Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lafola
    Tecrübeli
    • 01 Mart 2009
    • 191

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili teo, senin de yolladigin gizli icerigi tekrar gorebilmek icin kendine tesekkur etmen gerekiyor mu?.
    Bundan sonra Teo dan bir şey öğrenmek istiyorsanız ,Önce Teşekkür edeceksiniz ..Sonrada Teo sen çok yaşa diye nakarat yapacaksınız..
    Buna Nev York Nev York şarkısını hoplaya zıplaya şakıyan minik yavru ayıcıklarda dahil..Şimdi sorunuzu sormadan önce lütfen prosedüre uyunuz..
    kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
    perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Gecen gunbır arkadasımız sınerjı ıle ılgılı bır sıstem dokumanı gondermıstı.

Internetten arastırdım , bu sıstem sanırım Dean Malone's E.A.S.Y. Trading Method ıle aynı sıstem,oradan muhtemelen calınarak degısık bır ısım ıle yenıden yayınlanmıs.

Forex ıcın ılgılı ındıkatorlerı ve tpl (templates) dosyası asagıdadır.

[hide]

http://rapidshare.com/files/22608486...forex.rar.html

[/hide]

Yorum

• EDY
        Yasaklı
        • 15 Aralık 2008
        • 1381

teo Nickli Üyeden Alıntı
        SAyın Lafola nedır bu yazdıgın, benım tesekure ıhtıyacım yok,Sende Nunu'ya uyuyorsun,

Bu sadece yonetımın, lınklerı uyeler dısında kımsenın gormemesını ıstemesı ve bu cozumun onlar tarafından bulunmasından kaynaklanıyor.

Benımle ne alakası var, ben kompleklı bırısımıyım kı, ınsanlar bana tesekur etmeye zorlayayım.

Cok kırıldım....

Svg Teo dogru söylüyor...

Biz kendisinin ve katkilarinin degerini bilioruz... Ve istedikki üye olmayanlar belese konmasin... Gelsinler güzel güzel üye olsunlar ve dahi indirmek istedikleri bir dosya icin bir tesekkürü cok görmesinler...

Bu arada.... Aaaah NUNU ah... Yine karistirdin ortaligi... Gelde temizle simdi.... Aaah ben sana ne diyeyim....

Yorum

• NUNU
          HAS AYU
          • 28 Şubat 2009
          • 130

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Svg Teo dogru söylüyor...

Biz kendisinin ve katkilarinin degerini bilioruz... Ve istedikki üye olmayanlar belese konmasin... Gelsinler güzel güzel üye olsunlar ve dahi indirmek istedikleri bir dosya icin bir tesekkürü cok görmesinler...

Bu arada.... Aaaah NUNU ah... Yine karistirdin ortaligi... Gelde temizle simdi.... Aaah ben sana ne diyeyim....
          olayin sevgili teo ile alakasi yok...
          uye olunmasni anlarim, reklam butonuna tiklanmasini da anlarim ama once tesekkur et, sonra gorebilirsin gibi bir durumu kusura bakmayin komik buluyorum. teo olayin farkinda bile degildir, o ayri konu, teo kirilacak birsey yok, seninle ilgili birsey degil.
          olay yonetimin takdiri elbet, saygi duyariz.
          ben kimseye tesekkuru cok gormem (istatistikten de anlasilacagi uzere). hele ki teo'ya.
          Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• NUNU
            HAS AYU
            • 28 Şubat 2009
            • 130

teo Nickli Üyeden Alıntı
            SAyın Lafola nedır bu yazdıgın, benım tesekure ıhtıyacım yok,Sende Nunu'ya uyuyorsun,

Bu sadece yonetımın, lınklerı uyeler dısında kımsenın gormemesını ıstemesı ve bu cozumun onlar tarafından bulunmasından kaynaklanıyor.

Benımle ne alakası var, ben kompleklı bırısımıyım kı, ınsanlar bana tesekur etmeye zorlayayım.

Cok kırıldım....
            uyeler de goremiyor sevgili teo...ta ki tesekkur edene kadar. sorun da bu zaten.

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

uyeler de goremiyor sevgili teo...ta ki tesekkur edene kadar. sorun da bu zaten.
              Sizce bu uygulama forumlarda neden yapılıyor olabilir?
              Hatta bu uygulamanın devamında ilgili topiğe mesaj yazılmadan gizli içeriğin görülmemesi de vardır.

Hide hack eklentisinin bu seçeneğini topikte kirliliğe neden olmaması için iptal etiik.

Yorum

• NUNU
                HAS AYU
                • 28 Şubat 2009
                • 130

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Siz bu uygulama forumlarda neden yapılıyor olabilir?
                bilmem... hak gecmesin diye mi?
                sayfaya o gun kac kisi gelmis, kac kisi bakmis, bunun istatistikleri zaten hergun guncellenmiyor mu?
                inanin merak ettim, aciklarsaniz cok sevinirim..

Yorum

• NUNU
                  HAS AYU
                  • 28 Şubat 2009
                  • 130

ben olayi sadece tuhaf ve komik buldum ve fikrimi belirttim. hakli nedenleriniz varsa, dedigim gibi saygi duyarim. kaldi ki hakli neden gostermek zorunda degilsiniz, keyfimiz oyle istedi de diyebilirsiniz ki buna da saygi duymak zorundayim burada bulunmak istedigim muddetce. isime gelmiyorsa zaten giderim. olay bu kadar basit. ama yonetim sagolsun cevap veriyor yazdiklarima. bir kez daha tesekkurler.
                  ama ben hangi uye olursa olsun o sekilde formatlanan mesajlara asla tesekkur etmeyecegim.

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

bilmem... hak gecmesin diye mi?
                    sayfaya o gun kac kisi gelmis, kac kisi bakmis, bunun istatistikleri zaten hergun guncellenmiyor mu?
                    inanin merak ettim, aciklarsaniz cok sevinirim. .
                    Forumlar paylaşım alanlarıdır ve "emeğe saygı" düsturu paylaşımcıların katılımını artırmak için zamanla kendiliğinden oluşmuştur.

Genelde gezgin kullanıcılar vermekten çok almayı tercih eder.Tecrübe, zaman, akıl vb. birçok unsurun bir araya gelmesiyle ortaya konulmuş emeğin kolayca elde edilmesi doğaldır ki istenmez.

Aynı zamanda forumlar sundukları içerikten faydalanmak isteyenleri üye yapmak için de çabalar.

Sırf bu topikteki kitap linklerini almak için üye olan yabancı üyelerimiz de var.Eğer gizli linkleri bütün üyelere açık halde bırakırsanız sadece bu amaçla üye olan kişi tüm linkleri anında görebilir.Bu da istenmeyen bir durumdur.

Daha çok şeyler yazılır da yeri burası değil..Topik sakinleri kusuruma bakmasın...

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

ben olayi sadece tuhaf ve komik buldum ve fikrimi belirttim. hakli nedenleriniz varsa, dedigim gibi saygi duyarim. kaldi ki hakli neden gostermek zorunda degilsiniz, keyfimiz oyle istedi de diyebilirsiniz ki buna da saygi duymak zorundayim burada bulunmak istedigim muddetce. isime gelmiyorsa zaten giderim. olay bu kadar basit. ama yonetim sagolsun cevap veriyor yazdiklarima. bir kez daha tesekkurler.
                      ama ben hangi uye olursa olsun o sekilde formatlanan mesajlara asla tesekkur etmeyecegim.
                      sevgili NUNU
                      teşekkür butonunu dosyayı açan bir anahtar olarak yorumlayın lütfen..önerebileceğiniz bir yol var ise bunu da yapabilirsiniz..karşılıklı en güzel ve en doğruya ulaşmak amacımız..
                      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• NUNU
                        HAS AYU
                        • 28 Şubat 2009
                        • 130

cevaplar icin cok tesekkurler sevgili arkadaslar. gerci ben hala sn. stockbroker'in bahsettigi konulara, "tesekkur butonu" eklenerek ve tesekkur edilmesi sartiyla gorulmesi olayinin ne gibi bir katkisi olacagini anlayabilmis degilim ama dedigim gibi, sadece ama sadece fikrimi belirtmek istemistim.zaten ortaligi karistiran esasen svg.lafola'dir..

Yorum

• NUNU
                          HAS AYU
                          • 28 Şubat 2009
                          • 130

neyse, konumuza donelim, eur/usd ve gbp/usd tum hiziyla al konumundalar. :081:.

Yorum

• NUNU
                            HAS AYU
                            • 28 Şubat 2009
                            • 130

neyse, konumuza donelim, eur/usd ve gbp/usd tum hiziyla al konumundalar. :081:.
                            sata gecti.

Yorum

• NUNU
                              HAS AYU
                              • 28 Şubat 2009
                              • 130

tekrar ala gecti..

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

cevaplar icin cok tesekkurler sevgili arkadaslar. gerci ben hala sn. stockbroker'in bahsettigi konulara, "tesekkur butonu" eklenerek ve tesekkur edilmesi sartiyla gorulmesi olayinin ne gibi bir katkisi olacagini anlayabilmis degilim ama dedigim gibi, sadece ama sadece fikrimi belirtmek istemistim.zaten ortaligi karistiran esasen svg.lafola'dir..
                                Lafola hep karıştırır zate.. Adı üstünde LAFOLA

TEO ya edilen vede edilecek teşekkürleri koyacak yer bulunmaz.. Ayrıca hafiyelik olarakta güzel bir uygulama bence.. Kim ilgilenmiş ? Kim bakmış? Bilelim daa
                                Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information