Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
fdowun cok kisa vade hareket bandi o kadar dar ki yinede dansozlugunu yapiyor yerim dar demiyor ama bu band kirilirsa oburu asagida 7350 gibi hareketli.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
birsey daha yakaladim bakalim dogru cikacakmis bir flama daha.
vob30
30 dk.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bugun bende altın longlamak ıstıyorum 908 altına gıdınce longa gececegım..
Teo abi yok galiba şuan.
sizleri takip edip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.benim muhatabım Euro-Usd paritesi.yukarıdaki rakamlar ne ifade ediyor.
OB 0.71 onu biliyorum.satış yap demek.
yanındaki 1.2964 nedir? 1.3084 nedir? bu rakamlardan ne anlamalıyım.
açıklama yapabilecek abime teşekkür ederim şimdiden.
sizleri takip edip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.benim muhatabım Euro-Usd paritesi.yukarıdaki rakamlar ne ifade ediyor.
OB 0.71 onu biliyorum.satış yap demek.
yanındaki 1.2964 nedir? 1.3084 nedir? bu rakamlardan ne anlamalıyım.
açıklama yapabilecek abime teşekkür ederim şimdiden.
syg
0.70 ustunde short kovalanacagina gore 1.3084 short olunacak ust nokta
digeri ise alt bandi gosteriyor. short olduktan sonra realize size kalmis.
dunku ve bugunku degerler ustunden ornek vermisti yukarida onlarida okuyun.
şimdi svg..teo nun alt bandı olan.. 29361 ve altında long alınacaktır......veya 29550 ile 29900 ..beraber yukarı geçilirken long olmak icap eder..burası kişinin trade şeklidir....aslolan sistemdir.....long alırken pozisyonu yazmak ümidiyle...........
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
şimdi svg..teo nun alt bandı olan.. 29361 ve altında long alınacaktır......veya 29550 ile 29900 ..beraber yukarı geçilirken long olmak icap eder..burası kişinin trade şeklidir....aslolan sistemdir.....long alırken pozisyonu yazmak ümidiyle...........
cizdigim grafikte tam 29374 civarindan gecen destek cizgisi var muhtemelen orada yavaslar ve surunur.
kirilma olana kadar 375/700 arasi gezinir durur kirilma muhtemel zamani en gec 16.30 gibi. en erken ne zaman onu bilemeyiz ama anlariz zaten. dikkat edin tilki olan onlar bir sadece kuzuyuz.bizi yemeye calisiyorlar.
0.70 ustunde short kovalanacagina gore 1.3084 short olunacak ust nokta
digeri ise alt bandi gosteriyor. short olduktan sonra realize size kalmis.
dunku ve bugunku degerler ustunden ornek vermisti yukarida onlarida okuyun.
aynen budur, teşekür ederim açıklaman için.Eur/usd üst banda gelmiş bu arada umarım Sayın Tekke shortlayabilmiştir.
Ben Golda longa devam...
Ben yapacağımı yaptım, bundan sonrasını bilmek müneccimliğe kalmış,
Yorum