mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Saygı değer Hocam ; arabayla ise yolculuk Nazilli' den geçeceksiniz. Size Yemek ısmarlamak kahve içmek isterim. Başımın üzerinde yeriniz var. k12"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
-
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar..... Diye basliyordu dizeler...
sadece sistemime güvenerek alim yapmis oldugum senet yeni kanala atsammi atmasammi diye kivranip dururken vede bana burada princin tasini ayiklatirken enteresan olan tarafi cizgilerimdeki Flat kismi al vermis... iyi ama satis kademelerini doldurdukca dolduruyorlar....
Hadi bakalim....:(
satsan bir türlü satmasan bir baska türlü...
Papatya falimi bakalim yazi turami atalim sasirdim....
Yorum
-
Allah cümlenizden razı olsun..medcezir78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim türkiyenin her yerinde bir yeriniz var çok değerlisiniz
inanın çok duygulandım,gözlerim yaşardı..
Allah, gönlünüzün muradını versin..
Yorum
-
mavılım hocamızın ne kadar sevıldıgının en buyuk kanıtımuzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterooo hocam ben cesmede balayı yapıyorum yolunuz düşermi bu tarafa
balayında bıle yerın bır baska
Yorum
-
Sn Hanimeli, güldürdünüz beni...hanımeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn mavilim İstanbulda seans arası bir öğle yemeğinde misafirim olursanız,bahtiyar olurum.Hakkınız ödenmez.
Saygılarımla
seans arasi gelin yiyin ve gidin gibi olmus....
Saka elbette... Her hal-ü karda forum ici iyi niyet tasiyan mesajlariniz, dolayisiyla kesinlikle bastan savma is yapacak biri olmadiginiz görüntüsü hakim...
Yorum
-
abi sen bırak onları ben merkez bankasında aşçılık yapıyorum yemek yapmada derecem var ,kendi ellerimle bıldırcın yaparım sana .nolursun benim misafirim ol..

burayı seviyorum ya.tertemiz insanlarla dolu ,kalbinizin güzelliği dizelere dökülmüş , allah nasibinizi hayırlı ve bol kılsın .
Yorum
-
Bend şaşırdım bayagı.. hatta kararsız kaldım bu trade işini beceremiyorum saglam tüccar degilim sanırım..tabi tecrübe bilgi azlıgı ve serinkanlılık noksanlıgıda var maalesef..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece sistemime güvenerek alim yapmis oldugum senet yeni kanala
Papatya falimi bakalim yazi turami atalim sasirdim....
ben günlük trade den çekilme kararı aldım.asgari 1 ay azami 6 ay 1yılık yatırımcı olayım diyorum hem kafam rahat etsin hemde ekran başında kasım kasım kasılmayayım..
bu baglamda sn mavilim hocam ve diger üstadlardan orta uzun vade temeli teknigi saglam al arkana bakma yat uyu git bak işine tarzı bir kaç hisse tüyosu aldımmı minnettar kalır dahada sesimi keserim dır dır burda sizi rahatsız etmem
gubrf için yazmıştı syn mavilim uzun vadede süper hisse diye.
şöyle fiyatı hesaplı gelecegi saglam 4 hisse oldumu bana yeter..
yoksa kumar tarzına alışacagımki oda sanırım benim iflasım olacak.. saygılar."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Kendisinin seans sırasında rahatsız edilmek istemediğini,işlerinin yoğun olduğunu bildiğim için ,bu cümleyi kullandım.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Hanimeli, güldürdünüz beni...
seans arasi gelin yiyin ve gidin gibi olmus....
Saka elbette... Her hal-ü karda forum ici iyi niyet tasiyan mesajlariniz, dolayisiyla kesinlikle bastan savma is yapacak biri olmadiginiz görüntüsü hakim...
Önemli olan niyetlerin saflığıdır.Dünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
Yorum
-
Umuyorumki bir hafta icinde mavilim hocadan haftalik grafiklerle bir kac analiz gelsin...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBend şaşırdım bayagı.. hatta kararsız kaldım bu trade işini beceremiyorum saglam tüccar degilim sanırım..tabi tecrübe bilgi azlıgı ve serinkanlılık noksanlıgıda var maalesef..
ben günlük trade den çekilme kararı aldım.asgari 1 ay azami 6 ay 1yılık yatırımcı olayım diyorum hem kafam rahat etsin hemde ekran başında kasım kasım kasılmayayım..
bu baglamda sn mavilim hocam ve diger üstadlardan orta uzun vade temeli teknigi saglam al arkana bakma yat uyu git bak işine tarzı bir kaç hisse tüyosu aldımmı minnettar kalır dahada sesimi keserim dır dır burda sizi rahatsız etmem
gubrf için yazmıştı syn mavilim uzun vadede süper hisse diye.
şöyle fiyatı hesaplı gelecegi saglam 4 hisse oldumu bana yeter..
yoksa kumar tarzına alışacagımki oda sanırım benim iflasım olacak.. saygılar.
Son bir iki haftadir endekste müthis tedirginlik vardi... O yüzdendirki ne yapacagimizi sasirdik...
Hatta ve hatta son 3-4 is günü icindeki o savrulmalar birak zarar etmeyi insanda sinir birakmadi....
Yorum
-
sayın edy probleminizi windows xp ye dönerek çok rahat çözebilirsiniz. Wista malesef gereksiz olarak çok fazla ram tüketiyor ve tabi bu da programlara daha az ram kalmasına neden oluyor.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMatriks teknik destege yazmis oldugum mail hocam.... Cevaplarlarsa burada paylasirim...
-----------------------------
Selamlar...
Daha önce yasadigim her sorunda birebir yardimci oldugunuz icin son sorunumu forum ortamlarinda dile getirmektense(defalarca) yine son careyi size basvurmakta buldum....
Seans esnasinda calismakta olan matrikste herhangi bir senedin grafigini acipm bakmak istedigimde kasilmalar basliyor... Ve hatta bazen tamamen kilitlenme olup programi yeniden baslatmak zorunda kaliyorum...
Matriksi dizüstü bilgisayarimda kullaniyorum, isletim sistemi Win Vista, bilgisayar ise yeni ve matriks haricinde kurulu sistemi kasacak herhangi baska programlar yüklemisligimde yok.... Firewall´in acik yada kapali olmasi durumundada degisen birsey yok...
Bu kasilmalar yada kilitlenmelerin sebebi ne olabilir...?
Misal olarak acik olan dört ayri senet derinlik penceresi..??
Yada cok fazla formül yüklü olusu..??
Umarim yardimci olursunuz... Aksi taktirde matriks kullanimi borsada islem esnasinda gercek anlamda iskence olmaya basladi...
Bu arada bir arkadas verileri uydu araciligiyla almami önermisti ama websitenizde bu konu hakkinda doyurucu aciklama bulamadim... Prosedürü ve arti yada eksilerini ögrenmek isterdim...
Saygilarimla...Gerçekçi ol İmkansızı gerçekleştir...
Yorum
-
eyvahhhh....gitttiiii bizim c.tesi pidesi.....mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYArın nasip olursa İzmirdeyim..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum

Yorum