volatilite nasıl............
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teorik fiyat 30 900 lerde piyasa fiyatı 30 300 lerde %2 düşük bir fiyat..Bunada piyasa denirse..Teo usta boşuna VOB istemem demiyor..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
bu konuda kritikleri senden alıcağız dostum.......gerçekten çok dar bant var bugün...heyecan yaptırmıyor....ama bence yine kırılım olacak.......bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob ta Voality yerlerde surunuyor.0,0248... kazanc için 0,1 üstü olması gerekiyor..yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
30 dakikalık ta OB degeri 0,50 ... yani dediğiniz gibi buyuk bir kırılma olablir. bence bu fırtına oncesi sessizlik... Bugunde sizin gununuz sn.Seren.. sıkı bir swing olablir bugun.SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu konuda kritikleri senden alıcağız dostum.......gerçekten çok dar bant var bugün...heyecan yaptırmıyor....ama bence yine kırılım olacak.......
Yorum
-
ob ye gore dusmesi gereken fdow UP swing yapiyor, swing yapmasi gereken vob yatay duruyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterob ye gore dusmesi gereken fdow UP swing yapiyor, swing yapmasi gereken vob yatay duruyor.
mükemmel tespit....burdan hareketle bizde kırılma olcak..ve sert olacak........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
bize para vermemek için bu yolu seçtiler...sabahtan beri sıfır işlem..hemde ben.....teo bütün bunlar senin sistem yüzünden..adamlar okudular...baktılar kaçış yok....durdular..düşünüyorlar....nasıl tuzak yaparız...diye......yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
Yorum