Dantes Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tekrarlamak istedimBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
bunu bulamadım ama sadece haber gelecek saatlerı bıldırıyor, bız zaten haberlerın kac ta gelecegını matrıksten bılıyoruz.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekrarlamak istedim
Yorum
-
tesekkurler. ben ms ve matrikside cope atip tek platform kullanmak istiyorum da biraz.bosuna maliyet ve zaman kaybi artik mt4 varken.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu bulamadım ama sadece haber gelecek saatlerı bıldırıyor, bız zaten haberlerın kac ta gelecegını matrıksten bılıyoruz.
dogru ama kisa verisonunda NO TRADE gibi sinyal veriyor gormussunuzdur. dalginlikla alim yapmayi engelliyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGBPJPY dikkat.. güçlü yukaru trend var... aman dikkat diyiim
% 91 'e gelmıs, % 100 den sonra sı yok, son jubılesını yapıyor, en fazla 1 uzun bar daha ceker ondan sonra tıss kalır...
Tepenın bır altı olabılır, tepe nın kendısı olur.
Dokumanda da % 100 reversal yazıyordu, yazan dan daha mı ıyı bılecegız.
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSvg.Teo MEsajımı aldınızmı? Formul...
aldım sagol, ama bır sey gostermıyor sadece yatay bır cızgı...
Yorum
-
Bır bakarsın tepkı olur baska bır sey, bılınmez, hele bır tepsın, ondan sonra karar verırız.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEURGBP de Yon yukarı donecek onda hemfikiriz
.. dipleer tarıyor.. ama ana yon aşğıya.. tepkiye long gider.. kısa stoplu v
Bolınger bacagı ne durumda bakamadım bu aralar....
hehehhe
Yorum
-
Olamaz..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraldım sagol, ama bır sey gostermıyor sadece yatay bır cızgı...
İndikatormu tanımladınız? Matrikste... nasıl yaptıınız?
Yorum
-
ındıkator tanımladım, ea mı yapayım denıyorum sımdıbgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMatrikste Expert Advisore yazın ... Periyotu bilyorsunuz
Yorum

Yorum