GbpUsd taze long 1.4660
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Günaydınlarteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOkuyanların bırak anlamayı bırde küfür ettiklerine eminim , Teo zaten kafayı yemişti de, Gungorde katıldı diye
heheheh
Abi küfür yok ama ben okudukça zihnen kapsama alanı dışına çıktım.
geliyos-okuyos-dönüyos-okuyos -anlamıyos haneee
Yorum
-
baktim bende var ben verebilirim metastock icinmi nasil istersiniz cvs mi. soyleyin yeter.hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKimsede VOB x30yvade 01.01.2007 - 31.08.2007 tarihleri arası 5 dakikalık data var mı? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
anladim neden scalpers sevmediklerini attiklarini. MM ve ECN diye bunlar iki ayri tur. ecn hemen elektronik olarak emri genel havuza gonderiyor. emir gerceklesmesi gecikebilir sebebi alis satis bulusmasi. MM ise sizin merinizi kendi ustune aliyor bir zaman sonra kendi icin hesaplasmasini yapiyor. yani emriler ozel havuza gidiyor bunlar robot scalper kisa zamanli alsatcilari yada proflari sevmiyorlar. olay bu kimse uckagitci degil yani.(uckagitcilar haric) ama tercihlerinizi buna gore yapin.
mm:market maker
ecn:electronic comm network
ndd: no dealing deskBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
bazi forex terimleri:
DD — Dealing Desk — Bu Forex Brokerleri işlem emirlerini "Dealing Desk" kullanımı ile ve spread dışında müşterinin emirlerinin ters yönünde pozisyon alarak kar etmek amacıyla piyasa yapıcı gibi davranarak işlem yaparlar. Bu şekilde işlem yapılması müşterinin gerçek zamanlı olarak piyasadaki fiyatlardan işlem yapması imkanını ortadan kaldırır çünkü verilen fiyat Dealing Desk in verdiği fiyattır. Bu sayede piyaasa yapıcı olarak müşterinin hesabının manipüle etmesi riskine karşı forex işlemi yapanlar tarafından genellikle kaçınılır.
NDD — No Dealing Desk — NDD Forex Brokerler Dealing Desk kullanmadan müşterinin interbank piyasaya direkt ulaştırarak işlem yaparlar. NDD yani "No dealing desk" brokerleri müşterilerin emirlerini yerine getirmek için piyasa likiditasyonu sağlayıcalarla "marke liquidity providers" çalışırlar. Bunlar genellikle bankalardır. Gerçek NDD brokerler yeniden fiyatlandırma "requote" yapma ihtiyacı duymadan işlemleri yerine getirirler. Bu imkan işlem yapanlar için haberlerin yayımlanma zamanında gerçek piyasa şartlarında dolgun para kazanma imkanı yüzünden caziptir. NDD brokerler ya işlem başına bir komisyon alarak ya da spread i artırarak kazanç elde etmeye çalışırlar.
No Dealing Desk brokerler STP* ve/veya ECN* özelliklerini sunarlar.
STP — Straight Through Processing — STP Forex brokerleri emirleri direkt olarak likiditasyon sağlayan kuruluşlara iletirler. Bir STP brokerin sisteminde daha fazla likiditasyon sağlayıcısı olması müşterinin emirlerinin daha iyi şartlarla yerine getirilmesi imkanını verir.
İşlem yapanlar için esasta STP özelliği piyasanın likiditasyon durumunu görerek karar verirken bundan da faydalanma imkanı sağlaması önemlidir. Yani gerçek bir piyasa söz konusudur.
ECN — Electronic Communications Network — ECN Forex brokerleri STP ye ilave olarak diğer işlem yapanların emirleri ile de etkileşim içinde işlem yapma imkanı sunarlar. Böylece kişi likiditasyon sağlayan bankalar, piyasa yapıcılaro ve diğer işlem yapan forex müşterileri karşısında rekabetci ve normal piyasa fiyatlarının dışında teklifler sunma imkanı da bulurlar. Katılımcılar piyasanın tümünü görerek karar verebilir ve en iyi fiyatları alabilirler. Bazı durumlarda bir STP brokerinin ECN olarak faaliyet gösterdiği tartışma götürür niteliktedir. Gerçek bir ECN brokeri olunması, bir müşterinin verdiği emirin sistemde lot miktarı ile birlikte görünüyor olmasını ve diğer müşterilerin de bu emire görüp işlem yapma olanağının bulunmasına bağlıdır.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
22/04/2009 13:46
***ALGYO*** Alarko Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 22.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz Yonetim Kurulunun 22.4.2009 tarihli
***ALGYO*** Alarko Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 22.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz Yonetim Kurulunun 22.4.2009 tarihli toplantisinda, 1. Kayitli sermayesi 20.000.000 TL cikarilmis sermayesi 5.490.100 TL olan Sirketimizin cikarilmis sermayesinin beheri 1 Kr nominal degerde 516.069.400 adet Hamiline yazili C grubu pay karsiligi 5.160.694 TL daha artirilarak 10.650.794 TL'ye tezyidine, 2. Artirilan sermayenin tamaminin genel kurul karari uyarinca 2008 yili karindan ayrilan temettuden karsilanmasina ve hissedarlara sermaye hisseleri nisbetinde bedelsiz olarak dagitilmasina, Sermaye tezyidinin gerceklesmesi icin gerekli muamelelerin yerine getirilmesine karar verilmistir." ***ALGYO
Yorum
-
N'olur n'olmaz belki arada kaynamıştır diyebir kez daha sormak istedim. Herhangi bir formatta olabilir...hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKimsede VOB x30yvade 01.01.2007 - 31.08.2007 tarihleri arası 5 dakikalık data var mı? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Illegitimi non carborundum
Yorum
-
teşekkürler size pm atıyorumDantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaktim bende var ben verebilirim metastock icinmi nasil istersiniz cvs mi. soyleyin yeter.Illegitimi non carborundum
Yorum
-
lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Teo Gold da yukarı güçlü trend görüntüsümü oluışmuştur..
Goldun pili buraya kadarmış, 897 den yerçekimine karşı koyamaz artık...
Yorum
-
Yorum

Yorum