Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben daha olayın mantıgına vakıf olamadım :( sadece programı yazıyorum.

programcıların genel hastalığıdır bu, ne bulurlarsa yazarlar, bende de var...

3 kalem hesap yapsam, program yazayım dıyorum heheheh

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

iste bu ilginc olacak bugun kapanis itibariyle ob 0.7 nin ustunde olacak(gerci sizi taniyorsam daha olmadi kapanisi gorelim dersiniz ama
      (yanlisim yoksa programa gore)
      acaba yarin ne olur bu durumda bir sekilde yoluna devam mi eder yoksa donup duzeltme yapip devam mi eder yok yeter diyip duser mi gorelim ama
      fikriniz olursa coook sevinirim.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bgungor68
        ....................
        • 06 Aralık 2007
        • 809

Siz de Exceldemi tutuyorsunuz? yoksa karaladınızmı bir şeyler?. Excelde yapınca mantıgın akışı şeklini anlayamıyorum. işin içine Volume de katacakmıyız?

Yorum

• mmo
          Katılımcı
          • 28 Haziran 2007
          • 47

İyide sayın teo benim gibiler için akşamları porzisyo teyidi yapmayı unutmazsınız umarım.

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            iste bu ilginc olacak bugun kapanis itibariyle ob 0.7 nin ustunde olacak(gerci sizi taniyorsam daha olmadi kapanisi gorelim dersiniz ama
            (yanlisim yoksa programa gore)
            acaba yarin ne olur bu durumda bir sekilde yoluna devam mi eder yoksa donup duzeltme yapip devam mi eder yok yeter diyip duser mi gorelim ama
            fikriniz olursa coook sevinirim.
            Ben geceye pozisyon tasımıyorum, son dakıkalarda verecegım.

Eger sız tasıyorsanız, mecburen long gıreceksınız,Pazartesı duzeltebılır, duzeltmez, bılemeyız kı...

Vob 24 saat market olmadıgı ıcın, bence bu sıstemı gunluk uygulamak daha dogru...

Pazartesı sabahı yukarı gap olur, ılk 30 dakıkayı koyarız, .70 uzerı ıse,AnHighall'a bakarız, uzerınde acmıssa long, altında acmısa shorta donerız.

Şimdiden ne olacagını müneccim değiliz ki bilelim...

Ama mutlaka gireceğim ben arkadaş diyorsanız geceye, long girmek lazım...

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

ustad birde sizle sunu paylasmak istiyorum hersey bir komediden mi ibaret siz 3 gun once SHORT 2000 puanda ciksa short dediniz. o zaman ne GM ne AIG vardi degilmi. simdi diyorlarki iste bunun icin dustuk eee simdi niye cikiyoruz GM gerimi geldi. bu bir komedi degilmi. iyi veride de dusmustuk kotu veride de cikmistik yada tersi
              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ustad birde sizle sunu paylasmak istiyorum hersey bir komediden mi ibaret siz 3 gun once SHORT 2000 puanda ciksa short dediniz. o zaman ne GM ne AIG vardi degilmi. simdi diyorlarki iste bunun icin dustuk eee simdi niye cikiyoruz GM gerimi geldi. bu bir komedi degilmi. iyi veride de dusmustuk kotu veride de cikmistik yada tersi

Borsaya mantık yurutme, ne derlerse desınler, bızı ne ılgılendırır.

Biz excele bakacagız sadece...

Yorum

• bgungor68
                  ....................
                  • 06 Aralık 2007
                  • 809

Voality olsun da nasıl olursa olsun. Hareket olmazsa kazanc/kayıpta olmuyor. Bir sebep her zaman bulunuyor Sayıların dansı bu.

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Borsaya mantık yurutme, ne derlerse desınler, bızı ne ılgılendırır.

Biz excele bakacagız sadece...
                    benden bunu demek istemistim hersey bir sayi oyunu.

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Pazartesı için OB 0.88, sabah açılsın.AnmaxHigh değerine göre bakarız...

geceye flat....

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

Bu topıge bır turlu anket nereden eklenır bulamadım, secenekler altında olması gerekıyordu, nereden anket acabılırım...

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bu topıge bır turlu anket nereden eklenır bulamadım, secenekler altında olması gerekıyordu, nereden anket acabılırım...
                          Sizde seçenek görünmüyor mu?

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

Yeri gelmişken yazayım....

En iyi trade şekli bana göre, düşükten al, yüksekten satdır.

Trendde oturmak bana göre masaldır.

Bu iddia mı nasıl yorumlarsınız...

Daha önceki forumlarda yazmıştım buraya da yazayım...

---------------------

Traderın birisi bir türlü kar edemiyormuş, Borsanın sırrını çözememiş.

Bir gün bir arkadaşı bunu sırrını çözen Nepalda bir guru var, git ona sor demiş,

Adam atladığı gibi soluğu Nepalde almış, Çıkmış Dağlara, Sormuş hocam nedir bu işin sırrı...

Adam sadece BLASH diyormuş,başka bir sey dememiş...

Trader bunu anlamaış tabi...

Dönmüş Amerika'ya herkese sormuş BLASH nedir,

Kimsede mantıklı bir cevap yok...

Ümidi kaybetmiş,

Birde borsa ile ilgilenmiyen birisine sorayım nedir bu deyince...

Sorduğu kişi çok basit,,,

Buy Low and Sell High demiş....

Tatlı bir masal....

Yorum

• Dantes
                              Bağımlı
                              • 26 Şubat 2009
                              • 836

bu pulldown menudeki secenek herkese cikmiyor sizin yetkiniz farkli galiba o yuzden sn teo bulamadi.

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sizde seçenek görünmüyor mu?
                                Bende gorunmuyor bu secenek, konuyu kapat ac, tası dıyor en altta baska bır sey yok...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information