Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teselli
    Tecrübeli
    • 16 Nisan 2009
    • 355

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn Teselli her ne kadar yazdiklariniz dogru olsada bizler Svg Marko´nun olaylara ard niyetli yaklasmadigini ve bu sekilde ciddi bir cevap gerektirecek herhangi bir harekette bulunmadigini düsünüyoruz...

Konunun uzatilmamasi ve hosgörü dileklerimle...
    uzatmıyorum ve yazınıza tşk ederek sadece sevdigim bir arkadaşımın yanlışını düzeltmek için yazdıgımı belirtmek istiyorum..yazdıklarınız dogru dediniz sagolun.. hak konusu ahh alma konusu benim için çok ciddi konudur. sadece çok sevgili marko forumdaşımı bu şekilde düşünmenin ulaşacagı fasit daire konusunda yazdım.. yazarkende yazımın sonuna polemik ve eleştirmek amaçlı degil sadece görüş acımı yazdıgımıda ekledim buna ragmen . siz bu şekilde ciddi bir cevap yazma yada bir kişinin yazdıkları hakkında yorum belirtmeme kıstlama getirecekseniz oda sizin elinizde olan bir şey.. sonuçta sayın marko sayesinde(ötede markos) buraya katıldım onun sayesinde de banlanmış olurum ama kayrılmaya veya haklı oldugum konuda iyiniyetle yazmama engel olunması benim kendime olan saygımı törpüler o saygıda benim için paradan kıymetlidir saygılar.. yanlış anladıgım bir kısım varsa kendi adıma özür kimseyi rencide etmek veya kırmak yada olayı politize etmek gibi bir gayretim yok.. saygılar.
    "Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."

'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'

Yorum

• emeklica
      Devekuşu Avcısı
      • 30 Ağustos 2008
      • 696

afiyet olsun.....
      sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• esinti1977
        Katılımcı
        • 18 Nisan 2009
        • 151

her şey daha güzel olacak insaallah afıyet olsun
        dostlarla beraber nice güzel günlere..

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          uzatmıyorum ve yazınıza tşk ederek sadece sevdigim bir arkadaşımın yanlışını düzeltmek için yazdıgımı belirtmek istiyorum..yazdıklarınız dogru dediniz sagolun.. hak konusu ahh alma konusu benim için çok ciddi konudur. sadece çok sevgili marko forumdaşımı bu şekilde düşünmenin ulaşacagı fasit daire konusunda yazdım.. yazarkende yazımın sonuna polemik ve eleştirmek amaçlı degil sadece görüş acımı yazdıgımıda ekledim buna ragmen . siz bu şekilde ciddi bir cevap yazma yada bir kişinin yazdıkları hakkında yorum belirtmeme kıstlama getirecekseniz oda sizin elinizde olan bir şey.. sonuçta sayın marko sayesinde(ötede markos) buraya katıldım onun sayesinde de banlanmış olurum ama kayrılmaya veya haklı oldugum konuda iyiniyetle yazmama engel olunması benim kendime olan saygımı törpüler o saygıda benim için paradan kıymetlidir saygılar.. yanlış anladıgım bir kısım varsa kendi adıma özür kimseyi rencide etmek veya kırmak yada olayı politize etmek gibi bir gayretim yok.. saygılar.

düşünceler güzel ve doğru sn teselli..fakat seans içinde değilde seans arası daha iyi olacak kanaatindeyim..
          kendini,sözünü,nereye gideceğini bilen kişilere sesimiz çıkmaz da..konu
          uzatılabilir,art niyetle alevlendirilebilir..eğer bu açıdan da bakarsanız dikkat etmemizin nedenlerini göreceksiniz..
          aramıza hoş geldiniz..
          saygı ve sevgiyle.
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• sabr06
            Aktif
            • 10 Aralık 2008
            • 208

afiyet olsun

Yorum

• marko
              Yasaklı
              • 05 Nisan 2009
              • 581

afiyet olsun

Yorum

• imeca
                Katılımcı
                • 16 Nisan 2009
                • 106

herkese afiyet olsun
                sabreden derviş muradına ermiş...

Yorum

• nur
                  Tecrübeli
                  • 03 Mayıs 2008
                  • 620

Afiyet olsun

Yorum

• esinti1977
                    Katılımcı
                    • 18 Nisan 2009
                    • 151

esinti1977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    mavili bize şimdiye kadar hiç bekleyin falan demedi eski mesajlara bir goz atarsan iyi olur
                    sayın volcano gubrf potıne gıren senetlerden bırı ıdı bende 5.90 malıyetlı aldım ve dustukce alım fırsatı olarak degerlendırıp alıma devam edıyorum, bu banım sahsı kanaatım. sızde hıssettıklerınız dogrultusunda hareket edersenız cok ıyı olur kanaatındeyım. bol kazanclar temmenı ederım saygılarımla

Yorum

• dibikara
                      Katılımcı
                      • 16 Nisan 2009
                      • 106

afiyet olsun

Yorum

• haskan
                        Aktif
                        • 29 Mart 2008
                        • 143

afiyet olsun

Yorum

• boncuk
                          Aktif
                          • 12 Şubat 2009
                          • 224

afiyet olsun

Yorum

• omorfi
                            Seyirci Üye
                            • 10 Ocak 2008
                            • 58

afiet olsn arkdslr

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

Alcatel lucent, çin'de 1.7 milyar dolarlik ihale aldi dünyanin en büyük telekomünikasyon ekipmanlari şirketi fransiz
                              alcatel lucent, çin'de 3. Nesil mobil network ağinin yenilenmesi
                              için açilan ihalede 1.7 milyar dolarlik pay aldiğini açikladi.
                              Kuruluş, siparişin 1 milyar dolarlik kisminin china mobile,
                              0.7 milyar dolarlik kisminin da china telecom'dan alindiği
                              kaydedildi.

*** ibs haber merkezi ***
                              (28/04/2009 - 12:42:23)
                              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• esinti1977
                                Katılımcı
                                • 18 Nisan 2009
                                • 151

birazda gülelim iş zamanı iş, dinlenme zamanı dinlenme..
                                İŞ İSTEME
                                Bir köpek, yolda yürürken gözüne bir is ilani takilir. Adresi alir ve
                                kosarak basvurmaya gider. Ofisten içeri girer, sekretere bakar, is
                                basvurusu için geldigini anlatmaya çalisir. Sekreter gülerek yöneticiyi
                                arar ve durumu anlatir. Yönetici köpegi odasina alir, saskinlikla bakar.
                                Köpek kendinden emin, sandalyeye ziplar ve oturur. Yönetici "Seni ise
                                alamam. Bana daktilo yazabilecek biri gerekiyor" der.
                                Köpek sandalyeden asagi atlar, daktilonun basina geçer ve hatasiz bir yazi
                                yazar. Sayfayi alir ve yöneticiye uzatir. Yöneticinin agzi açik kalir;
                                "Ama bu yetmez, ben iyi bir bilgisayar kullanicisi ariyorum ."
                                Köpek bu kez bilgisayarin basina oturur. Bes dakikalik mükemmel gösteriden
                                sonra ilk oturdugu sandalyeye döner.
                                Yönetici aklini kaçirmak üzeredir. Köpegi tepeden tirnaga inceler;
                                "Anliyorum birçok özelligin var ve gerçekten çok akilli bir köpeksin. Ama
                                sorun su ki; ben sana bu isi veremem."
                                Köpek firlar ve patisini ilanin üzerine koyar. Ilanda 'Her basvuranin esit
                                sansi vardir' yazilidir. Yönetici; "Evet ama ilanda basvuranin yabanci dil
                                bilmesi gerektigi de yazili." der.
                                Köpek sakince yöneticiye bakar ve cevap verir;
                                "Miyav!".

Yorum

Working...
                                X

Debug Information