Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFEKENT
    Kıdemli
    • 15 Mayıs 2008
    • 4329

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YArın nasip olursa İzmirdeyim..
    Saygı değer Hocam ; arabayla ise yolculuk Nazilli' den geçeceksiniz. Size Yemek ısmarlamak kahve içmek isterim. Başımın üzerinde yeriniz var. k12
    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• mavilim
      Kadrolu
      • 15 Şubat 2009
      • 5026

15-30 dakka içinde hafif gerileme olacak fakat ne kadar gerilersek gerileyelim
      geri gelinen seviyeden yukarı zıplayacağız.
      150 puan geri gelirsek 250 yukarı zıplayacağız gibi..

Yorum

• EDY
        Yasaklı
        • 15 Aralık 2008
        • 1381

Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar..... Diye basliyordu dizeler...

sadece sistemime güvenerek alim yapmis oldugum senet yeni kanala atsammi atmasammi diye kivranip dururken vede bana burada princin tasini ayiklatirken enteresan olan tarafi cizgilerimdeki Flat kismi al vermis... iyi ama satis kademelerini doldurdukca dolduruyorlar....

Hadi bakalim....:(

satsan bir türlü satmasan bir baska türlü...

Papatya falimi bakalim yazi turami atalim sasirdim....

Yorum

• mavilim
          Kadrolu
          • 15 Şubat 2009
          • 5026

medcezir78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sn mavilim türkiyenin her yerinde bir yeriniz var çok değerlisiniz
          Allah cümlenizden razı olsun..
          inanın çok duygulandım,gözlerim yaşardı..
          Allah, gönlünüzün muradını versin..

Yorum

• kankann
            Yeni üye
            • 10 Nisan 2009
            • 8

muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ooo hocam ben cesmede balayı yapıyorum yolunuz düşermi bu tarafa
            mavılım hocamızın ne kadar sevıldıgının en buyuk kanıtı balayında bıle yerın bır baska

Yorum

• hanımeli
              Seyirci Üye
              • 30 Nisan 2009
              • 36

Sn mavilim İstanbulda seans arası bir öğle yemeğinde misafirim olursanız,bahtiyar olurum.Hakkınız ödenmez.
              Saygılarımla
              Dünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.

Yorum

• EDY
                Yasaklı
                • 15 Aralık 2008
                • 1381

hanımeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn mavilim İstanbulda seans arası bir öğle yemeğinde misafirim olursanız,bahtiyar olurum.Hakkınız ödenmez.
                Saygılarımla
                Sn Hanimeli, güldürdünüz beni...

seans arasi gelin yiyin ve gidin gibi olmus....

Saka elbette... Her hal-ü karda forum ici iyi niyet tasiyan mesajlariniz, dolayisiyla kesinlikle bastan savma is yapacak biri olmadiginiz görüntüsü hakim...

Yorum

• carizzm
                  Tecrübeli
                  • 16 Mayıs 2008
                  • 317

abi sen bırak onları ben merkez bankasında aşçılık yapıyorum yemek yapmada derecem var ,kendi ellerimle bıldırcın yaparım sana .nolursun benim misafirim ol..

burayı seviyorum ya.tertemiz insanlarla dolu ,kalbinizin güzelliği dizelere dökülmüş , allah nasibinizi hayırlı ve bol kılsın .

Yorum

• ataman
                    Bağımlı
                    • 21 Mayıs 2009
                    • 412

Mavilim hocam, ben de sizi Sakarya ya pikniğe mangala davet ediyorum..
                    diğer üstadları da birlikte ekibi komple bekliyorum
                    başım üstünde yeriniz var, şeref duyarım ..
                    sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• teselli
                      Tecrübeli
                      • 16 Nisan 2009
                      • 355

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sadece sistemime güvenerek alim yapmis oldugum senet yeni kanala

Papatya falimi bakalim yazi turami atalim sasirdim....
                      Bend şaşırdım bayagı.. hatta kararsız kaldım bu trade işini beceremiyorum saglam tüccar degilim sanırım..tabi tecrübe bilgi azlıgı ve serinkanlılık noksanlıgıda var maalesef..
                      ben günlük trade den çekilme kararı aldım.asgari 1 ay azami 6 ay 1yılık yatırımcı olayım diyorum hem kafam rahat etsin hemde ekran başında kasım kasım kasılmayayım..
                      bu baglamda sn mavilim hocam ve diger üstadlardan orta uzun vade temeli teknigi saglam al arkana bakma yat uyu git bak işine tarzı bir kaç hisse tüyosu aldımmı minnettar kalır dahada sesimi keserim dır dır burda sizi rahatsız etmem
                      gubrf için yazmıştı syn mavilim uzun vadede süper hisse diye.
                      şöyle fiyatı hesaplı gelecegi saglam 4 hisse oldumu bana yeter..
                      yoksa kumar tarzına alışacagımki oda sanırım benim iflasım olacak.. saygılar.
                      "Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."

'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'

Yorum

• hanımeli
                        Seyirci Üye
                        • 30 Nisan 2009
                        • 36

Sn Hanimeli, güldürdünüz beni...

seans arasi gelin yiyin ve gidin gibi olmus....

Saka elbette... Her hal-ü karda forum ici iyi niyet tasiyan mesajlariniz, dolayisiyla kesinlikle bastan savma is yapacak biri olmadiginiz görüntüsü hakim...
                        Kendisinin seans sırasında rahatsız edilmek istemediğini,işlerinin yoğun olduğunu bildiğim için ,bu cümleyi kullandım.
                        Önemli olan niyetlerin saflığıdır.
                        Dünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.

Yorum

• EDY
                          Yasaklı
                          • 15 Aralık 2008
                          • 1381

teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bend şaşırdım bayagı.. hatta kararsız kaldım bu trade işini beceremiyorum saglam tüccar degilim sanırım..tabi tecrübe bilgi azlıgı ve serinkanlılık noksanlıgıda var maalesef..
                          ben günlük trade den çekilme kararı aldım.asgari 1 ay azami 6 ay 1yılık yatırımcı olayım diyorum hem kafam rahat etsin hemde ekran başında kasım kasım kasılmayayım..
                          bu baglamda sn mavilim hocam ve diger üstadlardan orta uzun vade temeli teknigi saglam al arkana bakma yat uyu git bak işine tarzı bir kaç hisse tüyosu aldımmı minnettar kalır dahada sesimi keserim dır dır burda sizi rahatsız etmem
                          gubrf için yazmıştı syn mavilim uzun vadede süper hisse diye.
                          şöyle fiyatı hesaplı gelecegi saglam 4 hisse oldumu bana yeter..
                          yoksa kumar tarzına alışacagımki oda sanırım benim iflasım olacak.. saygılar.
                          Umuyorumki bir hafta icinde mavilim hocadan haftalik grafiklerle bir kac analiz gelsin...

Son bir iki haftadir endekste müthis tedirginlik vardi... O yüzdendirki ne yapacagimizi sasirdik...

Hatta ve hatta son 3-4 is günü icindeki o savrulmalar birak zarar etmeyi insanda sinir birakmadi....

Yorum

• redst4r
                            Yeni üye
                            • 24 Nisan 2009
                            • 33

Matriks teknik destege yazmis oldugum mail hocam.... Cevaplarlarsa burada paylasirim...

-----------------------------

Selamlar...

Daha önce yasadigim her sorunda birebir yardimci oldugunuz icin son sorunumu forum ortamlarinda dile getirmektense(defalarca) yine son careyi size basvurmakta buldum....

Seans esnasinda calismakta olan matrikste herhangi bir senedin grafigini acipm bakmak istedigimde kasilmalar basliyor... Ve hatta bazen tamamen kilitlenme olup programi yeniden baslatmak zorunda kaliyorum...

Matriksi dizüstü bilgisayarimda kullaniyorum, isletim sistemi Win Vista, bilgisayar ise yeni ve matriks haricinde kurulu sistemi kasacak herhangi baska programlar yüklemisligimde yok.... Firewall´in acik yada kapali olmasi durumundada degisen birsey yok...

Bu kasilmalar yada kilitlenmelerin sebebi ne olabilir...?

Misal olarak acik olan dört ayri senet derinlik penceresi..??

Yada cok fazla formül yüklü olusu..??

Umarim yardimci olursunuz... Aksi taktirde matriks kullanimi borsada islem esnasinda gercek anlamda iskence olmaya basladi...

Bu arada bir arkadas verileri uydu araciligiyla almami önermisti ama websitenizde bu konu hakkinda doyurucu aciklama bulamadim... Prosedürü ve arti yada eksilerini ögrenmek isterdim...

Saygilarimla...
                            sayın edy probleminizi windows xp ye dönerek çok rahat çözebilirsiniz. Wista malesef gereksiz olarak çok fazla ram tüketiyor ve tabi bu da programlara daha az ram kalmasına neden oluyor.
                            Gerçekçi ol İmkansızı gerçekleştir...

Yorum

• hunter07
                              Tecrübeli
                              • 13 Mart 2009
                              • 417

sn teselli hala tekniği guzelmi bilmem ama ustat al yat diye son zamanlarda soda ya dikkat cekmişti.bilginize.

Yorum

• emeklica
                                Devekuşu Avcısı
                                • 30 Ağustos 2008
                                • 696

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                YArın nasip olursa İzmirdeyim..
                                eyvahhhh....gitttiiii bizim c.tesi pidesi.....
                                sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information