endeks yorumu bu arkadaşım
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aşk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar hangi hisse bu anlayamadım.....
Bu hisse değil dostum İMKB 100 endeksinin 15 dakikalık görünümü
Yorum
-
aşk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar hangi hisse bu anlayamadım.....
Sen nicki degiş en iyisi abicim bu aşk sana yaramamış
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
allah gönlüne göre versin ustad,iyi niyetli çabalarının hakkı ödenmez, bize bişeyler kazandırmak için yoğun çaba harcıyorsun,bize bir kazandırdığında dilerim sen bin kazanırsın:081:mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkırmızı rozayı deldi.. panik falan yapmayın artıkım..
Yorum
-
Geçeriz hocam 100 direncinde ne var...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün 100 direncini geçememişiz..
endeks biraz uyuttu o yüzden bence...Amor patriæ nostra lex
Yorum
-
Yorum
-
teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen nicki degiş en iyisi abicim bu aşk sana yaramamış:d
abicim değiştirmem.
Sora sora bağdat öğrenilir.
Bir kere sorarsın öğrenemessen kendine her dakika sorarsın.Soru da bilgiden doğar, cevap da.. (Mevlana)
» Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs
Yorum
-
Üstad varlığınız yetiyormavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkırmızı rozayı deldi.. panik falan yapmayın artıkım..
kazanmak bir yana kendimize güvenimiz geliyor
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forum açık üniversite gibi harika bir yer...
üstelik öğrenmenin yanında para da kazanıyorsunuz
çok tşkler...
Amor patriæ nostra lex
Yorum
-
Babalar bugünü düzeltme günü ilan etmişler,üstadımızın grafiklerindeki güzelliği yarın yaşayacağız inşallah.
Yorum
-
tyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermavilim hocam Allah nazarlardan saklasın seni,
gördüğüm sayılı üstadlardansın sen.
bana göre alanında tek üstat.
böyle grafikle yorum yapan ben başka üstat görmedim.teşekkürler.Soru da bilgiden doğar, cevap da.. (Mevlana)
» Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs
Yorum

Yorum