Asıl Acme V bu tam bir çılgın Trade. Riski çok yuksek ama Getirisi korkunc seviyede. Çok agır hesap kitap istiyor. Onu da ileride anlatacagım..
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İşin ilginç yanı da bu sanırım. Periyot farketmiyor. ama ben 30 dakkalık bakıyorum. dikkat ederseniz BAR sayısına göre işlem var..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterperiodu nasil cozmus hangi perioddan bakiyor olaylara.
Yorum
-
bakmak degil gormek ayri birsey ben gozle gormeyi kastemiyorum o zaten bakmak gormek saklı olani anlamak anlaminda.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
kardeşim teo.....yine malı götürmüşsün ...helal olsun...
para sana yakışır.....yemesinide bilirsin....
yerken yardım gerekirse her zaman burdayım....yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardeşim teo.....yine malı götürmüşsün ...helal olsun...
para sana yakışır.....yemesinide bilirsin....
yerken yardım gerekirse her zaman burdayım....
Sayın Mordakı da tebrık etmek gerekıyor,o USDJPY den bende GBPUSD den ...
Kumbara dan daha ses gelıyor dolmadı Seren'ım yolum uzun...
Yorum
-
En kısa zamanda dolup taşması dileklerimle sevgili Teoteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Mordakı da tebrık etmek gerekıyor,o USDJPY den bende GBPUSD den ...
Kumbara dan daha ses gelıyor dolmadı Seren'ım yolum uzun...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
süt danası....çakma boğa derken......
tenhaya çekmişler.....en son yemin ederken görülmüş.....
ayuluk iyidir...ayuluk iyidir.....
hep aynı şeyleri söylüyormuş.....yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
kıyamam ben ona çok körpe yavrucakSEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternunu bu gece gelemez....rahatsın teo...
onu tenhada kıstırmışlar......
he he.......
hehehhe
Geçmiş olsun...
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Mordakı da tebrık etmek gerekıyor,o USDJPY den bende GBPUSD den ...
Kumbara dan daha ses gelıyor dolmadı Seren'ım yolum uzun...SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermordak kazansın...çok kazansın......delikanlı çocuk....
parayı yemesini de bilir.....selam olsun mordak..a
yarasın..........
çok sağolun......
--usd-jpy-- sonunda py yola geldi ve diz çöktü.....düşüş dahada devam edebilir hedef 97.20 fakat buraların kar alımı için uygun seviyeler olduğunu düşünüyorum.....
Seren abi hepimizin kazancı bol olsun....afiyetle yemek nasip olsun.....para yemek içindir....
Yorum
-
mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok sağolun......
--usd-jpy-- sonunda py yola geldi ve diz çöktü.....düşüş dahada devam edebilir hedef 97.20 fakat buraların kar alımı için uygun seviyeler olduğunu düşünüyorum.....
Seren abi hepimizin kazancı bol olsun....afiyetle yemek nasip olsun.....para yemek içindir....

Vallahı uce bese bakmam dıyorsan daha da tutulur.Henuz al yok.
Ama en ıyı para ceptekı para haklısın...
ben daha cıkmadım dursun...330 pıps net kar, 2 gun benı uzdu ama sonuc guzel, yıne bıraz erken gırmısım poziyona
Yorum
-
australian dolar altınla koreledir....
marketler aşağı...altın yukarı.....
euro/dolar ..dada kar satışları gelir.....
ve....aud/usd sert yukarı yapar....
teknik değil...temel parite analizi....
profesyonel olarak kapalıçarşıda 5 yıl çalışmanın bedeli...
alın ..malı götürün........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
Yorum