Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burda lutfen dıkkat edınız, benım kullanım tecrubeme gore alarm caldıgında artık trend ıcınde oluyorsunuz yanı alım ıcın gec kalmıs olabılırsınız,
Bu nedenle ben 3-4 arası short, 5-6 arası yataydayken long oluyorum,
Herhalde 100 pıps artmıs bır seyı almak ıstemezsınız.
Bu konuda forumda ıngılızce yazısmalar su sekıldedır.
[hide]
[/hide]
Yorum
-
tesekkurler ustad evet bu idi.bircok sey gitti topladigim yararli yararsiz.
bende 97.45 aldim 97.65 sattim 20 pips hizli kar sanal tabi.son kucuk cikista
aslinda daha oncede alinirmis ama cok kazandirmaz psikolojim yetmez birde.
adam ilk maddeye oyle yazmis piyasayi okumak TA bilmek degil diyor.
madde 1: pyscological state.
trade yapmak icin en onemli sey. cok dogru iki kismet. 3 birkac arac iste.
gerisi hikaye.
katilan varmi????Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
evet tesekkurler en son burayi okuyordum dogru 20 nisanda.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurda lutfen dıkkat edınız, benım kullanım tecrubeme gore alarm caldıgında artık trend ıcınde oluyorsunuz yanı alım ıcın gec kalmıs olabılırsınız,
Bu nedenle ben 3-4 arası short, 5-6 arası yataydayken long oluyorum,
Herhalde 100 pıps artmıs bır seyı almak ıstemezsınız.
Bu konuda forumda ıngılızce yazısmalar su sekıldedır.
hidden content may not be quotedBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Benı ıyı yakaladın, yoksa acıklamıyacaktım, Nunu'ya onceden kızdıgımdan dolayı,Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertesekkurler ustad evet bu idi.bircok sey gitti topladigim yararli yararsiz.
bende 97.45 aldim 97.65 sattim 20 pips hizli kar sanal tabi.son kucuk cikista
aslinda daha oncede alinirmis ama cok kazandirmaz psikolojim yetmez birde.
adam ilk maddeye oyle yazmis piyasayi okumak TA bilmek degil diyor.
madde 1: pyscological state.
trade yapmak icin en onemli sey. cok dogru iki kismet. 3 birkac arac iste.
gerisi hikaye.
katilan varmi????
Gelse de gul yuzunu bır gorsem, iskender ısmarlasam.
Sonra da tesekur ettırsem
heheheh
Yorum
-
nunuya gyro (sogansiz) ismarla bence buradan severmi bilmem simdi uyuyordur sanirim.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenı ıyı yakaladın, yoksa acıklamıyacaktım, Nunu'ya onceden kızdıgımdan dolayı,
Gelse de gul yuzunu bır gorsem, iskender ısmarlasam.
Sonra da tesekur ettırsem
hehehehBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternunuya gyro (sogansiz) ismarla bence buradan severmi bilmem simdi uyuyordur sanirim.
o uyumaz, elestırmek ıcın sureklı okuyordur.
Baykal'ın kızı olmasın sakın ....
Yorum
-
kesınlıkle major paırsler dısında trade yapmayın derım.
Netıcede tum parıtelerde arbıtraj var, Majorler hareket etmeden crosslar edemez.
Bu nedenle gereksız yere yuksek pıps farkından dolayı dıgerlerıne cıddı eksı ıle baslamayın.
majorlerde kı 2-5 arası pıps farkı kabul edılebılır farktır.
Ama 12 pıps aralıgı olan bır paırse neden bulasalım,12 pıps cıddı bır dezavantaj...
Yorum
-
...ve ilk kan akti 3 kasimda ramak kalan 40.000 sonunda goruldu woohhh.
bildiginiz gibi 40bin onemli 1 temmuzda taban yapmisti bu rakama sonra 55bine cikmisti agustosta. hey gidi gunler.kapatma davasi gibi seyler. anayasa mahkemesinde kapida biri goruldu aciklama yapacak kos gibi haberler reuters duserdi ne komik.
ilk gercek kriz dususu 55 binde basladi soluksuz 40 bine dustu sonra yine 55 cikti kasimda tam 40 bine 25 puan kaldi sonra yine dusus simdi gene 30 binden 40 bine soluksuz gidis.
30, 40, 55, cok onemli iki kere 55 bine gelip tepe yapip asagiya dondu.
bunlar kaziga gectigim noktalar cok iyi biliyorum
)
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
son yarim saatte gold 10 dolar dustu 888 paraya bak.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
birde su 3 leri 4leri 7 leri aciklasaniz cok iyi olur ustad nasil hesaplanip yapisiyor. bu hafta bir karar verip trade sistemimi olusturup kismetse forex gercek adim atacagim mayis basi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum

Yorum