EDY Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
uzatmıyorum ve yazınıza tşk ederek sadece sevdigim bir arkadaşımın yanlışını düzeltmek için yazdıgımı belirtmek istiyorum..yazdıklarınız dogru dediniz sagolun.. hak konusu ahh alma konusu benim için çok ciddi konudur. sadece çok sevgili marko forumdaşımı bu şekilde düşünmenin ulaşacagı fasit daire konusunda yazdım.. yazarkende yazımın sonuna polemik ve eleştirmek amaçlı degil sadece görüş acımı yazdıgımıda ekledim buna ragmen . siz bu şekilde ciddi bir cevap yazma yada bir kişinin yazdıkları hakkında yorum belirtmeme kıstlama getirecekseniz oda sizin elinizde olan bir şey.. sonuçta sayın marko sayesinde(ötede markos) buraya katıldım onun sayesinde de banlanmış olurum ama kayrılmaya veya haklı oldugum konuda iyiniyetle yazmama engel olunması benim kendime olan saygımı törpüler o saygıda benim için paradan kıymetlidir saygılar.. yanlış anladıgım bir kısım varsa kendi adıma özür kimseyi rencide etmek veya kırmak yada olayı politize etmek gibi bir gayretim yok.. saygılar."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
-
-
teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzatmıyorum ve yazınıza tşk ederek sadece sevdigim bir arkadaşımın yanlışını düzeltmek için yazdıgımı belirtmek istiyorum..yazdıklarınız dogru dediniz sagolun.. hak konusu ahh alma konusu benim için çok ciddi konudur. sadece çok sevgili marko forumdaşımı bu şekilde düşünmenin ulaşacagı fasit daire konusunda yazdım.. yazarkende yazımın sonuna polemik ve eleştirmek amaçlı degil sadece görüş acımı yazdıgımıda ekledim buna ragmen . siz bu şekilde ciddi bir cevap yazma yada bir kişinin yazdıkları hakkında yorum belirtmeme kıstlama getirecekseniz oda sizin elinizde olan bir şey.. sonuçta sayın marko sayesinde(ötede markos) buraya katıldım onun sayesinde de banlanmış olurum ama kayrılmaya veya haklı oldugum konuda iyiniyetle yazmama engel olunması benim kendime olan saygımı törpüler o saygıda benim için paradan kıymetlidir saygılar.. yanlış anladıgım bir kısım varsa kendi adıma özür kimseyi rencide etmek veya kırmak yada olayı politize etmek gibi bir gayretim yok.. saygılar.
düşünceler güzel ve doğru sn teselli..fakat seans içinde değilde seans arası daha iyi olacak kanaatindeyim..
kendini,sözünü,nereye gideceğini bilen kişilere sesimiz çıkmaz da..konu
uzatılabilir,art niyetle alevlendirilebilir..eğer bu açıdan da bakarsanız dikkat etmemizin nedenlerini göreceksiniz..
aramıza hoş geldiniz..
saygı ve sevgiyle.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
sayın volcano gubrf potıne gıren senetlerden bırı ıdı bende 5.90 malıyetlı aldım ve dustukce alım fırsatı olarak degerlendırıp alıma devam edıyorum, bu banım sahsı kanaatım. sızde hıssettıklerınız dogrultusunda hareket edersenız cok ıyı olur kanaatındeyım. bol kazanclar temmenı ederım saygılarımlaesinti1977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermavili bize şimdiye kadar hiç bekleyin falan demedi eski mesajlara bir goz atarsan iyi olurdostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
Alcatel lucent, çin'de 1.7 milyar dolarlik ihale aldi dünyanin en büyük telekomünikasyon ekipmanlari şirketi fransiz
alcatel lucent, çin'de 3. Nesil mobil network ağinin yenilenmesi
için açilan ihalede 1.7 milyar dolarlik pay aldiğini açikladi.
Kuruluş, siparişin 1 milyar dolarlik kisminin china mobile,
0.7 milyar dolarlik kisminin da china telecom'dan alindiği
kaydedildi.
*** ibs haber merkezi ***
(28/04/2009 - 12:42:23)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
birazda gülelim iş zamanı iş, dinlenme zamanı dinlenme..
İŞ İSTEME
Bir köpek, yolda yürürken gözüne bir is ilani takilir. Adresi alir ve
kosarak basvurmaya gider. Ofisten içeri girer, sekretere bakar, is
basvurusu için geldigini anlatmaya çalisir. Sekreter gülerek yöneticiyi
arar ve durumu anlatir. Yönetici köpegi odasina alir, saskinlikla bakar.
Köpek kendinden emin, sandalyeye ziplar ve oturur. Yönetici "Seni ise
alamam. Bana daktilo yazabilecek biri gerekiyor" der.
Köpek sandalyeden asagi atlar, daktilonun basina geçer ve hatasiz bir yazi
yazar. Sayfayi alir ve yöneticiye uzatir. Yöneticinin agzi açik kalir;
"Ama bu yetmez, ben iyi bir bilgisayar kullanicisi ariyorum ."
Köpek bu kez bilgisayarin basina oturur. Bes dakikalik mükemmel gösteriden
sonra ilk oturdugu sandalyeye döner.
Yönetici aklini kaçirmak üzeredir. Köpegi tepeden tirnaga inceler;
"Anliyorum birçok özelligin var ve gerçekten çok akilli bir köpeksin. Ama
sorun su ki; ben sana bu isi veremem."
Köpek firlar ve patisini ilanin üzerine koyar. Ilanda 'Her basvuranin esit
sansi vardir' yazilidir. Yönetici; "Evet ama ilanda basvuranin yabanci dil
bilmesi gerektigi de yazili." der.
Köpek sakince yöneticiye bakar ve cevap verir;