tren ALCTL ıstasyonuna ugradı
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
key34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mavilim özür dieyerek
1.90 a kadar gevşemesi sorun yaratmaz değilmi
2.00 den almıştım panik yapmaya gerek yok dermisiniz
teşekkürler
2.01'de benim maliyetim var ama kaatta tık yok...
Yorum
-
mavilinin ayağında gördüm bir cift potin markasına baktım yksgr yazıyodu. o dandik potin giymez bilir işini
kısaca işinin biliri ve uzmanı!dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoşverrrr, adam gibi adamsın derim...
Uyku hapıda almak lazım onla birlikte
ÇAN'daki arkadaşım da benim için takip ediyordu, kalın alıp 4 kademeye de o satti.
Oradan kazanılacak parada başkalaının gözyaşlarının olduğunu da unutmamak lazım...
AHH'lı para aynı zamanda unutmamak lazım...
2,20 ye satan kişi belki de arabasını satip 3,20 den aldiği senedi 2,20 ye sattı...
Anladınız siz onu...
bu konu netameli bence.. o zaman her kazandıgımız parada başkasını göz yaşınımı arayacagız..kimse kimseye silah zoruyla aldırmıyor sattırmıyorda..zarar kişinin kendine aittir irade bilgi tecrübe vs vs gerçek hayattaki ticarette de bu böyle tonu 700 tl den hurda demir alanlar şimdi 200 tl ye satıyor ben bunu gidip alsam ahlı demirmi almış oluyorum ve 1 sene bekletsem tonu 1000 e çıksa kazandıgım para ah lımı oluyor satan büyük zararla satıyor belki ama demirin piyasası oysa veya hissenin piyasası oysa alanın kabahati ne?* ama firma sahibine söz dersen o başka onları bir oyun çeviriyor olabilir zaten alış ı satış diye açıklama bile yapıyor fon. onun haricinde alan satana kabahat olmasa gerek acizane düşüncem sonuçta 2,26dan satmayıp 1,84 dende satmak gerekebilirdi hatta 1,84 e bile alıcı bulamayıp 1 li rakamlara düştügünde 2,20den satan adam yuzde yuz karda olacaktı..saygılar..(maksadım eşeltirmek polemik degil bakış acısı.."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
elinde GUSGR bulunan yolcularımızın kar etme kapısına gecmelerı onemle rıca olunur
dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
dogrudur.kazanılandan bir miktar ihtiyacı olanlara ayırıp vermek dogrusu olacaktır kanaatimce..teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu konu netameli bence.. o zaman her kazandıgımız parada başkasını göz yaşınımı arayacagız..kimse kimseye silah zoruyla aldırmıyor sattırmıyorda..zarar kişinin kendine aittir irade bilgi tecrübe vs vs gerçek hayattaki ticarette de bu böyle tonu 700 tl den hurda demir alanlar şimdi 200 tl ye satıyor ben bunu gidip alsam ahlı demirmi almış oluyorum ve 1 sene bekletsem tonu 1000 e çıksa kazandıgım para ah lımı oluyor satan büyük zararla satıyor belki ama demirin piyasası oysa veya hissenin piyasası oysa alanın kabahati ne?* ama firma sahibine söz dersen o başka onları bir oyun çeviriyor olabilir zaten alış ı satış diye açıklama bile yapıyor fon. onun haricinde alan satana kabahat olmasa gerek acizane düşüncem sonuçta 2,26dan satmayıp 1,84 dende satmak gerekebilirdi hatta 1,84 e bile alıcı bulamayıp 1 li rakamlara düştügünde 2,20den satan adam yuzde yuz karda olacaktı..saygılar..(maksadım eşeltirmek polemik degil bakış acısı..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yorum