senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sazanolma´nin alemi yok desem???sazanolma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergubrf alım fırsatı veriyor mu aceb ?
Bak ne güzel senet isimleri geziyor topikte desem...?
Yorum
-
sn emeklica ben bu cimriliği zamanında toaso da yaptımdı hatırlarsınızemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergel 1.33 ler gelllllllllllllllll..........
ocak ayıydı tek kademeden 20 kademe kaçirdimdi 3 günde
yar yar amannn
yar yar amannn
yar yüreğimm yandı hemannn
kavuşmamızzz yar ne zamannn, yar ne zamannn
hep beraber
hobaaa
Yorum
-
1.45 i gecerse önü tamamen mi acılıyor sn mavilim ? Ya da grafiği ben yanlış yorumluyorum.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1-3 gün dedik da.. has potin
Yorum
-
Valla Svg Marko ne diyeyim...marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoşverrrr, adam gibi adamsın derim...
Uyku hapıda almak lazım onla birlikte
ÇAN'daki arkadaşım da benim için takip ediyordu, kalın alıp 4 kademeye de o satti.
Oradan kazanılacak parada başkalaının gözyaşlarının olduğunu da unutmamak lazım...
AHH'lı para aynı zamanda unutmamak lazım...
2,20 ye satan kişi belki de arabasını satip 3,20 den aldiği senedi 2,20 ye sattı...
Anladınız siz onu...
Dile getirmek istedigim sey, bazi arkadaslar bir borsa forumunda adminlik yapiyorum gibisine belki birsey biliyordur diye düsünüyorlardir hakkiimda... Yanlis.....
Kendim alirim kendim satarim ama takip ettigim üstadlar vardir kendi kriterlerim vardir... Bir kagidi nereden satacagimi ben bile bilemem... O yüzdendirki yazmiyorum foruma elimdeki senetleri... Yanlislikla dahi olsa birilerini etki altinda birakmak istemiyorum...
Diger arkadaslara... Bu piyasada asla unutmamaniz gereken tek sey vardir... Her koyun kendi bacagindan asilir....
Yorum
-
Konuyu Toplam 94 Üye okuyor. (90 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) marko, 1yolcu, acexxx, ader, ahi, ANKARALI, aslan, BARAbey, batardo, Bellatlantic, boncuk, cmsenturk, crayz, daroka, deneyimli çaylak, dguauo, dibikara, duhafe, duranduran, EDY, else, enggn, entemena, eren@, esinti1977, esozcan, fahrettin, faustus, Funda, goldcat, guardy66, hayalım, hiram, hunter07, iflibiti, imeca, isko, ismailyz, istihkam, JAJA, kaplumbaga83, kayapaşa, kemal-1881, key34, Koala, mail2uye, MAKİNİST, marakes, mavilim+, microlab, muzoder, nacho grande, nikomedya, nix, NOKTA, nur, omorfi, poyraz, puzzle79, radyolog, rafetozen, RATO 77, redst4r, repair, roxy, Russelltr, s.kokden, sabr06, saseyas, sazanolma, Scuba_diverS16, selam+, senol, simurg, sülo, tekin060, thrace, tolga.7171, tractact, uzay, walker, winvob, wollcano, woodchat, XMANN, yagan, yagmur, zekican9, özdoğan77, şeref
Yorum
-
Hocam sizi takip ediyolar galiba 6,55 oldumavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryksgr ye dikkat has potin
Yorum
-
-

Yorum