Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın penguen, oy verme süresi doldumu? yoksa sistemdemi bir hata oluştu.? bugün oy kullanmadığım halde -günde bir kez oy kullanabilirsiniz diye uyarı yazısı çıkıyor, oy veremiyorum, bilgilerinize..
sayın penguen, oy verme süresi doldumu? yoksa sistemdemi bir hata oluştu.? bugün oy kullanmadığım halde -günde bir kez oy kullanabilirsiniz diye uyarı yazısı çıkıyor, oy veremiyorum, bilgilerinize..
Bende kullanamadım fakat bilgisayarın saatini 11,53 den 13,53 olarak değiştirince kabul etti tüm arkadaşların bilgisine
İbre artık yukarı dönmeye başladı..
yeşil sıfırı destek yapacak görünüyor.
tek handikap kırmızının diğer peryotta yataya dönecek
olan sarı yatay üzerine geçmesi..
kırmızı ,sarı yatayı geçtiğinde koltuklara yaslanabiliriz..
yoncada 12 milyon lot işlem olmuş, ilk seans bitecek neredeyse bu hacim çok az, borsamızın eli kolu ayağı yonca maalesef, o hareketlenmeden güçlü yukarı hareket de gelmiyor.
Yorum