37.390.44 den içeri girersek emin bölgeye adım atmış oluruz..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bilgisayarı yenileme zamanımı acaba..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir senette iki dakika takasa baklayim dedim yine kilitlendi bu matriks denen meret...
Birgün iyice zivanadan cikaracak beni ama hadi gayirlisi....:(
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Matriks teknik destege yazmis oldugum mail hocam.... Cevaplarlarsa burada paylasirim...emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilgisayarı yenileme zamanımı acaba..
-----------------------------
Selamlar...
Daha önce yasadigim her sorunda birebir yardimci oldugunuz icin son sorunumu forum ortamlarinda dile getirmektense(defalarca) yine son careyi size basvurmakta buldum....
Seans esnasinda calismakta olan matrikste herhangi bir senedin grafigini acipm bakmak istedigimde kasilmalar basliyor... Ve hatta bazen tamamen kilitlenme olup programi yeniden baslatmak zorunda kaliyorum...
Matriksi dizüstü bilgisayarimda kullaniyorum, isletim sistemi Win Vista, bilgisayar ise yeni ve matriks haricinde kurulu sistemi kasacak herhangi baska programlar yüklemisligimde yok.... Firewall´in acik yada kapali olmasi durumundada degisen birsey yok...
Bu kasilmalar yada kilitlenmelerin sebebi ne olabilir...?
Misal olarak acik olan dört ayri senet derinlik penceresi..??
Yada cok fazla formül yüklü olusu..??
Umarim yardimci olursunuz... Aksi taktirde matriks kullanimi borsada islem esnasinda gercek anlamda iskence olmaya basladi...
Bu arada bir arkadas verileri uydu araciligiyla almami önermisti ama websitenizde bu konu hakkinda doyurucu aciklama bulamadim... Prosedürü ve arti yada eksilerini ögrenmek isterdim...
Saygilarimla...
Yorum
-
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
EDy,
bazı kısımlardaki eski dosyaların temizliğine dikkat et.
Bir de,uydudan yani "turksat" dan yayınlarını kesiyorlar. ya internet ya da digiturk diyorlar.[COLOR=DarkSlateGray][SIZE=2]Düşmanlarınızı kötülemeyin,
onlar sizin eserinizdir[/SIZE].[/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=DimGray]William Hazlitt[/COLOR][/SIZE]
Yorum

Yorum