limonu alıyorlar anıl hocam akşam bir grafik isterim pardon rica ederim saygılar.
Bir ben mi kaldım formasyonu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sevgili Hocam arkanızdan gelip Vanete daldım bende, buda demek oluyorki bu kağıt iflah olmazzANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertıre %5 den gelenler vanete
3,68
bakalım
HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
meltem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlimonu alıyorlar anıl hocam akşam bir grafik isterim pardon rica ederim saygılar.
Limon
????????????
Yorum
-
ders konusu olarak anlatması gereken sadece ben deılımEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTire gibi bir kagidin ne oldugunu ders konusu olarak anlatsin size ANIL derim....
kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
Sn. Anıl geçen çarşamba günkü OKANT için 0,90-1,38 bandındaki hareket beklentiniz devam ediyormu?ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
turcell limonu demek istedim. hocam bu gece bir analiz yaparsanız saygılarmeltem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlimonu alıyorlar anıl hocam akşam bir grafik isterim pardon rica ederim saygılar.
Yorum
-
svg anıl vanet'ten (eh) iyi çıktık sayılır(3,40 alış, 3,68 satış)
şimdi de sn mavilim'in tekstbank trenine atladık hayırlısıyla bakalım
o da çok sarkmadı yarın ola hayrola
iyi akşamlar cümletenBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
bekleyip göreceğizhalilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn anıl bugünkü vanet ne oldu anlamadım tavan beklerken taban oluyorduk.yarın ne olur sence.
Yorum

Yorum