Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • pammin
    Yeni üye
    • 12 Mart 2009
    • 4

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    extreme gapa bakmadım hıc, ama orıjınal kıtabı sıze vermıstım, sız yaptıysanız kesın dogrudur, bır ara bakayım bende...
    sayin teo bahsettiiniz kitabin adini banada verebilirmisiniz?
    tesekkürler.

Yorum

• kaditatr
      Yeni üye
      • 11 Mart 2009
      • 10

Sn teo yazımlarınızdan çıkardığım sonuçlara göre bir çalışma yaptım, sadece yükselişle ilgili çalışmayı henüz yapamadım.

Yorum

• kaditatr
        Yeni üye
        • 11 Mart 2009
        • 10

sanırım grf akarımını beceremedim 1 daha deneyeyim

günlük veride sonuçlar

Yorum

• bgungor68
          ....................
          • 06 Aralık 2007
          • 809

pammin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sayin teo bahsettiiniz kitabin adini banada verebilirmisiniz?
          tesekkürler.
          Merhaba arkadasım. eMail adresinizi vereirseniz size Extreme Gap ile ilgili dokumanı gondereblirim..

Yorum

• kaditatr
            Yeni üye
            • 11 Mart 2009
            • 10

grafik aktarayım derken kirlilik yarattım, kusuruma bakmayın :(. Daha önceki mesajlarımı lütfen silermisiniz.

Yorum

• bgungor68
              ....................
              • 06 Aralık 2007
              • 809

Sn.Kadiatr , son grafikteki OB degeriniz dogrudur..Yalnız Periyodunu GUN olmalı. 30 dakikalıkt ertesi gun için OB degeri uretmez..

Yorum

• kaditatr
                Yeni üye
                • 11 Mart 2009
                • 10

teşekkürler Bgungor

Yorum

• bgungor68
                  ....................
                  • 06 Aralık 2007
                  • 809

sn.Kadiratr, Yarın için OB deger 0,11 olmalı , sizde gozuken daha farklı. bir yanlıslık var sanırım.. SİZİN GRAFİĞE GORE YARIN SWING, ama olması Gereken Trend günü.. tekrar kontrol edin. OB yanlıs..

Yorum

• kaditatr
                    Yeni üye
                    • 11 Mart 2009
                    • 10

Sanırım exceldeki toplama çıkarma işlemi ile bu programdaki fark benim yanlış hesap yapmama neden oldu. inceleyeceğim. teşekkür ediyorum.

Yorum

• bgungor68
                      ....................
                      • 06 Aralık 2007
                      • 809

kaditatr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sanırım exceldeki toplama çıkarma işlemi ile bu programdaki fark benim yanlış hesap yapmama neden oldu. inceleyeceğim. teşekkür ediyorum.
                      hatanızın ne oldugunuda soylebirim. Eger formullerde bir hatanız yok ise,
                      siz direk olarak Matriksteki fiyatları alıyorsunuz..bu yanlış. o degerleri 1000 (bin) ile çarpınız. Çünkü Matris 1000 boluyor fiyatı.. ben oyle yapıyorum..

Yorum

• kaditatr
                        Yeni üye
                        • 11 Mart 2009
                        • 10

(HO+C-L)/(2*(H-L))
                        formül bu, ve 30 dk lık 9:00 bar değeri .182 günlük ise .441 göstermekte.

Yorum

• Dantes
                          Bağımlı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 836

asiri bolgelere gore cizilmis bir grafik gunluk
                          cizgiler semi-log.(ustad)
                          Last edited by Dantes; 14 Mart 2009, 17:31.
                          Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                          Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                          Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı
                            Yaptıgım testler sonucunda performans artıgı ıcın

asagıdakı formullerı degıstırıyorum, sız uyabılırsınız veya eskısı ıle devam edebılrısnız, karar trade edenın

Anlowall= (Anmaxlow+Anlow+BuyNum+InBuyentry+Dunku S3)/5

Anhighall= (Anhigh+AnmaxHigh+SellNum+InsellEntry+Dunku R3) /5

Anmedium = (Anlowall+ Anhighall )/2

Forexde bu degerlerın uzerıne bazen 70 pıps cıvarında cıkma sorununu bu sekılde cozebılecegımı dusunuyorum....
                            tesekkurler degisitirip denemek icin sellnum ve buynum kolonlarimiz yok bunlar nedir yenimi yoksa farkli birsey mi
                            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• SEREN I
                              KAMYON ŞOFÖRÜ
                              • 25 Şubat 2009
                              • 0

sn..dantes her sabah itibarıyla alt ve üst bant rakkamlarını sizden rica edelim...zahmet vermeyeceksek.....
                              yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sn..dantes her sabah itibarıyla alt ve üst bant rakkamlarını sizden rica edelim...zahmet vermeyeceksek.....
                                elimden geldigince yada olusunca yaziyorum zahmet ne demek.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information