Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hocam hissenin seans içinde gördüğü en yüksek değerin %7 altından almışsınınz
birde finbn durumu nolcak hocam, kanalın alt çizgisini kırdı sat işareti oluştumu sizce? izlediğim kadarıyla sizdede finbn var ondan soruyorum, arkadaşlar yanlış anlamasın.
polimiğe girip topikin tadını bazmak istemedim ama 1 saattir ustatdın finansbankları sattım dediği mesajı arıyordum bulamadım.hos sattığını soylemesinede gerek yok .nerdeydin lafı topiki takip etmeyip hazırcı oldugu icindi.ki sn oflazhan gunduzleri her dakka bizle olamıyorsa dahi gece okusa 1 gun saonra finansbank 5.10 gordu rahatlıkla satabilirdi.hazırcı olmak boyle bişey işte .topiki okumassan aldınmı sattınmı diye sormak zorunda kalırsın kardesim bende sana nerdesin diye sormak zorunda kalırım.herkesten ozur dilerim kalabalık ettiğimicin.
Yorum