Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SEREN I
    KAMYON ŞOFÖRÜ
    • 25 Şubat 2009
    • 0

kaptan swingten bıkanlara duyurulur........
    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
      KAMYON ŞOFÖRÜ
      • 25 Şubat 2009
      • 0

p.tesi...ob...0,11 oldu....
      yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

Usdjpy başladı harekete darısı benim başıma, ağaç oldum burada...

Yorum

• Dantes
          Bağımlı
          • 26 Şubat 2009
          • 836

bana sorarsan (sanalsa)erken ciktin chf den , tam dusmeye basladi gbp de bundan sonra hizlanir dususu.
          Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
          Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
          Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

tuvaleti gelipte tutamayan cocuklar gibi zor dayandilar 17.14 koyverdiler.
            fdowdan bahsediyorum tabiki.
            iste ob iste obama sabahtan beri soylemedim mi bundan sonra Allahini seven tutmasin

destek 6830
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• SEREN I
              KAMYON ŞOFÖRÜ
              • 25 Şubat 2009
              • 0

evet swinge veda p.tesi ob... 0,11

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

USDCHF ten iyiki çıkmışım. bugun bişi olmaz o chf'te.. JPY de umuyorum birşeyler..

Yorum

• mmo
                  Katılımcı
                  • 28 Haziran 2007
                  • 47

Herkese Iyi Tatiller.

Yorum

• mordak
                    Yasaklı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 191

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ---usd-jpy---

hesaplaşma vakti....

level up olayı gerçekleşiyor....can sıkmalar cabası tabiki fırsat açısından ayrı.....

99.15 stop lar 99.27 ye çekilerek 1/2 kısa pozisyon açılmıştır....

kalanı yarına uyandıktan sonra....

bu hesap burda bitmez....akacak kan çok olunca hep bunu yapıyorlar ya...canları sağolsun....

300 pips alacağım var....hadi bakalım...(hedef= 95.78)

iyi geceler bol kazançlar...
                    mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hesaplaşmanın bir kısmı tamamlandı....pozisyonların 3/4 nü kapadım....

yukarı teptikçe yeniden kısa pozisyon alacağım....

stop seviyem 98.60 olarak her tepkiye kısalamak üzere hesaplaşmada perde 2 için....

bol kazançlar...
                    herkese selamlar.....

hesaplaşma senaryomuzdaki hedef fiyatında 11 pip altı görülmesiyle biraz tatili hak ettik....:081:

bu arada sağolsun paritemiz tekrar yukarı teperek bize yeni fırsatları sunmaya başladı.....

haftaya usd-jpy de tekrar kısa için fırsat kollamaya başlayacağım...

97.75-97.70 kırılımı kısa için önemli unsur...kırılım oluşması ile 1/8 lik ilk kısa partiyi yapacağım....stop seviyesi ortalama tamamlanmadığı için ilk başta 98.40 olarak belirledim....(yukarı tepkilerde kısaları arttıracağım)...

hesaplaşma için hedef 94.86....(kar alım için 95.50 altı her yer uygun)....

bol kazançlar....

iyi hafta sonları....

Yorum

• NUNU
                      HAS AYU
                      • 28 Şubat 2009
                      • 130

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      şu anda 300 puan ....kapanışa yakın konuşacagız..long ol demiyor sistem..sinyal geliyor gidiyor..
                      trafolarda ariza var demek ki!.
                      Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        eger bu dow trendi devam edecekse yarin fiati bir "V" olarak gormemiz gerekiyor fdow da hem trend hem tgus acisindan bence.
                        bu mesaji tam 23 saat once yazdim sizler dostlarimsiniz paylasayim dedim.

iste V grafik.

iste sabahtan beri yazdigim 7250 direnci egrisi kabaca gecilememis borsa boyle olmali iste.
                        imf haberi hoppa 1000 puan yukari aaa yokmus hadi 1000 puan asagi.
                        boyle kaz yolma borsasi olurmu yillarin uzmanlari bile para kazanamazken kim kazanacak birakalim bu isleri.
                        inanin dow bile buradan cok daha kolay bakin ongorunuz tutuyor hemen ama vob oylemi git gel konya alti saat.

en az 10 tesekkur almazsam bir daha oynamam:040:

para kazandirmiyorlar bari tesekkur kazanalim karnimiz degilse bile ruhumuz doysun. pamuk eller tesekkur tusuna.
                        Last edited by Dantes; 14 Mart 2009, 13:21.

Yorum

• bgungor68
                          ....................
                          • 06 Aralık 2007
                          • 809

Tebrik ediyorum sn.Dantes. Öngörüleriniz çok isabetli. Bizm Vob bir acaip gercekten. Derinlik olmadıgı için. 3-5 kurumun elinde oyuncak. Vobda yonumuz gelecek hafta yukarı olabliecegini dusunuyorum OB degeride buna işaret ediyor.
                          Yukarı trend başlamış olablir.

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Tebrik ediyorum sn.Dantes. Öngörüleriniz çok isabetli. Bizm Vob bir acaip gercekten. Derinlik olmadıgı için. 3-5 kurumun elinde oyuncak. Vobda yonumuz gelecek hafta yukarı olabliecegini dusunuyorum OB degeride buna işaret ediyor.
                            Yukarı trend başlamış olablir.
                            evet gunluklerde bunu isaret ediyor birkac gun once yazmistim 9 subattan beri gelen satis trendi bitmis gibi.

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

Futures and Options Traders Magazine March 2009
                              PDF | Finance | 11.5 MB | RS.com+MU

Enhance your knowledge of futures and options trading by learning new and up to market and date strategies.

>>RS.com<<

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

PDF | English | 12.1 MB | 49 pages

Currency Trader is brought to you by the publishers of Active Trader and Options Trader magazines, the premier sources of trading concepts, market analysis and the news for stock, futures, and options traders.
                                Currency Trader is a monthly full-feature digital magazine covering trading strategies, systems, analysis and news and for FX and currency futures traders.

Download:

http://rapidshare.com/files/194150833/Currency_Trader_February_2009.rar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information