resulk Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar ilk defa endeks hakkında nacizane bir fikir iletmek istedim, endeksin düşeceği hakkında yorumcuları defalarca ters köşe yaptıran hareketlerden sonra işaret fişeğini atıyorum. bide grafik atıyorum zamanı olan inceler. bol kazançlar...

yine ilgisini çeken ve zamanı olan arkadaşlar için bakmak isterseniz...
sarı düşüşün aksine direnç sağlıyorsada çalışmasını beklediğim ilk destek 37.638
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
e dün teselli arkadaşımız sattığını söylemişti o sattıysa 3 e kadar bile gider vallapreLUDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarçelik 'show must go on' diyor
Yorum
-
nasipten öte bir şey olmuyor..onlarca kez tecrübe ile sabittir..tamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstere dün teselli arkadaşımız sattığını söylemişti o sattıysa 3 e kadar bile gider valla

hazine dairesinede girsen vemeyince mabud neylesin boga piyasası olsa bile dimi
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
roman havaları eşliğinde mi demeç verdiniz?emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracıcık RAYSG tarafımdan alınmıştır(2.05)......kamuya açıklanmamış bir durum yoktur....
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
bu 'azıcık' la acaba raysg nin ortaklık yapısı degiştimi mühim olan oemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracıcık RAYSG tarafımdan alınmıştır(2.05)......kamuya açıklanmamış bir durum yoktur....
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
Yorum