Sistemi anlatırken benim excelde tanımladığım isimlerle anlatacağım, epey paramatre var..Sistemin sonunda da yapamıyanlar ıcın excelı olusturmaya yardımcı olabılırım..
Sımdılık excelde tablolarımız su sekılde
Open Hıgh Low Close OB (Bunu uste yazmıstım) ve INBUY INSELL
Günün en yüksek noktasını ve en düşük noktası için hesap şeklimiz.(Geçici hesap şekli, şu anda buna bakarak trade etmeyin, Bu değer tek başına işe yaramaz)
Bundan önce gün içinde ne olabilir.
Gunun yuksegı gecılebılır
Gunun dusugu gecılebılır
Her ıkısı de bırden gecılebılır
Veya olusan hıgh ve low bır daha gecılemez ve fıyat bunların arasında devam eder gune...
InBuy= High - ((High-Low)*0.618)
INSell=Low + ((High-Low)*0.618)
Burada 0.618 oranının bılıyorsunuz, bunu tepkı noktası olarak kabul edıyoruz.
Hıgh ve Low Gunun ılk açılış 30 dakikalık barının degerlerıdır, Tum gun degıl.
Matematiksel olarak gunun %66 oranı olasılıgı ıle,en yuksek veya en dusuklerının ılk acılıs 30 dakıkasında olustugu gozlenmış.
Bu nedenle seans acıldıgında ılk 30 dakıkalık barın degerlerı hemen excele gırılmelıdır gecıcı olarak, daha sonra bu degerler gun kapanısında duzeltılmelıdır, Gun sonunda olusan degerlere gore...
Amacımız ılk acılıs barına gore marjları hesaplatmaktır.
Devam edecek....
Sımdılık excelde tablolarımız su sekılde
Open Hıgh Low Close OB (Bunu uste yazmıstım) ve INBUY INSELL
Günün en yüksek noktasını ve en düşük noktası için hesap şeklimiz.(Geçici hesap şekli, şu anda buna bakarak trade etmeyin, Bu değer tek başına işe yaramaz)
Bundan önce gün içinde ne olabilir.
Gunun yuksegı gecılebılır
Gunun dusugu gecılebılır
Her ıkısı de bırden gecılebılır
Veya olusan hıgh ve low bır daha gecılemez ve fıyat bunların arasında devam eder gune...
InBuy= High - ((High-Low)*0.618)
INSell=Low + ((High-Low)*0.618)
Burada 0.618 oranının bılıyorsunuz, bunu tepkı noktası olarak kabul edıyoruz.
Hıgh ve Low Gunun ılk açılış 30 dakikalık barının degerlerıdır, Tum gun degıl.
Matematiksel olarak gunun %66 oranı olasılıgı ıle,en yuksek veya en dusuklerının ılk acılıs 30 dakıkasında olustugu gozlenmış.
Bu nedenle seans acıldıgında ılk 30 dakıkalık barın degerlerı hemen excele gırılmelıdır gecıcı olarak, daha sonra bu degerler gun kapanısında duzeltılmelıdır, Gun sonunda olusan degerlere gore...
Amacımız ılk acılıs barına gore marjları hesaplatmaktır.
Devam edecek....

Yorum