bu şakir destek falan bilmiyor herhalde.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
çok teşekkür ederim arkadaşım sizlerde olmasanız bu seans çekilmezditeselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.88 den satılan alark lar benimdir tamirci kardeşim alsın zararını çıkartsın
ama şuç tamamen bende tanımadığın birinin sözüne bakıp yüklü alış yaparsan böle 1500 lira kadar içeri alırlar.. alark lar 2 haftada anca çıkarır herhal...
sağlık olsun siz ve mavilim hocam bana yeter...
Yorum
-
bu işler böyle biraz ne kadar kar riski o kadar zarar riski.. yada minumum tutarsın yatırımcı olursun aldıgını sattıgını bilirsin.
benim arçelikte hala ısrarım gibi en azından bir hata yapmıyorsun 2.32 den aldıklarım hala duruyor ykb de 2.48 i gördü diger hesabı bir kaç kere döndürdüm hemde yuklu açıklarla(bana göre yüklü başkasına çerez parası olabilir
) 2.32 den aldıgım ve nereye çıktıgını bildigim halde hala cebelleşiyorum ..
zarar ettigim+çektigim sıkıntı+kar edemedigim+ 1000 lirayı gecen komisyon"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
RSI 15 dakikaliklar dipten dönüs derdinde diyeyim... Tutarmi tutmazmi orasini bilemem...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu şakir destek falan bilmiyor herhalde.
Yorum
-
teselli arçelik ortalamasını düşürmenin yolunu bul. 2 32 den aldığım arçeliklerin ortalamasını 2,24 e düşürene kadar canım çıkmıştı.
2,32 ile 2,43 arasında 40 tur daha atacan
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
Birde gösterge olarak algilarmisiniz bilmiyorum ama Sn mavilim hocada gözlemledigim kadariyla bir senette alim yaptiginda o senet düsüs yaparsa ve hoca korkmadan destek atmaya devam ediyorsa genelde üc vakte kadar yüzümüzün güldügüdür...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRSI 15 dakikaliklar dipten dönüs derdinde diyeyim... Tutarmi tutmazmi orasini bilemem...
Yalniz vebal altinda kalmak istemem elbette... Herkes kendi yaptiklarindan mesuldür..
Üc vakte kadar, bkz 3 gün 3 hafta 3 sene....
Yorum
-
Hocam saldirin diyosun yani...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarçelikten çıkıyorum indikatör olarak takip kamuoyuna birinci elden açıklanır
Yorum
-
bugun 2.37den bile kapatırlarsa şaşırmayacagımda.. beni kaybetmiş oldular onu bilmiyorlarEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam saldirin diyosun yani...
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRSI 15 dakikaliklar dipten dönüs derdinde diyeyim... Tutarmi tutmazmi orasini bilemem...
Bence de şakirbank dip çalışması yapıyor
Yorum
-
Bu gerginlik icinde cok fena güldüm..teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun 2.37den bile kapatırlarsa şaşırmayacagımda.. beni kaybetmiş oldular onu bilmiyorlar
hay Allah razi olsun....
PY PY bil kiymetimizi he...?
Yorum
-
yapmadı henüzgursoyser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar ben kaçırmış olabilirim dışarıda idim şakirler beklenen hareketi yapmadı değil mi?
Yanlış birşey söylediysem affola...
Yorum
-
Cift kale mac vardi...gursoyser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar ben kaçırmış olabilirim dışarıda idim şakirler beklenen hareketi yapmadı değil mi?
Yanlış birşey söylediysem affola...
Arada saka niyetine gol falan atanda oldu yani...
Kisacasi 1,60´tan alip 1,66´dan devredenler oldu aramizda bugün...
Biz üstad diyoruz bazilarina..
Yorum
Yorum