NUNU Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hangi periyottan bakiyorsunuzBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
hem 5 hem 60.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangi periyottan bakiyorsunuzEla gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
oradaki indikator boyle bir goruntu vermiyor cc os ob basliklari var sanirim.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
sisteminiz 18.5.09 10.00 da (tr saati) eur/usd icin ne demis.NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhem 5 hem 60.
yada 15.05.09 saat 18.00 de.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
teo dostum..tgus 3 ŞORT...dedi..
44.000..fuull...........bastım...ALLAH sonumuzu hayır etsin...
tabii seninde ..sistem tutmazsa.........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
ustad ve dostum gungor artik pek bakmiyorsunuz ama Mp verileri ile 43400 44400 diye bir band cikarimi yapilabilirmi sizceBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
MP de Unfair Highlar hepsi onaylandı gozukmekte. ust banttayız diyeblirim..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad ve dostum gungor artik pek bakmiyorsunuz ama Mp verileri ile 43400 44400 diye bir band cikarimi yapilabilirmi sizce
Yorum
-
genelde tepelerde donusten once son ıkı cubuk uzun ve aynı boyda olusmus gıbı geldi banasonrasında daha uzun cubukla kımsenın elının almaya satmaya gıtmeyecegı sekılde dusmus
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
korelasyonlar haberler duzenbazlar insidercilar hepsi var
dow duserse eur/usd duserdi dun tam tersi oldu. hem dow hem usd satildi
korelasyona guvenip girersen yanarsin mutlaka sistem olmali
sp uk nin notunu dusurdu. iyi para kazanmistir sp ciler ve yandaslari.anlamadigim sey eur/gbp neden dusuyordu. kotu olan haber dusuncesi karsisinda eur/gbp nin yukselmesi gerekmezmiydi.
bir temel (laz) analiz yapalim.
ne dersiniz?Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
bildigimiz ve kullandigimiz indikatorlerin EA halleri denedim hemen 40 dolar zarar ettirdiler. birde bunlar akilli uslu seyler.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Geleceği bilebilirmiyiz. Bilemeyiz, Geçmiş geleceğe ayna tutarmı, istatstiki olarak evet, ama bunun da garantisi yoktur.
Son iki bar düsen bar ise, yeni oluşan bar düşer mi, bilinmez,
Ama bilinecek tek bir şey vardır. Olasılıgı yuksek tahmınde bulunabılırız,
O da mevcut bardır.
Yanı mevcut bar düşen bar ise, düşme ihtimali kuvvetlidir.
Mevcut bar yukselen ise, yükselme ihtimali kuvvetlidir.
2 önceki bar düşen ise, mevcut bar düşme ihtimali belli değildir.
O zaman trade olayımızı mevcut bar olasılığına göre belirlemeliyiz.
Mevcut bar, vade ile ilgilidir.
5 dak uzerıne 12 Ma atacagınıza
bu ındıkatorle ugrasacagınıza dırek H1 e bakın, H1 kırmızı ıse short, yesıl ıse long.
60 dakıka grafıge 12 Ma atacagınıza ,Dırek Gunluk (D) barına bakın, kırmızı ıse short, yesıl ıse long.
Vadenız haftalık ıse Haftalık bara bakın.
Vadenız aylık ıse Aylık bara bakın.
Dırek fıyata bakın, ındıkatore degıl...
Aslında bızler dahıl cogu kımse ne yaptıgını bılmıyor.
Gunluk bara MAcd atmıs,Ben gunluk oynuyorum dıyor, Hayır sen gunluk oynamıyorsun,vaden aylık haberın yok.
Macd 26 demek 26 gun demek zaten, O zaman macd ıle ne ugrasıyorsun.
Vaden aylık ıse aylık barı ac bak, Kırmızı ıse shortta kal, Yesıl ıse longta kal.
Sevgıler...
Yorum
-
vade konusunda bıraz daha yazalım.
Her zaman Bır perıyod alttakı perıyodları da ıcerır.
Gunluk Dusen ıse,alttakı perıyodlar onemlı degıldır. Cunku H1,M30,M15 ı de ıcınde barındırır.
Gunluk dusen ıse, Alttakı barlar yesıl ıse tepıyordur.ne zaman tepmeyıpde gercek olaya donusur hareket, Gunlugunde yukselen olmalsı ıle.
Gunluk dusen ıse hep short olmalıyım.H4 de aynı yonde ıse bır rısk yok.
Ama H4 ters yonde ıse tepecektır.
Ne yapabılırım.
H4 gunluk ıle ters yone donunce karı alıp cıkar ve beklerım yenı yon bellı olana kadar.
Fıyata bakmak olayı o kadar netlestırıyor kı.
Indıkator ınsanın basını bulandırmaktan baska bır ıse yaramıyor.
Yorum
-
tesekkurler ustad yine bir acilim yaptin.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
parite secımıne yenı bır sey eklemek ıstıyorum.
Atr ortalaması gunlukte en yuksek parıteyı secelım. Bu bunun hareket kabılıyetını gosterır.Dıgerlerıne gore en ıyı volarıtesı olan..
mesela Ben GBPJPY de short yaptım. Gunlukte ortalaması 311 pıps, hepsınden fazla hareket etmıs, bunu sectım. (Bunu gosteren indikatoru yollamıstım.bendekı hepsını beraber gosterıyor, sız tek tek bakarsınız artık.)
Shortu nıye yaptım, Gunluk barı kırmızı oldugu ıcın.

Yorum

Yorum