Seren I 30000 Longlar Için Stop Olarak 150 Puan Yeterlimi Yoksa Haftayi Beklemekmi Gerekir?
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok mücade ediyorsun, bugun trade ıcın guzel bır gun degıl...
sıfır trade ...fırsat kollamaktan can sıkıntısı.......yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
şu anda 300 puan ....kapanışa yakın konuşacagız..long ol demiyor sistem..sinyal geliyor gidiyor..mmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeren I 30000 Longlar Için Stop Olarak 150 Puan Yeterlimi Yoksa Haftayi Beklemekmi Gerekir?yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster29,725 seviyesi, IB genisliginin 2 katı aşağısında, Dip gibin birşey. yukarı tepki gelirse burdan gelebelir..
tepkinin pivot olan 30025..i geçmesi gerek....izleyelim.....yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
bir kaptan swing vardi kanadada yasayan bu da baba swing newyorkda yasiyor
hep yabancilar aliyor gorunuyorBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
grafiktede ispatı sanırım.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşagıda marj çok, üstte fazla yok, 28800 altı alım fırsatı ama zaman kalmadı, en iyisi hic bulasmayın derım...
Yorum
-
Ustad CHF ten cıkıyorum ben.. hiç bişi olmuyor. GBP USD ise tam bri muamma benim gibi acemiler için...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUlen Gbpusd ,yatacak yerin yok, mal basa basa bitiremediniz, gevşesenize,
Kabak gibi duruyorsunuz olduğunuz yerde....
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUstad CHF ten cıkıyorum ben.. hiç bişi olmuyor. GBP USD ise tam bri muamma benim gibi acemiler için...
benım 00:00'a kadar vaktım var, beklıyecegım,
USDJPY de short fırsatı bu arada, 30 pıps marjı var yukarıda en fazla oraya kadar cıkar...
Yorum
Yorum