yahu etmeyin eylemeyin bugün zam gelmiş sigaralara zati,protesto için içmeyeceğim bundan böyle.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Buralarda paketi 5 €....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu etmeyin eylemeyin bugün zam gelmiş sigaralara zati,protesto için içmeyeceğim bundan böyle.
ister ic ister icme...
Yorum
-
kimihayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu etmeyin eylemeyin bugün zam gelmiş sigaralara zati,protesto için içmeyeceğim bundan böyle.
türkiye'de günlük sigara tüketimi ortalama 15 milyon paket
yılda yapar çok paket
bence eyleminizi sosyal direniş hareketine dönüştürelim :081:
Yorum
-
Valla zaten bi çayın yanında birde borsa ekranı karşısında bu sigarayı içmeyi filan geçtim adeta yiyorum bigün biri götürcekya öte tarafa umarım borsa olmas bu arada bu zzamm fena oldu o yüzden syn.edy den dedimhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu etmeyin eylemeyin bugün zam gelmiş sigaralara zati,protesto için içmeyeceğim bundan böyle.

Yorum
-
teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow bugun açıkd egilmi? p.tesimi açık olmayacaktı?
Kapalı,pazartesi açılacak.
Yorum
-
dow bugün kapalıteselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow bugun açıkd egilmi? p.tesimi açık olmayacaktı?
Yorum
-
o zaman tepki için son yarım saat satmak üzere açıga mal alınmaz..
yoksa dow iyi tepki verir o arada bizim küheylanda çoşar demiştim ama
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
sagyo lar 0.88e satılmıştır ilgili arkadaşa ilam olunur
ne çakal ya şu marbaş ta kim varsa.. sabah beri 5.25 bjkas satıyor 5.20 dende geriye alıyor .
bir kademe üste satıcı bir kademe altta alıcı .."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
Yorum
-
O da olur birgün, acelesi yok...tamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryokmu 2 yada 3 tirilyonu olan arkadaş şu alark a bi el atıversin ALLAH rızası için

Yorum
-
işte 2-3 trilyonu olanda oda olur acelesi yok diyorEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO da olur birgün, acelesi yok...
yani el atacak edy hocamda acele etmeyin dedi dimi hocam
e kimine para veriyor borsa kiminede meela ben
tecrübe veriyor . 300-400 binlik tecrübem olmuştur valla.
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
Yorum
-
Sorun yoktur hocam...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte 2-3 trilyonu olanda oda olur acelesi yok diyor
yani el atacak edy hocamda acele etmeyin dedi dimi hocam
e kimine para veriyor borsa kiminede meela ben
tecrübe veriyor . 300-400 binlik tecrübem olmuştur valla.
Ders cikarabildigimiz müddetce bu tecrübelerde lazim bize....
Yok eger ders cikaramiyorda isi kumara ceviriyorsak o zaman ben bile acimam kendime....
Yaklasik 5-6 ay önce hissenette bir yazi okumustum...
Borsaya 20 senesini vermis bir abi, evini arabasini ve dolayisiyla ailesini kaybetmis... Son olarak kredi cektim fullXXX senetten aldim demisti..
Senette öyle riskli bir senettiki anlatamam...
Böyleleride var iste... Ne dersin hocam.. Ne diyebilirsin.....
Yorum
:081:
Yorum