rysasları 1.18de bekliyom
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Konuyu Toplam 63 Üye okuyor. (40 Kayıtlı üye ve 23 Misafir)
emeklica, ARAGONN, aslan, Baron, Bellatlantic, boncuk, cezra, cmsenturk, esinti1977, esozcan, fahrettin, gani, GetLost, gica, iflibiti, imeca, kaplumbaga83, kemal-1881, ketenhelva, Koala, MAKİNİST, marakes, marko+, mavilim, muzoder, nakres, omorfi, onal, radyolog, sabr06, Scuba_diverS16, spider, stockbroker, tamirci, teselli, yagan, yagmur, zoraa, özcan54, şeref
not:sn.esinti1977 okumuyor.hıfzediyor.sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
1-3 gün içerisinde bir yakınlığımız olcekemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNEDİM le bir yakınlığınız varmı sn.marko............
Yorum
-
aynen ustat ben yazacaktım sen benden once davrandın.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabredemedim gene .. 1.20den geri aldım rysasları
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabredemedim gene .. 1.20den geri aldım rysasları
hocam hissenin seans içinde gördüğü en yüksek değerin %7 altından almışsınınz
Yorum
-
ustadım biz finansbankları satalı 4 seans gecti sen nerdeyidin.5.02 den verdik.oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam hissenin seans içinde gördüğü en yüksek değerin %7 altından almışsınınz
birde finbn durumu nolcak hocam, kanalın alt çizgisini kırdı sat işareti oluştumu sizce? izlediğim kadarıyla sizdede finbn var ondan soruyorum, arkadaşlar yanlış anlamasın.
Yorum
-
finbn ler ben yok..oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam hissenin seans içinde gördüğü en yüksek değerin %7 altından almışsınınz
birde finbn durumu nolcak hocam, kanalın alt çizgisini kırdı sat işareti oluştumu sizce? izlediğim kadarıyla sizdede finbn var ondan soruyorum, arkadaşlar yanlış anlamasın.
ayrıcanam ben de kaat durmaz
Yorum
-
-
Bir de farklı bilgilerin kullanılması ile daha önce deoflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam hissenin seans içinde gördüğü en yüksek değerin %7 altından almışsınınz
birkaç yazım gözünüzden kaçtı sanırım..
Rysas da bir de eşine nadir rastlanır böyle bir bilgi daha var...
bilgilerin hangisi ağır basarsa,ben ordayım...
Yorum
-
evet aynen öyle... ve de sarının yeşili kesmesi deyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrozanın ince beyazı kesmesi pempenin de buna eşlik etmesi gibi mi
platin bonuslu..
Yorum
Yorum