bende oylamaya katıldım
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
preLUDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergentaş (bile) hareketlendi
(bile) deme ama fizan valisi kızacak sonra
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
boncuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroy kullanımı tamamlanmıştırsazanolma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOylar tamamimeca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay gelsin oy işi tamamdır bende kullandım arkadaşlar.suak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende oylamaya katıldım
dostlar sanırım bu mesajların yeri sayın mavilimin topiği değil..Lütfen ilgili topiğe mesajları geçelim ..üstadın mesajları bu mesajların arasında kaybolacak..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Sabah evden ilk oyumu atmıştım, şimdide işden gönderdim. Sonuna kadar tam desteksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. sıraya yerleştik , şimdi korumak önemli...
Seyirci dostlarımız var hala, full destek lazım...
Yorum
-
nasıl demem sn.teselli, Nisan sonundan beri ilk kez üç kademe üst üste aldılar..teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster(bile) deme ama fizan valisi kızacak sonra
0.87-1.12 civarı bir hareket yaptı, ondan beridir 1.02-1.05 arası gidip geliyor..nisan sonundan beri
HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Yorum
-
sayın tamirci arkadaşım kusura bakma. cuma günü bütün arçeliklerimi sattıgımı belirtmedigim için
insanın nasibi olacak yoksa ne kadar başını beklersen bekle.."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
Yorum