ne güzel,alan razı veren razı.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayrını görün......ARŞETİP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSattıkların tarafımdan alınmıştır.
Saygılar.

sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
vikingde yukselmese hepten haraptım neyseki arçelige takviye çıktı.
bakalım ne kadar tutabilecegiz gül ugruna dikeni..
marko dan rahatı yok ya aldı gentaş ı oturdu aşagıya.
ne çıkıyor meret nede düşüyor
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayrını görün......
Sürekli trade ediyorum.
Kademelerde azar azar üzmeden.
Yorum
-
*abd'de haziran ayının ilk 4 haftasında perakende satışlar bir önceki aya göre yüzde 4.4 azaldı-redbook
*abd'de perakende satışlar geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4.4 azaldı-redbook
*abd'de perakende satışlar geçen yılın aynı haftasına göre yüzde 4.3 azaldı-redbook
Yorum
-
nedense hala yukarı dogru bir atak bekliyorum . zügürt tesellisimidir yoksa aç tavuk darı ambarındayım diye fantazimi kuruyor
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
Yorum
-
*abd'de nisanda s&p/cs-20 konut fiyat endeksi yıllık yüzde 18.1 düştü(beklenti -18.6%, önceki -18.7%)
*abd'de nisanda s&p/cs-10 konut fiyat endeksi yıllık yüzde 18.0 düştü (önceki -18.6%)
*abd'de nisanda s&p/cs-20 konut fiyat endeksinin aylık düşüş oranı yüzde 0.6 (önceki -2.2%)
*abd'de nisanda s&p/cs-10 konut fiyat endeksinin aylık düşüş oranı yüzde 0.7 (önceki -2.1%)
Yorum
-
güzel espriiiii.....:kahkaha::kahkaha:teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternedense hala yukarı dogru bir atak bekliyorum . zügürt tesellisimidir yoksa aç tavuk darı ambarındayım diye fantazimi kuruyor
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseninkisi fırtınaya yakalanmıs kaptan sendromu.yeni sefer icin guc toplmak icin limanda biraz kal bakalım tatlı bi iş cıkarsa tekrar cıkarsın acık denizlere.banada olurdu ama eskiden 3-4 gun kacardım borsadan simdilerde fazla surmuyor git gide zararıda kabulleniyorsun.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKar zararin kardesidir derler, gerektiginde zararida olgunlukla karsilayabilmek gerek ama en korkltugum sey kaybetmekte olan kumarci psikolojisi...
Neden ve nicin zarar ettim demeyipte zarar etmeye alismak...
Allah muhafaza...syn.teselli bundan sonra senin sattığın ve hocamızın aldığı senetleri alıcam zaten akıllanmaya başladım...k24teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben metyo satmadımki sen neden aldın güzel kardeşim
çok azbişe öteki hesapta kalan az thyao u sattım 2.17den gene 200 adetcik
vak fn vardı onuda 2. 25 den sattım
ve arçeligin hala bekliyoruz bakalım bugun totalde ne kadar yazdıracak zarar bende bilmiyorum.. akşam satar çıkarsam kesin al sabah satarsın iyi fiyata
Yorum
-
Bingo ....tamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersyn.teselli(+EDY) bundan sonra senin sattığın ve hocamızın aldığı senetleri alıcam zaten akıllanmaya başladım...k24
Yorum
-
2.88 den satılan alark lar benimdir tamirci kardeşim alsın zararını çıkartsın
benim zarar ne olacak artık Allah selamet versin gene dikiş tutmadı arçelik
biz zararına mal satıyoruz pasife yazdıgımız şakirde gelmiş 1.61 den"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
Yorum
Yorum