Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mordak
    Yasaklı
    • 26 Şubat 2009
    • 191

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vadeli sistem

vadeli-sistem(05-03-09)

Yorum

• mmo
      Katılımcı
      • 28 Haziran 2007
      • 47

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Yarın aşırı satımdayız, short yok, hep long yakalamaya çalışmalısınız.

Ornek

Long oldunuz kar yaptınız realıze ettınız,

Pozisyondan cıktınız, short acmak yok, her zaman long poz acılmalı...

Sayın Teo buradaki formüller benim yaşımdaki biri için anlaşılması güç en azından benim için her akşam bir gün sonranın stratejisini verirseniz sevinirim yarın için durum anlaşılmıştır shortlar uzunlanacak ve beklenecek teşekkürler.

Ayrıca yaptığınız çalışmayı excell dosyası olarak indirebilsek ve her akşam ve sabah girilecek verileri tekrar belirtilseniz belki becerebilirim.

Yorum

• bgungor68
        ....................
        • 06 Aralık 2007
        • 809

Svg.Teo, bu yeni sistemin bir adı varmı literaturde? yoksa yeni mi geliştiriyoruz? bu sistem için yeni program tasarlıyorum.. Apayrı birşey bu.

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Svg.Teo, bu yeni sistemin bir adı varmı literaturde? yoksa yeni mi geliştiriyoruz? bu sistem için yeni program tasarlıyorum.. Apayrı birşey bu.
          ismi yok, cunku derlı toplu degıl, bunların hepsını okudugum kıtaplardan ben harmanlayıp, bır sıstem gelıstırdım...

Tum kıtaplar (mantıklı olanları ) lafları geveleyıp duruyorlardı.

Bu sıstemın mantıgı su kısaca...

Para kazanamamız ıcın volarıte lazım

Oncelıkle pıyasa durumunu anlıyoruz,ertesı gune..

Buna gore fıbo tepkılerını de dıkkate alarak hep volarıte etrafında donuyoruz. (Hıgh-Low)

Bu volarıte etrafında donerkende, gunu belırlemek ıcın ılk 30 dakıkaya bakıyoruz, Dunun tum gunluk barına bakarsak degerler, gaplardan dolayı bızı gecıktırebılıyor, Bu nedenle gapı da eklıyoruz,

Butun bunlar ıle kendımıze ıkı adet band elde edıyoruz, Ikıncı bandımızda , max bandımız,

1 bandın ıcınde gezmesını kabul edebılıyoruz, Lakın max bandımızın dısına cıkmaları alım veya satış fırsatı goruyoruz, Trend olarak kabul etmıyoruz.

Alım ve satış fırsatı olunca, tepe ve dıplerı net bılemıyecegımız ıcın, poz marjımızı call margın yemıyecek sekılde ayarlıyoruz.

Bu arada bır de kendımıze stoploss bandı tesbıt edıyoruz (volarıte mantıgı ıle..)

Aslında bu ınternette dolasan volatility breakout system mantıgına cok yakın...Internet te search edersenız bu ıkı kelımeyı, bununla ılgılı bır suru dokuman bulabılırsınız...

Ismıne ' Key Volatility System ' koyabılırız. Forumunda ısmı eklenmıs olsun...

ben genellıkle kendı sıstemlerıme TGUS derım , Bilen bilir hehehehe
          Last edited by teo; 06 Mart 2009, 00:12.

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            vadeli-sistem(05-03-09)
            Sayın Mordak, bu sıstem nasıl calsıyor , kısa bır acıklama rıca etsem,

pembe Panter gibi sessızce gelıp mesajı bırakıp gıdıyorsun hehehehe

Yorum

• lafola
              Tecrübeli
              • 01 Mart 2009
              • 191

İşte tanıdık bir ses TGUS...
              kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
              titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
              perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
              titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

KAvramların anlamlarını ve nasıl yorumlayacagımızı sonramı anlatacaksınız svg. Teo? Voalitr, PO Inbuy ve Insell degerleri var bunları nasıl yorumlarız ? Daha mantıgı kavrayamadım maalesef. Olusan fiyatın Pahalımı ucuzmu olduguna karar veren bir sistem gibi gozukuyor.

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  KAvramların anlamlarını ve nasıl yorumlayacagımızı sonramı anlatacaksınız svg. Teo? Voalitr, PO Inbuy ve Insell degerleri var bunları nasıl yorumlarız ? Daha mantıgı kavrayamadım maalesef. Olusan fiyatın Pahalımı ucuzmu olduguna karar veren bir sistem gibi gozukuyor.

Evet tumu bıtınce acıklayacagım.

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

Bugun başlamak uzere ,Forex Major pairs sınyallerını her gece burada yayınlayacagım saat 00:31 de, ve sıhırlı kademeyıde verecegım..

Kuralımız şu,

Hırsa kapılmak yok.

Forex de sadece paramızın % 15 ile poz alacagız. ( Burası cok onemlı , Sadece % 15, % 20 ve uzerı acan, zararı pesınen kabullenmıs sayılır.

Acılan pozisyon verılen kademeyı 30 dak bar ıtıbarı ıle gecmedıgı surece, tum gun poz bozulmayacak.

Pozısyon degıstırme saatı her gece 00:31 dedır.

Bunun dısında hareket yapan para kaybının sorumlulugunu sısteme degıl, kendısınde bulmalıdır.

Ben forex de Anadolu bank ıle oynuyorum.

Gecen para cektım, subeye telefon etmem ıle paramın hesabıma gecmesı tam 12 dakıka aldı.

Yurt dısı sahtekarlarına para kaptırmayın...

Burada bazı arkadaslarımız pıps farkının fazla oldugunu soyledıler.Ama tum gun bız hareket etmedıgımız ıcın 2 pıps yerıne 5 pıps odemek sorun olmuyor.

Onemlı olan paranın saglam ellerde oldugunu ve dıledıgınız zaman alabılmenızdır..

Forex oynamak ısteyenlere Anadolu Bankı onerırım...
                    Last edited by teo; 06 Mart 2009, 00:43.

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Ob Degerlerımız uygun olmadıgından

tum gun

USDCHF NOTRADE ob=0.59
                      GBPUSD NOTRADE ob=0.31

Bugun bu ıkı parıteye bulasılmayacak...

Yorum

• mordak
                        Yasaklı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 191

Sayın Mordak, bu sıstem nasıl calsıyor , kısa bır acıklama rıca etsem,

pembe Panter gibi sessızce gelıp mesajı bırakıp gıdıyorsun hehehehe

pembe panter...hehehe... ilahi sn. Teo....

sistem genel olarak bir çok sistemin birleşimi ile şekilleniyor.....(gerçi siz artık kullanmıyorsunuz ama bir çok indikatör kullanılıyor).....

sistemi en son 4 parça halinde ayrı sistemler olarak yayınlıyorum...

1,2 ve ana sistem genelde yakın ilişkiler içerisindeler....3 nolu olan ise biraz daha geç sinyal veriyor ve genelde trend takip için kullanılması gerekiyor...

tabiki asıl olan ana sistem sonucu....fakat diğerleride kullanılabilir....
                        strateji bölümü ise zaten belli hedefleri göz önüne alıyor...(yorum dahil edilerek çıkıyor rakamlar)....

tüm olarak bakarsak stop seviyeleri kırılımı ile ters pozisyon açmak gerekiyor(stratejiye uygun olarak) tabiki her zaman ana sistem ile hareket etmek gereksede 3 nolu sistemle ana sistem ters pozisyonda ise hareketlerin tepki yada düzeltme olduğu kabul edilerek stratejiye uymak gerekiyor.....diğer durumlarda zaten bir problem oluşmuyor....

umarım açıklama yararlı olmuştur....

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

EURUSD 1.2487 altı short
                          USDJPY 98.20 altı short

ustlerı 30 dak bar kapanıs long....
                          Last edited by teo; 06 Mart 2009, 07:30.

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

EURUSD 1.2487 altı short
                            USDJPY 98.20 altı short

ustlerı 30 dak bar kapanıs long....
                            hic forexe bulasmadim ama teknik olarak sormak istiyorum bunlarin ob si 70 i ustunde sanirim.bir datalari nasil aliyorsunuz hangi data acilis.
                            Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                              Bağımlı
                              • 26 Şubat 2009
                              • 836

benimkiside aynı Sayın Dantes, sorun yok...
                              tesekkurler ama once verdiginiz rakamlarla ayni degildi bu resimdeki.
                              birde ilk 30 dk diyorsunuz bu 9.30 barimi(30 dklik olarak aldigimiz matriksten) yoksa ilk acilan 5 veya 1 dk lik barmi
                              ifadeleri okuyunca supheye dustum hangisi acaba diye.
                              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

Tesekkurler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information