Aynı periyotları (0 ve 1) degerlerini topluyor. ld_2912 bütün M1, ld_2920 bütün M5 ler gibi..
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
%100 fiboya uymaz o zaman foyalari cikar ortaya baska seylerle asil sistematigi gizliyorlar.bilmekte fayda var.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnce dusuyor sonra % 50 tepıyor , sonra yenıden asagı, fıboya ınansak da mı saklasak, ınanmasak da mı saklasak...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
3 yazdığınız yerin zirvesi yukarı geçilirken al vermiş değil mi?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe tatlı yerden 5 vermiş, USDCHF bakarmısnız, hemen hemen dıpten kalkmıs.. Ta cılar herhalde band kırıldı dıye 7 den alırlardı...

satış kararını neye göre verdiriyor, son dip aşağı geçilirken mi?
al/sat/tut/boru değil, öz be öz alın terli kendi fikrimdir, fikirlerim her an değişebilir, yatırım tavsiyesi değildir!..
Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz!..
GS: Remember - it is easier to ride the trend then to bet against it.
Yorum
-
Çok teşekkür ederim ama biraz karıştırdım.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.grup için;
<70 ise 0 , >=70 ise 1 , >=75 ise 2 >=85 ise 3
2.grup için (-) degerlerini alıyor
Toparlamaya çalışayım bir yanlışım varsa düzeltin lütfen:
Bir gösterge setimiz var:
MA, CCI, MACD, ADX, BullsPower, BearsPower, Stochastic, RSI, Momentum, Force, DeMark
Sonra bu setin aşağıdaki time frame'lerde değerlerini bularak alda mı satta mı olduğuna karar veriyor:
M1, M5, M15, M30, M60 vb...
sonra bir çeşit bir değer buluyor. yukardaki mesajda sizin belirtiğiniz değerlerle karşılaştırıp skor veriyor. Bu noktada ipin ucunu kaçırdım.Illegitimi non carborundum
Yorum
-
€/$ için 1,33-35 gibi seviyelerin görülme ihtimali mevcut...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEurusd yarına kalacak anlasılan, bugun mama yok, Short tutmaya devam...değişkenleri find&replace ile anlaşılır isimlere değiştirmek faydalı olabilir. kolay gelsin...bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDecompile edilirken her değişkene sıralı isim vermiş. takibi zor oluyor :(..al/sat/tut/boru değil, öz be öz alın terli kendi fikrimdir, fikirlerim her an değişebilir, yatırım tavsiyesi değildir!..
Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz!..
GS: Remember - it is easier to ride the trend then to bet against it.
Yorum
-
Bir yandan ben de kodu inceliyorum.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFarklılık bu gosterge setini gruplamıs. neye gore gruplamış anlayamadım daha.
Sonraki hesap şeklinde çamura saplandım. inceliyorum ayrıntılı.. bundan sonraki aşamada işler karışık gibi..
Şu ana kadar bulduklarımı paylaşayım.
13 gösterge var kullandığı, al ya da sat pozisyonunda olmasına göre bir skor vermiş.- 20 ema > bir önceki
- 50 ema > bir önceki
- 100 ema > bir önceki
- CCI(14)>0
- MACD>signal
- PDI>MDI
- BULLS>0
- BEARS>0
- Stoch(5,3,3)>signal
- RSI(14)>50
- Force(14)>0
- Moment(14)>100
- Demark(14)>bir önceki
Sonra her bir gösterge için göstergeleri kendi içinde gruplayarak M1'den D'ye kadar tüm doğru ve yanlışları toplamış.
En sonunda iki değişken almış: 3040'da tüm zamanları topladığı tüm göstergelerin doğrularını toplamış, 3048'de yanlışlarını...
Bu çıkan iki rakamı *91/100 yapmış ve bulduğu değere göre 468 nolu değişkene -3 ile +3 arası bir değer vermiş.
Bende buraya kadar tamam...
Sizde yeni birşeyler var mı? İndice'in 0-10 arası değerlerine nasıl ulaşmış anlayabildiniz mi?Illegitimi non carborundum
Yorum
-
adx de olması lazım... ben yanlısmı gordum...hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir yandan ben de kodu inceliyorum.
Şu ana kadar bulduklarımı paylaşayım.
13 gösterge var kullandığı, al ya da sat pozisyonunda olmasına göre bir skor vermiş.- 20 ema > bir önceki
- 50 ema > bir önceki
- 100 ema > bir önceki
- CCI(14)>0
- MACD>signal
- PDI>MDI
- BULLS>0
- BEARS>0
- Stoch(5,3,3)>signal
- RSI(14)>50
- Force(14)>0
- Moment(14)>100
- Demark(14)>bir önceki
Sonra her bir gösterge için göstergeleri kendi içinde gruplayarak M1'den D'ye kadar tüm doğru ve yanlışları toplamış.
En sonunda iki değişken almış: 3040'da tüm zamanları topladığı tüm göstergelerin doğrularını toplamış, 3048'de yanlışlarını...
Bu çıkan iki rakamı *91/100 yapmış ve bulduğu değere göre 468 nolu değişkene -3 ile +3 arası bir değer vermiş.
Bende buraya kadar tamam...
Sizde yeni birşeyler var mı? İndice'in 0-10 arası değerlerine nasıl ulaşmış anlayabildiniz mi?
Yorum
-
Olmaz mı?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradx de olması lazım... ben yanlısmı gordum...
l_iadx_2360 = iADX(NULL, PERIOD_H1, g_period_284, g_applied_price_288, MODE_PLUSDI, 0);
l_iadx_2368 = iADX(NULL, PERIOD_H1, g_period_284, g_applied_price_288, MODE_MINUSDI, 0);
Yalnız ADX'in MDI ve PDI mode'larını kullanmış...Illegitimi non carborundum
Yorum

Yorum