teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende 9.15 te usd/chf yi yakaladim ustad sanal para kazandim.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
Teo görüyosun dimi aşağılık usd jpy yi.. Dün akşam yatayda ne sinir etti aşağılık parite
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeo görüyosun dimi aşağılık usd jpy yi.. Dün akşam yatayda ne sinir etti aşağılık parite
2 gun beklettı ama 60 pıps kazandırdı, artık shorta gectım...
BU parite hakikatten illet bir parite, her şey düşüşü gösterir o inatla yukarı gider...
Yorum
-
Pariteler inanın daha sistematik gidiyor. VOB ta, oldukca geniş yürekli olmak lazım.Sn .TEo'nun dediği gibi, Alış ve satış noktalarını yakalamak çok önemli, Vobta çok nadir olarak Trend oluşturyorlar. Strateji olarak, alış ve satış fiyatlarını belirlemek daha uygun olabilir düşüncesindeyim..
Yorum
-
vob30 destek noktalari farkli sistemlerde 29175, 29275 ve 29235 gunun en dusugu 29150.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
30 dk barlari bile kilic gibi cok pis samuray kilici gibi aynen.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 gun beklettı ama 60 pıps kazandırdı, artık shorta gectım...
BU parite hakikatten illet bir parite, her şey düşüşü gösterir o inatla yukarı gider...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
birde sunu kesfettim indikatorlerdeki en buyuk sorunlardan biri hareketleri bilseniz bile kazanc oranlari cok farkli tam yerinde alim satim bile cok az kazandirabilir (her cycle) birde bilinmesi gereken hangi hareketin daha fazla kazandirabilecegidir. eger atasozdeki gibi urkuttugun kusa yada riske degecekse girmek daha mantiklidir diye dusunuyorum.(ee bunu zaten biliyoruz demeyin bilmeyenler icin yazdim yada niye boyle oluyor diye dusunenler olabilir benim gibi.)
birde insanlarin icindeki pozitiflik yada imkbden gelen aliskanlikla hep alma arzusu vardir aslinda alma kadar satmada kazandirir. almayi beklerken ya zaman gecer yada firsat kacar.(simdide sair oldum) nickimi degistirip binbirsurat yapacam.Last edited by Dantes; 17 Mart 2009, 14:20.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
fdow destegini kirdi.30dk ve 2 gunluk takip.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
Yorum