Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mordak
    Yasaklı
    • 26 Şubat 2009
    • 191

stres testi sonuçları sisteme göre kötü çıkacak ne dersiniz?

Yorum

• hayalım
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 822

herkesin gecesi hayır olsun.okuyorum keyfler yerinde.gömü falan mı buldunuz? yarın vob da saat 10 gibi 367xx ler gibi bir düşüş ve saat 15 ler gibi de 376xx gibi bir yükseliş ardından 368xxler gibi bir kapanış bekliyorum. benim sistemimde böyle diyor. yahu biri bana izah etsin; hangi yazılı sistem benim kafamdaki planı bilebilir? eğer ben piyasa yapıcıysam. otur yaz göstergelerim böyle diyor diye. syn seren bunu güzel açıklayabilir, eğer isterse...geceniz hayır olsun tekrardan.ama saf değiştiren yeni kıtadaki çakma boğaya değil....

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        herkesin gecesi hayır olsun.okuyorum keyfler yerinde.gömü falan mı buldunuz? yarın vob da saat 10 gibi 367xx ler gibi bir düşüş ve saat 15 ler gibi de 376xx gibi bir yükseliş ardından 368xxler gibi bir kapanış bekliyorum. benim sistemimde böyle diyor. yahu biri bana izah etsin; hangi yazılı sistem benim kafamdaki planı bilebilir? eğer ben piyasa yapıcıysam. otur yaz göstergelerim böyle diyor diye. syn seren bunu güzel açıklayabilir, eğer isterse...geceniz hayır olsun tekrardan.ama saf değiştiren yeni kıtadaki çakma boğaya değil....
        Eh sizin bu beklentinizle gömü bulmuş kadar oldum şimdiden
        Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• mordak
          Yasaklı
          • 26 Şubat 2009
          • 191

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          gömü derkenn......

Yorum

• CATEDRAL
            TATLI CADI
            • 26 Şubat 2009
            • 897

Ahh be kankiimmm .. sana kaç defa dedim tanımadığın adamların arabasına binme diyee...

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

gömü means hazine be syn mordak.eski bir köy deyişi sizin anlayacağınız.

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

İyi gecelerrrr....

Gece çalışanlara BOL KAZANÇLARRRR....

Yorum

• hayalım
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 822

aynı formda yazıyorsak bizler dost sayılırız, en azından ben böyle düşünüyorum.eğer bu vob 388oo leri geçerse ben bittim sayılır, takii yeni para bulana kadar. piyasa yapıcı teknikçileri yanıltmak için yatayda çıkışını tamamladı yani alacağını gene aldı ş....sizler.yurdum yatırımcısını aldattı. fibonaci düzeltmelerini hepimizin baktığını bildiğinden şaşırtmaca yaptı. en yüksek zirvemizden ampül kapanma davası meseleside (fib. e göre bakan) ,son dibimize bakarak fiboyu baktığın da daha yukseliş beklemekte. halbuki o aldatmaca yaptı; bir ara düzeltmeyle hedefine vardı.graf ı lütfen dolar bazlı bakınız. ara düzeltmeyi de son dibin ilk yukselmesine eklerseniz aslında hedefe vardı. bundan sonrası senaryolar siz formdaşlara kalmış. geceniz hayır olsun tekrardan. gece gece saçmalıyorum herhalde...

Yorum

• NUNU
                    HAS AYU
                    • 28 Şubat 2009
                    • 130

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ahh be kankiimmm .. sana kaç defa dedim tanımadığın adamların arabasına binme diyee...

niyeymis? kac tane inek gordun boyle keyifli? bas gaza abicim, bas gaza..
                    teo'nun topigini de mundar ettik valla..
                    Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• mordak
                      Yasaklı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 191

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ---usd-jpy---

yaw ne güzel kapadık karla pozisyonu....dedik işlem yapmak yok pazartesiye kadar.....ama kaşındı resmen bu tepkiyle....aynen kısa....

stop 99.70.........

hedef aynı 97.20.......

bol kazançlar........iyi tatiller....

haftaya soygun var.....
                      abi bekleriz soyana kadar py yi...eli mahkum gelecek önümüzde diz çökecek......kısaları almak için büklüm büklüm olacak....

pazartesi shortları veririz olmadı salı.....artık kısmet.....

tgus da önemli tabi.....

iyi geceler....iyi tatiller...
                      evet sn. teo baya kapa-aç yaptırdı.....en son cuma günü son pozisyonu kapamadan sonra bulaşmayacaktım ama tepince dayanamadım.....vade sorunum yok stop olana kadar kısadayım....

stop seviyemi 99.70 olarak şimdilik belirledim.....indikçe aşağı çekeceğim....

py diz çökmezse sağlık olsun diyerek kenara çekiliriz artık....

bol kazançlar.......
                      py diz çökmeye başladı....ama daha dur....tam dize gelecek....hehehe
                      yalvar yakar olacak...
                      bol kazançlar......

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Acme bir acılımı yok. Acme bir çeşit Nirvana gibin bir şey
                        bu sistem icin tesekkurler. dogru acme anonim yada yunanca en ust nokta demek.
                        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

Günaydın FX ciler

BOL KAZANÇLAR..

Yorum

• oguzt
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 427

silemedim msjı iki kere gittii pardon
                            Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• oguzt
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 427

Günaydınlar,Bende ufaktan fx basladım bugün hesabım acıldı hemde mini bile degil neolur neolmaz diye mikro basladım üstadlarım takipteyim
                              Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

PATTERN TRADING (acme M)
                                Sistemin özü 2 veya daha fazla Grafik desenin kombinasyonu ile piyasanın Ayu-Boğa mı oldugunun tesbitine dayanır. Eger Grafikler hem Boga hem ayu ise , Flat kalnımasını önerir.. Her trader kendi Pattern (Desen) kombinasyonlarını olustruablir.
                                Ornegin Dunningan Swing-Trading Pattern kataloglarını olusturmustur.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information