sn teo ve sn mordak aslinda ikinizde periodunuz acisinda size gore dogruyu soyluyorsunuz. 30 dk ve gun bazinda. sn mordak zaten bugunun en ustune (HHV) stop almis. bilmem anlamismiyim stratejiyi. buyuk periodlarda gun gibi egilimi dusuyor ama kisa periodlarda yukseliyor gibi.disardan bakinca bir cikacak biri dusecek diyor gibi gozukmesin diye aciklama yapmak istedim affedin.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
eur/usd fdow triska vob30 korelasyona dikkat ettiniz mi
eur/usd icin tam long noktasi para kazandiran 16.30 aniden atak yapti ama fdow zaten yuzde bir dusmustu dow acildi oda dustu 0.50 ye kadar ama israrla eur/usd artamaya calisyordu (bu olmazdi hem dow dusup hemde eur/usd nin artmasi biri yalandci idi)zaten ilk gosterge bizimkiler hemen artmaya basladilar sonra dowda artmaya basladi.(yalanci ortaya cikti)
durum duzeldi. kisa donemli birsey ama iyi kazandirdi mesela bana hala sanal
.12935 ten alip 70ten sattim banda geldigi icin. 35 pips sadece 15 dk da.
scalping sayilirmi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir sonraki Trade sistemi Volatility Trading Sistemi.. Buy Dip, Sell Top ilkesini temel alır..
Sn bgungor68, bu bilgileri aktardığınız kitap aşağıdaki linkteki kitap mıdır?
şimdiden teşekkürler.Illegitimi non carborundum
Yorum
-
hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet o kıtap, benım gonderdıfgım lınklerde de vardı,
SAyın Gungore Turkceye cevırdıgı ıcın tesekur ederım...
Yorum
-
yukselis trendinde. hem teknik hem temel olarak...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsdchf de shorta devam, çok kastı ama ümitliyim...Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukselis trendinde. hem teknik hem temel olarak...
bir yemin içermisin
heheheh
Yorum
-
çok iyi ama bence o dedıgın yer rısklı ıdı, sonra gırılırdı, adamlar habıre basıyorlar sen long dıyorsun, sende bana benzedın, tam Malkoçoğlu..SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama Nunu seni farketmesin
hheh
Yorum
-
NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukselis trendinde. hem teknik hem temel olarak...
bu nasıl yukseliş oli, Gunluk grafık
Mutlaka deprem oluncamı anlayacak senin sistem
... Obo yapıyor dev bır tane ama fındık gibi yersen....
Yorum
-
Okuyanların bırak anlamayı bırde küfür ettiklerine eminim , Teo zaten kafayı yemişti de, Gungorde katıldı diyebgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe kadar sadeleştirsemde, yinede bir seviyede kalıyor. Çokmu koptuk acaba diye düşünüyorum. Okuyanlar acaba bunlar ne diyor diye düşünüyorlarmıdır ?.. Ama Trade boyle bir şey işte. Kolay ekmek yok bu piyasalarda...
heheheh
Yorum
-
tobo olmasin o?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu nasıl yukseliş oli, Gunluk grafık
Mutlaka deprem oluncamı anlayacak senin sistem
... Obo yapıyor dev bır tane ama fındık gibi yersen....
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum

Yorum