ohannes, froto 4.36 çızdı
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
***PRKAB*** Turk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.S.'nden gelen yazi 2 Mart 2009 tarihli Ozel Durum Aciklamamizda 2002 Yili Vergi Ceza Ihbarnamelerinde yer alan toplam 10.183.104,16 YTL tutarindaki vergi ziyai cezasi, vergi tarhi ve usulsuzluk cezalari ile ilgili olarak T.C.Bursa 2.Vergi Mahkemesi tarfindan re'sen yapilan dava konusu tarhiyatlarda hukuka uyarlik gorulmedigi davamizin kabulune, dava konusu vergi asli ve bir kat vergi ziyai cezali katma deger vergisi tarhiyatlari ile ozel usulsuzluk cezasi- nin kaldirilmasina karar verildigi ve temyiz yolunun acik oldugu bildirilmisti. Bursa Vergi Idaresinin bu kararin kaldirilmasi icin Danistay nezdinde temyiz yoluna gittigi Sirketimizce ogrenilmistir. ***PRKAB*** (20/04/2009 - 14:17:22)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
nazımım demedimmi fıroto çizer diye.....sn.mavilim tebriklerrrrrrrrrrr...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterohannes, froto 4.36 çızdısabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
önünü açacaksınız herhalde sn.mavilim.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfrotoları 4.42 ye yazdım Gelsenkirchen...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sN. mAVİLİM SİZE lORD DİYEBİLİRMİYİM?mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolanın babasından damızlık froto geldi..4.34den
SEBEP: Alırsın Ford olursun Lord...
Olmuksa %35 kaldı bende
Yorum
-
NEDİM le bir yakınlığınız varmı sn.marko............marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersN. mAVİLİM SİZE lORD DİYEBİLİRMİYİM?
SEBEP: Alırsın Ford olursun Lord...
Olmuksa %35 kaldı bende
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Konuyu Toplam 58 Üye okuyor. (39 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) emeklica, ARAGONN, aslan, Baron, Bellatlantic, boncuk, cezra, cmsenturk, esinti1977, esozcan, fahrettin, gani, GetLost, goldcat, hocam, iflibiti, imeca, JAJA, kaplumbaga83, Koala, MAKİNİST, marko+, mavilim, muzoder, nakres, omorfi, radyolog, sabr06, Scuba_diverS16, spider, stockbroker, tamirci, teselli, yagan, yagmur, yusuf79, zoraa, özcan54, şerefsabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Ben okumuyorum sayın emeklica HAYMEDİYORUM bisi kacırmayım diyeemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKonuyu Toplam 58 Üye okuyor. (39 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) emeklica, ARAGONN, aslan, Baron, Bellatlantic, boncuk, cezra, cmsenturk, esinti1977, esozcan, fahrettin, gani, GetLost, goldcat, hocam, iflibiti, imeca, JAJA, kaplumbaga83, Koala, MAKİNİST, marko+, mavilim, muzoder, nakres, omorfi, radyolog, sabr06, Scuba_diverS16, spider, stockbroker, tamirci, teselli, yagan, yagmur, yusuf79, zoraa, özcan54, şeref
dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum

Yorum