şu 2 tavandan önce yazsaydın da yararlansaydık.

kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
dedım ya suluk gıbıkrk000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeşimizi hiç bırakmıyorsun dostum hep muhalefetsin
asık mı nedır
kadıfenın luksu
ZARALI
Yorum
-
biz de 2 gün önce demedik. 10 gün önce de yeterli. Sonradan ben dediydim di diyor da.krk000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfeneri 2 gün önceden tahmin edebilmek bence tahta sahibinin bileceği iştir.
Yorum
-
acık ve netsinova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz de 2 gün önce demedik. 10 gün önce de yeterli. Sonradan ben dediydim di diyor da.
okuma
nıye gelıp okuyonkadıfenın luksu
ZARALI
Yorum
-
anıl kırmadan cevap ver,daha hoş kelimeler kullan lütfen..yada kaale alma..ama böyle yap..her şey olacağına varır..
Yorum
-
iMZA: radyologketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranıl kırmadan cevap ver,daha hoş kelimeler kullan lütfen..yada kaale alma..ama böyle yap..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdedım ya suluk gıbı
asık mı nedır
Hastayım ben sana
Hataaaaaaaaaa
Yorum

Yorum