Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Goldtrf; dikey çizgide tepki çıkışı sinyali alınmış ve tut konumundadır.
ana indicatörümün kırmızısı eksen üzerine geçmediği için
trendde sayılmaz. bu tepki hareketi olarak nitelendirilmektedir.
46.50,47.80 ilk dirençler..
Vestl; ana indicatörümün renkleri eksen üzerine geçtiğinde
senedin trende girdiğini, nereye gidecekse bundan sonra gider
ama bensiz gider diye yazmıştım..
Ve netekim bensiz gitmiş....
Dgate; ince sarı formasyonda oklarla göstediğim seyri izleyecek görünüyor.
bu seyrin izlenmesi sonucu daha da güçlü olarak yoluna devam edecektir.
1.01-1.03 arsına kadar sarkmalar formasyonu bozmaz görüntüde..
hocam amblaminizdeki tuğra nın gücü misal bilgelikteki deki ustalığınız dudak uçuklatıyor.bu karşılıksız özverinizden dolayı size çok çok teşk.ediyorum ve ALLAH heriki dünyada yar ve yardımcınız olsun diyor saygılar sunuyorum
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Gubrf; 5.50 ye kadar sarkmalarda; ince sarının
kalın rozayı aşağı geçmeden oklarla gösterdiğim seyri
izleyeceğini ve formasyonu bozmayacağını düşünüyorum..
ince sarının bu seyri izleyip yeşili kesmesi durumunda;
çok sağlıklı bir çıkış başlangıcına işaret olacaktır.
risk yoksa parada yok, bunlar biberi tuzu yeterki sabırla panik yapmadan yerinden alıp satmayı bilmek. ben iyi tutturuyorum bir kademe haric! nereye satıs yazdı isem bir kademe altından donuyor ve bende kalıyor hisseciklerim. bu da nasip herhalde. hayırlı aksamlar dılıyorum. paranız sağlığınızı bozmasın selamlarımla..
gercek dost kötü günde yanında olandır. borsa da para kaybetmiş dostlara acızane bir kaç cümlem var paylaşmak istediğim..
1-ayakkabım yok diye üzülürken, ayağı olmayan birini gördüm!
2-cok iyi tanıdığım cok zengin bir insanın verdiği yemek ziyafetinde idim (ramazan ayında) yemekten sonra ıkram edılen seftalıyı gostererek ben onu yemeyelı tam 30 yıl oldu ve bır daha hıc yıyemıyecegım dedıgınde saglıgın en buyuk zengınlık oldugunu anladım..
sağlık ve sıhhatle hep bırlıkte nice güzel günlere inşaallah...
sayın mavilim topiğini bazen işgal ediyorum, hakkını helal et.. senin kadar cizik bilgim olsaydı onları yazardım.. ÖĞREN Gülmeyi öğren! içinden gelen bir gülüş, ilaçtan daha iyidir. Kendi işini yapmayı öğren! Dünyada kendi işini tam yapabilecek çok az insan vardır. Bir hikaye anlatmasını öğren! İyi ve yerinde anlatılan bir hikaye, hasta odasına güneş getirir. Nazik ve iyi şeyler söylemesini öğren !Kimse onlardan hoşlanmamazlık edemez. Başkalarına zarar verebilecek davranışlardan vazgeçmeyi öğren! Eğer dünyada iyi bir şeyler göremiyorsan ,etrafındaki kötüyü hiç olmazsa kendi içinde sakla. Acılarını,gülümseyerek kimseye göstermemeyi öğren! Zaten nasıl olsa, kimse onlarla fazla ilgilenmeyecektir. Üzüntülerini saklamayı öğren! Kimse onları senden almak istemeyecektir. Herşeyin üstünde gülümsemeyi öğren! İyi gelir… esinti
Yorum