artik 2 tickimi bekliyorsunuz yani 1.00 tickinimi?
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartik 2 tickimi bekliyorsunuz yani 1.00 tickinimi?
yo hayır degere cok yakın oldugu ıcın tıckı bekledım olası gerı donus olmasın dıye , eurusd ve gbpusd de bu sorun yoktu...
Yorum
-
onlarda ne yaptiniz birde degerleri soylebilirmisiniz neye gore nasil ne ile ne arasinda hem program hem pariteden takip edecegim 1-2 saat. iyi olur.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryo hayır degere cok yakın oldugu ıcın tıckı bekledım olası gerı donus olmasın dıye , eurusd ve gbpusd de bu sorun yoktu...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
parite ob anmedıum barlar seklınde, su an ıcın mevcut durum,anmedıumdan takıp edılecek,anmedıum altı hareket ters pozısyon
eurusd 0.65-1.2911-1.2815/1.2952-1.2854/1.3062 short
usdjpy 0.63-97.89-97.28/98.38-96.76/98.94 long
usdchf 0.35-1.1835-1.1821/1.1988,1.1809/1.2153 long
gbpusd 0.70-1.3965-1.3856/1.4033,1.3914/1.4128 short... bu bıraz rısklı duruyor 1.4128 tepebılır...pek ıcıme sınmedı
Bu sıstem yanlız sıze anlatmaya bır turlu fırsat bulamadıgım kendı kullandıgım sıstem..(excelın dıger kolonları kulllanım seklı)
OB anlatılan sısteme gore NOTRADE tumunde...
Yorum
-
evet fırsatlar sunuluyor birer birer.....ikinci level up gerçekleşiyor....mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese selamlar.....
hesaplaşma senaryomuzdaki hedef fiyatında 11 pip altı görülmesiyle biraz tatili hak ettik....:081:
bu arada sağolsun paritemiz tekrar yukarı teperek bize yeni fırsatları sunmaya başladı.....
haftaya usd-jpy de tekrar kısa için fırsat kollamaya başlayacağım...
97.75-97.70 kırılımı kısa için önemli unsur...kırılım oluşması ile 1/8 lik ilk kısa partiyi yapacağım....stop seviyesi ortalama tamamlanmadığı için ilk başta 98.40 olarak belirledim....(yukarı tepkilerde kısaları arttıracağım)...
hesaplaşma için hedef 94.86....(kar alım için 95.50 altı her yer uygun)....
bol kazançlar....
iyi hafta sonları....
97.75-97.70 kırılımı gerçekleşti.....ilk parti kısa ve tepkilerde yapacağımı söylediğim kısalar yapılmıştır.....1/2 kısalarla devam....
ortalama oluştuğu için kesin stop noktası 98.65 dir.....
üzeri beni bozar...
yarın sabah duruma göre kalan partiyide kısalayacağım....
95.50 altı her seviyede realize etmek üzere..
bol kazançlar...
Yorum
-
Ustad metatrader baktigimizda mart 13 23:00 dan hemen mart 16 1:00 atladigi goruluyor ama matriksten gelen veride ise metastock mart 13, 15 verileri bile var ve bugun 1:00 da degil 00:00 da basliyor. bu veri eksikligi nasil oluyor hemde yabanci yazilimda.
birde su dikkatimi cekti malum bankada hepsi 5 pips fark ama gbp/usd 10 pips neden oyle.1.3945 ken 1.3954 kusurBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
günaydın bol kazançlar
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-

gunaydin
ustad geceden beri bekledim kirk kere poz degistirdim sonunda gene asiri alim satim cizgileri ile yani eski yontemlerle sunu cizdim simdi kara gectim.
eur/usd de. malum bankanin arayuzu islevsel ama cok dandik hic esnek degil.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
tünaydın..............
vob..pivot....29950.....üstü long...
spot pivot....30200....üstü long....
ob..değeri 0,11 olduğundan long kolluyoruz.....sadece aşağı trende dikkat....yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertünaydın..............
vob..pivot....29950.....üstü long...
spot pivot....30200....üstü long....
ob..değeri 0,11 olduğundan long kolluyoruz.....sadece aşağı trende dikkat....
ob..0,11 olduğundan burdaki risk aşağı doğru devam eden düşüş olur..buna karşı dikkatli olmak kaydıyla....vob...29950......spot....30225....üstü long..olacaktır......ikili teyit olması önemlidir........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum

Yorum