Herkese günaydınlar hayırlı kazançlar...
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Konuyu toplam 8 kullanıcı okuyor. (3 kayıtlı, 5 misafir kullanıcı) teselli, aliyigit28, rafetozen
kimse kalmamış burda herkez benim gibi tatile hazırlıgı yapıyor sanırım
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Ah Mavilim üstadım,
siz olmayınca ,günaydın,afiyet olsun ve iyi akşamlar demek düşer sadece bize.
Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
Dünki mesajindan....1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam tatile giderken Picasso yu yanınızda götürdünüz sanırım. Umarım güzel dinleniyorsunuzdur beraber. Dönüşünüzde güzel günler umuyorum. Saygılarımla
mavilim Nickli Üyeden AlıntıCuma Alarkda 2.78den alım yaptım ve uzun vadeli pozisyonumu
koruyorum.
Rysas bakabilir miyiz?
günlük bar grafik yakın çekim yani son barları görebileceğim şekil
olursa sevinirim...
son barlarda açlış kapanış en yüksek ve düşük
oranlarını görmek istiyorum.
bir de RSI ve momentum görüntüsü iyi olur.
Yorum
-
Üstat özlettiniz şahsınızı
HoşgeldinizBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum

Yorum