Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet interneti calkalayan olaganustu forex robotu ! hakkinda sonuclar:

az sonra

fabturbo44
    tamamiyle hikaye 8 gunluk test sonucu 110 dolar varlik azalmasina neden oldu. bir ara 285 dolar karda idi sistem bir trende karsi durdu stoploss 500 dolar zarardan sonra calisti( ne kadar super degilmi) birde bu zarari sadece 0.3 lot ile yapti bir de tam lot girsen dagildin leverage 100 idi.
    (ayni donemde ben laylaylom bir sekilde sadece gunde 20-30 dakika bakarak ve inanilmaz zararlar yazarak deneyerek bekleyerek stoplossuz yinede toplamda 344 dolar kazandim dusunun)
    bu robot trend takip etmiyor acayip yerlerde cok kisa alip satimlar yapiyor t/p yaziyor uymuyor( mesela 20 yaziyor) 7 -8 pips gorunce hemen kapatiyor

dengesiz bir robot. bu yazilim 149 dolar birde heryerde ismi cikmis abc,nbc,business week...
    butun internette yuzlerce site var bunun hakkinda.

anlamiyorum inanamiyorum. 3 gundur bircok parali parasiz robot test ettim ilk 5 tekiler dahil hepsi tiriska,basit,sacma,yeteneksiz....
    robot mobot almayin buda palavra.

test icin emegi gecen herkese tesekkurler
    Hepsı delı sacması oldugunu bılmem kac kere gezgın gıbı her forumlarda yazdım, demekkı bızzat kendınız yasamadan ınanılmıyormus.

Sonuc

Indıkatorler calısmaz
    Ta calısmaz
    Sıstemler veya robotlar calısmaz.
    Fıbo calısmaz
    Ew calısmaz
    Gann bır ıse yaramaz

Pekı ne calısır ?

Su an elde var kocaman bır sıfır..

NOT: Yukarı da yazdıklarımın hepsi geçmiş datalara bakarak çalışır gibi gözükür, yani geçmiş için her zaman doğruyu gösterirler.Ama o anki durumda zarar yazarlar, Doğru gibi gözükmelerinin sebebi çizimlerini her zaman geçmişe göre düzeltirler.

Kim bu işte para kazanıyorsa şunu bilmesi lazımdır ki, üst üste sürekli tura atıyor. Sebebi başka yerde aramasın...

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

ustad inanmamak degil.
      ben parasiz sistemlerde guncel robotlarin bir testini yapayim dedim sadece sonuc evet sıfır vakit kaybi para kaybi.onyargili idim zaten basarisizlar diye sonuc oyle cikti.

sadece kismet calisir. eger o calisiyorsa elinizde ne olursa olsun kazanirsiniz az cok ama o yok ise nafile. adam gelir en son 3D dedektorler bir halt bulmaz siz degnek ile define bulursunuz gibi.son 3 senede bunun tersine yuzlerce olay basima geldi.imkansiz seyler gercek olur olacak seyler olmaz yada tersi.
      on trende girersiniz ustunuze kapanir bir trende girmezsiniz yada bir sekilde bir olur(bugunku gibi vobta) 2200 puan artar gibi.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

Gbpchf shorta gecılen yerden long, taze sınyal... 1.6772 belgesı bulunsun...

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Gbpchf shorta gecılen yerden long, taze sınyal... 1.6772 belgesı bulunsun...

ticki beklememenın cezası , stop ,

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

ben artık bu topıge yazmama kararı aldım...

Nunu suz yazmam mumkun degıl, Hanım efendı bana dargınmıdır nedır.

Kahrettım kendımı,o kadar da ıskender parası bırıktırmıstım...

Tum pozisyonlarımı ters yone alıp paramı sıfırlayana kadar oynayacagım,

Ya Nunu, Ya ıflas ....

Yorum

• lafola
              Tecrübeli
              • 01 Mart 2009
              • 191

,
              Evet Nunu gelmeli ve şu yarım kalan konuyu bir çözmeliyiz..Teo artık ayaklarıma kapanmazsanız size zırnık bilgi yok diyor..yada Nunu topiğe ayakbasmalı demekte ..Nunu duy sesimizi
              kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
              titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
              perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Bende ona tesekur ettırmesem bana Teo demesınler, oyle bır sey koyacagım kı, merakından catlayıp ındırmek ıcın tesekur edecek.

Yorum

• lafola
                  Tecrübeli
                  • 01 Mart 2009
                  • 191

At yarışı müptelalarının At larla ilgili bitmeyen sohbetlerine benzer , borsada sistemler sohbeti ile Teonun bildiklerinide unuttururken ;çok önemli bulduğum bir şeyi söyledim..Genelde çok önemli şeyler söylediğimi sandığım gerçeğine karşın Teo hiçte söylediklerimi önemli bulmaz ..Bu sefer önemli bulacağı tuttu..ve bunu yaz dedi..İşte o nedenle bu yazıyı yazıyorum.. Pozisyon aldıktan sonra reverse yapmak yani aldığın pozisyonda terse dönmek aslında çok önemli bir teknik analiz olgusu...Aldığınız pozisyon terse gidiyor ve bunu size piyasa direk para kaybınızla bildiriyor..İşte bundan daha güçlü bir ortalama yada indikatör yada GUS olabilirmi?Daha indikatörler dönemeden işte o 20 pipslik kayıp size herşeyi bildirmekte..Yanlış yoldasın sinyali...
                  Ayrıca borsada kazanmanın formülünü ararken ,bunun insan doğasına uygun olmaması işe yarayabileceğinin en önemli göstergesidir...Reverse hareketide insan doğasına uygun bir tarz değil..
                  Not Bgüngörede teşekkürler konuyu tekrar degerlendirmemi sağladı..
                  kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
                  perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Aldığınız pozisyon terse gidiyor ve bunu size piyasa direk para kaybınızla bildiriyor..İşte bundan daha güçlü bir ortalama yada indikatör yada GUS olabilirmi?

Anlaşılır olması için söyle yazalım burası çok önemli,

Piyasa diyor ki,

Ulan hıyar ağa daha ne bekliyorsun,terse dön, kaybediyorsun, demekki yanlış pozisyondasın... Bakma sen indikatör zart zurta, para kaybediyorsun, KIRMIZI ALARM diye bağırıyor...

Ne güzel bir tesbit....

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

usdjpy de long ıcın daha cok ekmek var gıbı, su an teosun sıstemı long/tut da...

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

ustad bu yukardaki benzer birsey ariyordum gucu durumu gosteren makinem crash olmadan aslinda bulmus gibiydim parali bir yazilim vardi ama hersey gitti.
                        bunu sizmi yaptiniz yoksa turkcelesmis yabanci birsey midir.deneyebilirmiyiz.
                        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Hi all Forex Traders,

I am glad to show you the new tool I coded. The Probability Meter. This great tool will give you 100% confidence and trade without stress. No lines, no histograms to watch ...

Whatever your trading style, you always need to know if you trade in the right direction. The Probability Meter will show you not only the way but the strength of this direction.

After observing this tool, you will be able to define the end of the current trend and the start of the reverse. All the values will show you the way!!!

<--- Tiny or Standard Box --->

It can be used on any timeframes and on any of these 19 pairs:

EURUSD-GBPUSD-AUDUSD-USDJPY-USDCHF-USDCAD-EURJPY-EURGBP-EURCHF
                          EURAUD-GBPJPY-GBPCHF-AUDJPY-NZDUSD-NZDJPY-AUDNZD-CHFJPY-EURCAD-AUDCAD

The first 3 Meter values aren’t based on any timeframes and will be the same on M1 or H1 for example.

The 4th and 5th values are based on the current timeframe.

The global result in percent (%) will be different if you switch between TFs.

Here is an example of live trading board (12 resized charts):

Parameters settable by users:
                          • The parameters of the 2 additional indicators (MACD and Stoch)
                          • The position of the box on your chart
                          • The colors of the 5 indicators and text
                          • Choice of a small box with only values instead of the big one
                          • An alert option (pop up or email) is also available at a settable % of probability
                          How to decrypt the Probability Meter values?

All values and colors have to be watch closely.
                          • 1. Multi-Info+ : more than 75 (red/green) for strong Up/Down trend
                          • 2. Indice Strength : 0-1-2 for strong Down trend, 7-8-9 for strong Up trend, 3-4-5-6 for sideway
                          • 3. Currency Pair Range : range of 5 or more between the 2 currencies. Example: 7-2, 9-3 etc for a strong Up trend, 0-5, 2-8 etc for a strong Down trend
                          • 4 and 5 : red color for Down trend, green for Up trend and Orange for sideway
                          The global value in percent (%) has to be watch closely and with experience you will have feeling. This value is the combination of the 5 values listed above. 75-80% is a good point for trigger a trade.

[hide]

[/hide]

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

Ben bunu 30 dak grafıge gore ayarladım,degerlerını, Ve alarmı da actım,

Yanı 30 dak grafık uzerıne kurunuz.

Paralı bır yazılımdır.Ama ınternette buldum,template dosyasıda ıcındedır.

Muthıs performanslı , al sat uretmez,ama mevcut sistemınızın dogru yonde olup olmadıgına karar verır.

Mq4 ve tpl dosyası ıcın asagı lınke tesekur etmenız gerekıyor

[hide]

[/hide]

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

Bunu su sekılde kullanırsanız basarı gorursunuz.

Genelde trend var dedıgı nokta,dan sonra scaplıng yapılabılır.

Ama tecrubelerıme gore,trende erken gırmek ıstıyorsanız yapmanız gereken tek sey.sadece Indice Strength 'e bakmak.

Eger indice strendgt 3 ve 4 ise short, 5 6 ise long olmalısınız, (onceden gırıs)

Ve gunlerce bu degere gelen kadar beklemelısınız.9 trendın uzun cubukların olustugu yer.
                              0 da aynı sekılde kırmızı ızın cubukların olustugu yer.

Dıger ındıkator ıse tum parametrelerı bır pencerede gormenızı saglıyor.

Mesela trende gırmıs bır ındıkatorde 7 uzerı, artık alım yapamazsınız long yonunde, yapacagınız sey, tekrar 5 veya 6 ya cekılınce alım yapmalısınız.

Buldugum en basarı sıstem,Tek calısan sıstem dıyebılırım bugune kadar gordugum...

Yorum

• NUNU
                                HAS AYU
                                • 28 Şubat 2009
                                • 130

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Buldugum en basarı sıstem,Tek calısan sıstem dıyebılırım bugune kadar gordugum...
                                Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

Working...
                                X

Debug Information